02 / 05 / 2024

vitra notte en iyi tasarım ödülü aldı

vitra notte en iyi tasarım ödülü aldı

VitrA’nın; duş keyfini yatak odasının içine taşıyan kompakt duş ünitesi Notte, “Design Turkey 2012” kapsamında, Yapı Gereçleri kategorisinde “İyi Tasarım” ödülüne layık görüldü...

VitrA yeni nesil klozeti V-care ile hayatı kolaylaştırıyor!

VitrA’nın, çağın en ileri kişisel temizlik sistemini sunan akıllı klozeti V-care, banyo ürünlerinde inovasyon ve tasarımın ulaştığı son noktayı tanımlıyor.

VitrA’ya Good Design'dan 5 ödül!

VitrA, 1950’den beri düzenlenen ve dünyanın en eski ve en saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan Good Design kapsamında verilen 5 ödülün sahibi oldu.

VitrA, zengin koleksiyonunu Cersaie’de sergiledi!

VitrA, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO karo seramik koleksiyonunu, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de sergiledi.

VitrA 2017 karolarını Cersaie’de tanıtacak!

VitrA, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, 2017 için hazırladığı yeni karolarını tanıtacak. 26-30 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, dünya seramik sektörünün en yeni ve iddialı ürünleri sergilenecek.

Vitra en başarılı Ar-Ge merkezi seçildi!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre VitrA İnovasyon Merkezi, 3 yıl üst üste sektörünün en başarılı Ar-Ge merkezi seçildi.

VitrA, Ar-Ge'de tekrar birincilik ödülü aldı!

VitrA İnovasyon Merkezi, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın 2014 yılı Ar-Ge Merkezleri Performans Endeksi Değerlendirmesi kapsamında, Sektör Bazında En Başarılı Ar-Ge Merkezleri sıralamasında en başarılı Ar-Ge Merkezi seçildi.

VitrA yeni ürünleriyle Cersaie Seramik Fuarı'nda!

VitrA, yeni karo serilerini, dünyanın en büyük seramik ve banyo fuarı Cersaie’de tanıtmaya hazırlanıyor. İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, seramik ve banyo sektöründe dünyanın önde gelen kuruluşları, en yeni ürünlerini sergileyecek.

Vitra yeni ürünü Combo'yu tanıttı!

VitrA iki yıkanma deneyiminin en konforlu yönlerini birleştirerek arındırıcı ve canlandırıcı bir duş ile küvette uzun ve rahatlatıcı banyo keyfini bir arada sunuyor.

Vitra’nın karoları TSE Çift Yıldız belgeli!

VitrA’nın karoları, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen “TSE Çift Yıldız” Belgesi’ni almaya hak kazandı. TS EN 14411 Standardı kapsamında çift yıldız uygunluk belgesini alan VitrA’nın karodaki yetkinliği bir kez daha onaylanmış oldu.

Vitra Notte ile özgür ve keyifli banyolar!

Duş işlevine Bluetooth bağlantılı müzik sistemi, beyaz cam panel arkasında gizli saklama alanı, aydınlatma ve masaj gibi ekstra özellikler ekleyerek, aynı zamanda keyifli bir yıkanma alanı yaratıyor.

VitrA Premium, Elite ve Classic ayna modellerini tanıttı!

VitrA’nın, banyoların değişen ihtiyaçlarına uygun olarak tasarladığı, yalın ve kullanışlı Premium, Elite ve Classic aynaların dolaplı ve düz alternatifleri, geniş renk ve ölçü seçenekleriyle zarif çözümler sunuyor

Vitra en büyük duvar karoları Inside ve Marmoline'ı tanıttı!

VitrA’nın Inside ve Marmoline karoları, büyük boyutlarıyla duvarlarda yeni bir dönem başlatıyor. Türkiye’nin 33x100 cm boyutlarında üretilen ilk ve tek duvar karosu özelliğini taşıyan yeni seriler, mekanlarda doğal bir dokunuş sağlıyor...

VitrA Premium, Elite ve Classic ayna modellerini tanıttı!

VitrA’nın, banyoların değişen ihtiyaçlarına uygun olarak tasarladığı, yalın ve kullanışlı Premium, Elite ve Classic aynaların dolaplı ve düz alternatifleri, geniş renk ve ölçü seçenekleriyle zarif çözümler sunuyor.

vitra notte en iyi tasarım ödülü aldı Haberi

vitra notte en iyi tasarım ödülü aldı

Nexus Product Design ekibi tarafından tasarlanan Notte; duş, armatür, aydınlatma, müzik sistemi, masaj gibi fonksiyonları bir arada sunuyor. VitrA’nın ürünleri, bugüne kadar EDIDA, Good Design, Red Dot, Wallpaper, iF, PlusX gibi dünyaca ünlü tasarım ödüllerine layık görüldü.


Notte kompakt duş ünitesi, odanın büyüklüğüne göre tercih edilebilecek 160x90, yeni tasarlanan 120x90 ve 90x90 cm'lik boyutlarıyla, ferah ve rahat bir duş mekanı yaratıyor. Masaj jetleri, banyo bataryası, el duşu takımı, su aktıkça otomatik olarak yanan LED aydınlatma, Notte’nin üstün özelliklerini oluşturuyor. Dileyenler, Bluetooth bağlantılı müzik sistemine de sahip olabiliyor. Şık ve yalın tasarımıyla dikkat çeken, parlak beyaz ve mat siyah alüminyum çerçeve alternatifiyle sunulan Notte; kapılı ve kapısız seçenekleriyle farklı zevklere hitap ediyor.


Türkiye’nin tasarımla markalaşmasına katkı sağlamak amacıyla bu yıl 3.sü düzenlenen...