13 / 05 / 2024

vitra mermer 2016

vitra mermer 2016

Kullanıcıların kişiliğini, zevkini ve tarzını yansıtan yaşam alanları tasarlayan VitrA, trendlere öncülük edenlere yönelik, karo ve mermerin asaletini birleştiren sıra dışı ürünleriyle dikkat çekiyor.

VitrA ürünlerini BATH TIME GOOD TIME'da görücüye çıkardı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu markası VitrA, banyolar için tasarladığı gelecek senaryolarını, 12-17 Nisan 2016 tarihleri arasında tasarımın başkenti Milano’da gerçekleştireceği BATH TIME GOOD TIME adlı sergide izleyiciyle buluşturdu.

Ekizce Yaylası'ndaki mermer ocağı çalışmaları ormanı etkiledi!

EXPO 2016 Antalya'nın sembol çiçeği şakayıkın doğal yaşam alanı, sedir ormanlarıyla kaplı Ekizce Yaylası'nda 1 yıldır çalışmalarını sürdüren mermer ocağı, Sarıçınar Dağı'nı kaplayan sedir ormanını yok etti.

VitrA ve Artema banyo trendlerini UNICERA'da tanıtacak!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, VitrA, Artema ve Burgbad markalarının 2016 banyo ve seramik koleksiyonlarını, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera’da tanıtıyor.

Isparta Mermer Ocağı projesinin ÇED toplantısı 25 Şubat'ta!

Isparta İli Aksu İlçesi'nde yer alan Mermer Ocağı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 25 Şubat 2016 günü saat 13:30'da gerçekleşecek.

Burdur Mermer Ocağı Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 18 Şubat'ta!

Burdur İli Yeşilova ilçesi'nde yer alan Mermer Ocağı Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 18 Şubat 2016 günü saat 14:30'da gerçekleşecek.

VitrA ve Artema German Design Awards'tan ödül aldı!

VitrA ve Artema’nın tasarımdaki yetkinliği, “German Design Awards 2016”da bir kez daha onaylandı. German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA’nın Dejavu serisi ve Artema'nın Bravaarmatür serisi ödüllendirildi.

Vitra'dan dev duvar karoları!

Şehirlerin karakterini karolara yansıtan VitrA; taş, mermer, beton ve ahşap dokuları seramikle yeniden şekillendirerek mekânlara taşıyor. VitrA, Provence duvar karoları, modern mekânlara klasik bir atmosfer katıyor.

VitrA’nın mermer görünümlü karolarıyla, duvarlarda yeni bir dönem başlıyor!

VitrA’nın Ethereal ve Brooklyn karoları, mekâna parlaklık ve ışıltı katan mermer görünümüyle, duvarlarda yeni bir dönem başlatıyor. Serinin, uygarlık ve görkemi yansıtan taş yüzeyleri, bugünün zevkiyle yeniden yorumlanıyor...

Vitra Elegance banyo serisi klasikten vazgeçmeyenlere özel tasarlandı!

VitrA ve Artema’nın tasarım çizgisini yansıtan Elegance banyo serisi, klasikten vazgeçmeyenlere zamansız bir banyo tasarımı sunuyor. Seri, mermer lavabo tezgahıyla mekâna geleneksel bir şıklık katıyor.

Seyrantepe Devlet Hastanesi 2016 yılında hizmete girecek!

2010 yılında inşaatına başlanan hastanenin 2016 yılı başında bitirilmesi planlanıyor. 600 yataklı olacak hastane tamamlandığında, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bir bölümü de bu binaya taşınacak.

Vitra Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin 2.sergisi 5 Kasım'da başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği’ nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi” nin ikinci sergisi, 5 Kasım’ da Ankara’daki TSMD Mimarlık Merkezi’nde ziyarete açılıyor...

Vitra Metropole serisi ile banyolara zarif çözümler buluyor!

VitrA’nın Alman endüstriyel tasarım stüdyosu NOA’ nın imzasını taşıyan Metropole serisi, yaratıcı çözümleriyle dar banyolarda yer kazandırıyor. Seri, kişisel banyo deneyimini zarif mimari çözümlerle birleştiriyor...

VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin ikinci sergisi, 5 Kasım’da!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği’ nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ikinci sergisi, 5 Kasım’ da Ankara’daki TSMD Mimarlık Merkezi’ nde ziyarete açılıyor...

vitra mermer 2016 Haberi

vitra mermer 2016

Kullanıcıların kişiliğini, zevkini ve tarzını yansıtan yaşam alanları tasarlayan VitrA, trendlere öncülük edenlere yönelik, karo ve mermerin asaletini birleştiren sıra dışı ürünleriyle dikkat çekiyor. VitrA, tasarımın geleceğinde modası asla geçmeyecek mermer dokulu seramiklerini, evinde özgün bir hava yaratmak isteyenlere sunuyor.


Mermer Dokusundaki Akdeniz Esintisi: Marfim

Marfim porselen karo serisi, İspanyol Crema Marfil ve İtalyan Botticino mermerlerini göz alıcı bir tasarımla buluşturuyor. Açık bej rengi gölgeleri, seriye sakin, doğal ama ayrıcalıklı bir görüntü kazandırıyor. Yumuşak renkleriyle şık ve sıcak bir ortam yaratmak için ideal olan seri, “honed touch” yüzey alternatifine ek olarak “rigato” ve “expressive” dekorlarıyla iç ve dış mekânda kullanılabiliyor.


Porselende Vücut Bulan Mermer Dokusu: Calacatta

Calacatta porselen karo serisi, dünyaca ünlü lüks Calacatta mermerinden esinlenilerek tasarlandı. Beyaz zemin üzerinde gri damarlı yapısıyla...