28 / 04 / 2024

VitrA, mermerin asaletini mekanlara taşıyor!

VitrA, mermerin asaletini mekanlara taşıyor!

Kullanıcıların kişiliğini, zevkini ve tarzını yansıtan yaşam alanları tasarlayan VitrA, trendlere öncülük edenlere yönelik, karo ve mermerin asaletini birleştiren sıra dışı ürünleriyle dikkat çekiyor.



Kullanıcıların kişiliğini, zevkini ve tarzını yansıtan yaşam alanları tasarlayan VitrA, trendlere öncülük edenlere yönelik, karo ve mermerin asaletini birleştiren sıra dışı ürünleriyle dikkat çekiyor. VitrA, tasarımın geleceğinde modası asla geçmeyecek mermer dokulu seramiklerini, evinde özgün bir hava yaratmak isteyenlere sunuyor.


Mermer Dokusundaki Akdeniz Esintisi: Marfim

Marfim porselen karo serisi, İspanyol Crema Marfil ve İtalyan Botticino mermerlerini göz alıcı bir tasarımla buluşturuyor. Açık bej rengi gölgeleri, seriye sakin, doğal ama ayrıcalıklı bir görüntü kazandırıyor. Yumuşak renkleriyle şık ve sıcak bir ortam yaratmak için ideal olan seri, “honed touch” yüzey alternatifine ek olarak “rigato” ve “expressive” dekorlarıyla iç ve dış mekânda kullanılabiliyor.


Porselende Vücut Bulan Mermer Dokusu: Calacatta

Calacatta porselen karo serisi, dünyaca ünlü lüks Calacatta mermerinden esinlenilerek tasarlandı. Beyaz zemin üzerinde gri damarlı yapısıyla dikkat çeken karolar, banyo, mutfak ve diğer yaşam alanlarında modern ve lüks bir atmosfer yaratıyor. Seri, “honed touch” parlak saten yüzeyi ve “rigato” dekoruyla, yer ve duvarlar için farklı uygulamalara ilham veriyor.


Zıtlıklardaki Uyum: Versus

Versus porselen karo serisi, “silver fantasy” mermerini, doğala en yakın tonlarıyla mekânlara yansıtıyor. Porselen karolarının yanı sıra aynı tasarım dilinde duvar karolarına da sahip Versus, zıtlıklardan besleniyor, döşendiği her ortamda minimal ve modern bir algı yaratıyor. Soğuk mermer dokusunun, bronz ve gümüş renklerdeki parlak paslanmaz metal çubuklarla yarattığı zıtlık, duvarlara benzersiz bir görünüm kazandırıyor.


Lüks Mermer Dokusuyla Tasarım Keyfi: Pulpis

Pulpis porselen karo serisi, ender bulunan İspanyol Pulpis mermerinin muhteşemliğinden ilhamalıyor. Koyu kahverengi zeminiyle kontrast yaratan beyaz damarlı yapısı, modası geçmeyen şık bir tasarım sunuyor. Sırlı porselen seri, “honed touch” yüzey alternatifine ek olarak “rigato” ve “expressive” dekorlarıyla ev ve ticari mekânlarda seçkin ve sıcak atmosferler yaratmak için ideal.



Mermere Hayat Veren Sıcak Sadelik: Decocream

İspanyol Crema Marfil mermeri, Decocream ile modern ve sıcak bir havaya bürünüyor. Seri, 3D rölyefli yapısı sayesinde, klasik bir sunum yaratmaktan çıkıp, mekânlara modern kimlikler katıyor. Rahatlatıcı ve sakin renklerin hâkim olduğu şık duvar karosu serisinde, orijinal krem renginin yanı sıra sıcak gri tonu da bulunuyor. 30x60 cm ebadında sunulan ve farklı dekor alternatifleri bulunan Decocream, estetiği ve doğallığıyla güçlü bir seçenek oluşturuyor. 

 

Zıtlıklardan Yansıyan Metropol Şıklığı: Black & White Star

Klasik mermer görünümü, Black &White Star’ın asaleti çağrıştıran siyah ve beyaz tonlarıyla modernizmin estetiğini vurguluyor. Farklı 3D dekor alternatiflerine sahip Black &White Star duvar karosu serisi, minimalist çizgileriyle özgün ve modern bir dünya sunuyor. Serinin altın ve platin dekorları, seçkin mekânların zengin atmosferini kullanıldığı duvarlara taşıyor. Seri, 40x80 cm ebatlı diğer ürünlerle tasarım bütünlüğü içinde kullanılabiliyor.


Geri Dön