13 / 05 / 2024

vitra Versus

vitra Versus

Kullanıcıların kişiliğini, zevkini ve tarzını yansıtan yaşam alanları tasarlayan VitrA, trendlere öncülük edenlere yönelik, karo ve mermerin asaletini birleştiren sıra dışı ürünleriyle dikkat çekiyor.

Kartal Versus Dragos ev fiyatları!

Adalar ve Marmara Denizi manzarasına hakim Kartal Versus Dragos projesi 114 daireden meydana geliyor. Kartal Versus Dragos ev fiyatları 523 bin 834 TL'den başlıyor.

Versus Dragos Evleri fiyatları 2017!

Versus Dragos Evleri fiyatları 2017 güncel listeye göre projede fiyatlar minimum 523 bin TL'den başlıyor. Versus Dragos'ta "Ver evini al evini" kampanyası kampanyası başladı...

Versus Dragos'ta peşinde yüzde 25 indirim! İşte liste fiyatları!

Resim Yapı ve Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Versus Dragos 114 daireden meydana geliyor. Versus Dragos'ta şirket bünyesinde 48 ay 0 faizle daire sahibi olunabiliyor. 

Versus Dragos fiyat listesi 2017!

Toplam 114 daireden meydana Versus Dragos fiyat listesi 2017 1+1 dairelerde 523 bin 834 bin TL'den başlıyor. Peşinde yüzde 25 indirim sağlanan projede "Ver evini al evini" kampanyası başladı.

VitrA ile Kentin Hayalleri Bursa’da gerçekleştirildi!

VitrA ile Kentin Hayalleri Bursa’da gerçekleştirildi. Bursalılar soruyor: “Bina rantının yarattığı delirmişlik halini ortadan kaldırmak için ne yapmalıyız?”...

Versus Dragos Evleri fiyat!

Versus Dragos projesi İstanbul Kartal'da hayata geçirildi. Lansmana özel fiyat avantajı sunulan projede kişiye özel ödeme planı oluşturulabiliyor...

Versus Dragos teslim tarihi!

Versus Dragos projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da iki blok olarak hayata geçiriliyor. Versus Dragos teslim tarihi ne zaman?

Kartal Versus Dragos satış ofisi!

Toplam 114 daireden oluşan Kartal Versus Dragos projesi Resim Yapı ve Gayrimenkul imzasıyla inşa ediliyor. Kartal Versus Dragos satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Versus Dragos projesi geliyor!

Kartal Dragos'ta 2 blokta toplamda 114 daireli olarak yükselecek Versus Dragos projesi, Resim Yapı ve Gayrimenkul imzası taşıyor. Projede daireler 2019'da teslim edilecek...

VitrA karolarına 2 yeni ödül

VitrA'nın karoları, mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Design Award 2017 tarafından 2 ödüle layık görüldü.

VitrA, Sento serisi ile banyolara İskandinav tarzını taşıyor!

VitrA’nın banyolara ahşabın sıcaklığını getiren yeni Sento serisi, ailedeki herkese uygun çözümler sunuyor.

VitrA karolar renkleriyle, duvar ve zeminleri zenginleştiriyor!

VitrA, hayal ettiği mekanı tasarlamak isteyenlere, dayanıklı oldukları kadar renk ve dokularıyla da öne çıkan porselen karoları öneriyor.

VitrA yeni nesil klozeti V-care ile hayatı kolaylaştırıyor!

VitrA’nın, çağın en ileri kişisel temizlik sistemini sunan akıllı klozeti V-care, banyo ürünlerinde inovasyon ve tasarımın ulaştığı son noktayı tanımlıyor.

vitra Versus Haberi

vitra Versus

Kullanıcıların kişiliğini, zevkini ve tarzını yansıtan yaşam alanları tasarlayan VitrA, trendlere öncülük edenlere yönelik, karo ve mermerin asaletini birleştiren sıra dışı ürünleriyle dikkat çekiyor. VitrA, tasarımın geleceğinde modası asla geçmeyecek mermer dokulu seramiklerini, evinde özgün bir hava yaratmak isteyenlere sunuyor.


Mermer Dokusundaki Akdeniz Esintisi: Marfim

Marfim porselen karo serisi, İspanyol Crema Marfil ve İtalyan Botticino mermerlerini göz alıcı bir tasarımla buluşturuyor. Açık bej rengi gölgeleri, seriye sakin, doğal ama ayrıcalıklı bir görüntü kazandırıyor. Yumuşak renkleriyle şık ve sıcak bir ortam yaratmak için ideal olan seri, “honed touch” yüzey alternatifine ek olarak “rigato” ve “expressive” dekorlarıyla iç ve dış mekânda kullanılabiliyor.


Porselende Vücut Bulan Mermer Dokusu: Calacatta

Calacatta porselen karo serisi, dünyaca ünlü lüks Calacatta mermerinden esinlenilerek tasarlandı. Beyaz zemin üzerinde gri damarlı yapısıyla...