29 / 04 / 2024

Vitra Elegance modelleri

Vitra Elegance modelleri

VitrA ve Artema’nın tasarım çizgisini yansıtan Elegance banyo serisi, klasikten vazgeçmeyenlere zamansız bir banyo tasarımı sunuyor. Seri, mermer lavabo tezgahıyla mekâna geleneksel bir şıklık katıyor.

VitrA ürünlerini BATH TIME GOOD TIME'da görücüye çıkardı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu markası VitrA, banyolar için tasarladığı gelecek senaryolarını, 12-17 Nisan 2016 tarihleri arasında tasarımın başkenti Milano’da gerçekleştireceği BATH TIME GOOD TIME adlı sergide izleyiciyle buluşturdu.

VitrA yaşam alanlarıyla yaza hazırlanıyor!

Çizilmeye ve aşınmaya dayanıklı VitrA seramikler, teras, bahçe, otel, alışveriş merkezi gibi ev dışı mekânlarda ve yoğun trafikli alanlarda güvenle kullanılıyor. Doğrudan gün ışığına maruz kalan seramikler solmuyor ve renk değiştirmiyor.

VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin bu yılki teması konut!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Cem Sorguç'un üstlendiği VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'ni üstlendi. Tümer, VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin bu yılki temasının konut olduğunu belirtti.

VitrA ile Hayallerini Tasarla Yarışması başladı!

Yaşamı güzel kılan her yeniliğin önce bir hayalle başladığına inanan ve müşterilerini hayal kurmaya davet eden VitrA’nın VitrA ile Hayallerini Tasarla temalı reklam filmi gösterimi ve yarışması, eş zamanlı olarak başladı.

Vitra tüketiciler için sanal gerçeklik gözlüğü geliştirdi!

Vitra, zor beğenen tüketiciler için sanal gerçeklik gözlüğü geliştirdi. Mağazaya gelen müşteri, tasarlamak istediği mutfak ya da banyoyu önceden görüp karar verebiliyor.

VitrA ve Artema banyo trendlerini UNICERA'da tanıtacak!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, VitrA, Artema ve Burgbad markalarının 2016 banyo ve seramik koleksiyonlarını, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera’da tanıtıyor.

VitrA’nın ürünleri iF Tasarım Ödülü 2015'i aldı!

VitrA’nın porselen karo serileri Terra Nova ve Fango Mix, dünya çapında ürün ve tasarım kalitesi açısından mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Tasarım Ödülü 2015’e layık görüldü.

VitrA ürünleri Good Design 2015 ödülünü aldı!

Yenilikçi trendleri ve özgün çizgileri seramiklere yansıtan VitrA’nın tasarımdaki yetkinliği, dünyanın saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan “Good Design” tarafından bir kez daha onaylandı.

VitrA ile İNTES iş birliği yaptı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Başkan Yardımcısı Ozan: "Bugün imzaladığımız protokolle başlayacak iş birliği, VitrA Karo'nun her süreçte kaliteyi ön planda tutan yönetim anlayışı doğrultusunda atılan değerli bir adımı temsil ediyor" dedi.

VitrA'dan karo ustalarına sertifikalı eğitim!

VitrA, seramik uzmanı yetkili servisinde çalışan 70'e yakın karo ustasına eğitim aldırıp, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) sınavlarından geçerek sertifika sahibi olmalarını sağlayacak.

VitrA Ankara'da 'Dikkat! Kaygan Zemin' sergisi açtı!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD) iş birliğiyle gerçekleştirilen VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin 4. sergisi "Dikkat! Kaygan Zemin" İstanbul'un ardından Ankara'daki ziyaretçileriyle buluştu.

VitrA German Design Awards'tan ödül aldı!

German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA'nın banyo serisi Memoria Black "Mobilya ve Seramik" kategorisinde ödüle layık görüldü.

VitrA ve Artema German Design Awards'tan ödül aldı!

VitrA ve Artema’nın tasarımdaki yetkinliği, “German Design Awards 2016”da bir kez daha onaylandı. German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA’nın Dejavu serisi ve Artema'nın Bravaarmatür serisi ödüllendirildi.

Vitra Elegance modelleri Haberi

Vitra Elegance modelleri

Cam kapaklı dolabıyla banyolarda nostaljik bir hava yaratan seri, mermer lavabo tezgahıyla mekâna geleneksel bir şıklık katıyor. 

Mat siyah ve beyaz lake alternatifleriyle sunulan banyo mobilyaları, tezgâh altı ya da üstü seramik lavabolarla tamamlanıyor. Mermer tezgâhlı lavabo dolabı geniş kullanım alanı sunarken, klozetler ise ahşap veya duroplast kapaklarla kombinlenebiliyor.

Elegance armatürler; krom, altın ve bakır renk seçenekleri, kuğu formlu çıkış uçları ve seramik görünümlü kumanda kollarıyla dikkat çekiyor. Serinin klasik çizgisini devam ettiren armatürler, suyun akış hızını ayarlayan özel kartuşu sayesinde, lavabo bataryalarında dakikada maksimum 9 litre su akışı...