29 / 04 / 2024

vitra kitapları

vitra kitapları

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin 3 yıl önce başlattığı “ VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi ” kapsamında hazırlanan “ Eğitim Yapıları ” başlıklı 3. kitap yayımlandı.

Apple, kitapları yapay zeka ile bir araya getiriyor!

Apple, yapay zeka tarafından seslendirilen sesli kitap özelliğini kullanıma sundu. Apple Books'taki tüm kitaplar seslendirilecek.

Kitap fiyatları ne durumda? İşte en çok satan kitaplar ve 1 Ocak 2023 fiyat listesi...

Artan kağıt maliyetleri nedeniyle kitap fiyatları da oldukça artmıştı. Peki  1 Ocak 2023 itibariyle en çok satan kitaplar hangileri ve fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Kitap kurtları bu kampanyaya bayılacak! Bu kitaplar 9,90 TL’den başlıyor!

Enflasyonun kağıt fiyatlarına da yansıması kitapseverleri üzerken,  yayınevlerinin ve online kitap satış sitelerinin zaman zaman yaptığı indirimler bütçeleri rahatlatıyor. İndirimli bütçe dostu kitaplar nerede bulunur? Kitap fiyatları ne kadar? İşte yanıtlar…

İdefix'ten çocuk kitaplarında 150 TL ve üzerine 15 TL indirim! İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi

İdefix 150 TL ve üzeri çocuk kitabı alışverişlerinde 15 TL indirim uyguluyor. Peki çocuk kitaplarının fiyatları ne kadar? İşte detaylar..

Ahmet Ümit'in kitapları ne kadar? 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin önde gelen yazarlarından Ahmet Ümit'in kitapları kaç TL? İşte detaylar..

17 maddede kitaplarımızdaki anlatım tarzımızın farkının sebebi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "17 maddede kitaplarımızdaki anlatım tarzımızın farkının sebebi" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

VitrA ile Kentin Hayalleri Bursa’da gerçekleştirildi!

VitrA ile Kentin Hayalleri Bursa’da gerçekleştirildi. Bursalılar soruyor: “Bina rantının yarattığı delirmişlik halini ortadan kaldırmak için ne yapmalıyız?”...

VitrA karolarına 2 yeni ödül

VitrA'nın karoları, mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Design Award 2017 tarafından 2 ödüle layık görüldü.

VitrA, Sento serisi ile banyolara İskandinav tarzını taşıyor!

VitrA’nın banyolara ahşabın sıcaklığını getiren yeni Sento serisi, ailedeki herkese uygun çözümler sunuyor.

Türkiye'nin çılgın projeleri ders kitaplarına giriyor!

Türkiye'yi sıçratan çılgın projeler ders kitaplarına giriyor. Öğrenciler, uluslararası gücü simgeleyen 3. Havalimanı, Marmaray ve Kanal İstanbul'u coğrafya dersinde öğrenecek.

VitrA karolar renkleriyle, duvar ve zeminleri zenginleştiriyor!

VitrA, hayal ettiği mekanı tasarlamak isteyenlere, dayanıklı oldukları kadar renk ve dokularıyla da öne çıkan porselen karoları öneriyor.

VitrA yeni nesil klozeti V-care ile hayatı kolaylaştırıyor!

VitrA’nın, çağın en ileri kişisel temizlik sistemini sunan akıllı klozeti V-care, banyo ürünlerinde inovasyon ve tasarımın ulaştığı son noktayı tanımlıyor.

VitrA’ya Good Design'dan 5 ödül!

VitrA, 1950’den beri düzenlenen ve dünyanın en eski ve en saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan Good Design kapsamında verilen 5 ödülün sahibi oldu.

vitra kitapları Haberi

vitra kitapları

Türkiye’deki farklı eğitim tekniklerinin yapılarla birlikte incelendiği  kitap, “eğitim yapıları” için tasarlanmış mimari projelerin dikkat çeken örneklerini bir araya getiriyor. Kitapta, Türkiye’de 2000 yılı sonrasında inşa edilen okul öncesi eğitim yapıları, kampüsler, teknoparklar, ArGe merkezleri gibi eğitimle doğrudan ilişkili yapılardan oluşan 49 projelik bir seçki yer alıyor. Editörlüğünü Banu Binat ve Neslihan Şık’ın yaptığı, Aydan Balamir, Prof. Dr. Celal Abdi Güzer, Prof. Dr. Haydar Karabey ve Sevinç Atabay’ın yazılarıyla katkıda bulunduğu kitapta, her proje için kendi mimarının yorumunun yanı sıra, tüm projeler için N. Müge Cengizkan’ın değerlendirmeleri yer alıyor. 


Gençlerin yetiştirildiği, yeni ürün ve teknolojilerin geliştirildiği eğitim yapılarına odaklanan çalışma; geleceğimizin hangi ortamlarda tasarlandığı ve hangi yeni değerlerin yaratıldığı konusunda önemli ipuçları veriyor. Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanan kitaba,www.vitracagdasmimarlikdizisi.com adresinden...