04 / 05 / 2024

Vitra porselen karoları

Vitra porselen karoları

22 - 26 Eylül 2014 tarihleri arasında, İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenen Cersai Fuarı'nda, seramik ve banyo sektöründe dünyanın önde gelen kuruluşları, en yeni ürünlerini sergiledi.

VitrA karolarına 2 yeni ödül

VitrA'nın karoları, mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Design Award 2017 tarafından 2 ödüle layık görüldü.

VitrA karolar renkleriyle, duvar ve zeminleri zenginleştiriyor!

VitrA, hayal ettiği mekanı tasarlamak isteyenlere, dayanıklı oldukları kadar renk ve dokularıyla da öne çıkan porselen karoları öneriyor.

VitrA 2017 karolarını Cersaie’de tanıtacak!

VitrA, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, 2017 için hazırladığı yeni karolarını tanıtacak. 26-30 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, dünya seramik sektörünün en yeni ve iddialı ürünleri sergilenecek.

VitrA’nın ürünleri iF Tasarım Ödülü 2015'i aldı!

VitrA’nın porselen karo serileri Terra Nova ve Fango Mix, dünya çapında ürün ve tasarım kalitesi açısından mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Tasarım Ödülü 2015’e layık görüldü.

VitrA’nın Ice & Smoke serisi mekanlara prestij katıyor!

VitrA’nın Ice & Smoke porselen karo serisi, buz ve duman renklerinin oluşturduğu doğal görünümü ve geometrik desenleriyle, ferah bir mekân yaratmaya olanak sağlıyor.

VitrA Nature Koleksiyonu'yla evlerde modern görünüm sağlıyor!

VitrA’nın yeni Nature Koleksiyonu’nda yer alan taş dokulu porselen yer ve duvar karoları, doğal görünümü ve sade tasarımıyla mekânlara modern bir görünüm kazandırıyor.

VitrA’nın yeni ürünleri göz kamaştırıyor!

VitrA’nın beton dokulu porselen seramik serileri, geniş ve yüksek tavanlı mekânlara doğal ve göz kamaştırıcı bir modernlik katıyor.

Dış mekan zemin kaplamalarında porselen karolar tercih ediliyor!

Kamusal alanlardan konut iç mekanlarına kadar farklı ölçeklerdeki mimari ve iç mimari projelere sınırsız tasarım özgürlüğü getiren porselen karolar ile tüm açık alanlar iç mekanlar kadar estetik görünüme sahip…

Mekan tasarımında yeni tercih porselen karolar!

Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği’nden (SERKAP) gelen açıklamaya göre, porselen karoların doğal görünümlü modelleri kusursuz çizgileri ve renkleriyle mekan tasarımlarında ilk tercih olmaya devam ediyor

Porselen karolar mekan tasarımlarının ilk tercihi!

Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği’nden (SERKAP) gelen açıklamaya göre, porselen karoların doğal görünümlü modelleri kusursuz çizgileri ve renkleriyle mekan tasarımlarında ilk tercih olmaya devam ediyor…

SERKAP: Porselen karolarda doğal ve eskitme görünüm moda!

Mimar ve iç mimarların zemin ve duvar kaplamalarında sıklıkla tercih ettiği porselen karolar, doku, desen ve renk seçenekleriyle yeni sezonda da kusursuz alternatifler sunuyor.

Vitra Pera serisi Design Turkey 2014'te iyi tasarım ödülü aldı!

VitrA’nın; ahşap görünümlü porselen karo serisi Pera, “Design Turkey 2014” kapsamında, “iyi tasarım” ödülüne layık görüldü. Pera; evin bütünü ve dış mekânlar olmak üzere hem zeminde hem de duvarda kullanılabiliyor.

Zemin kaplamalarında yükselen trend: Porselen Karo

Porselen karolar, zengin doku, renk - desen çeşitliliği, estetik görünümleri, dayanıklılıkları, sürdürülebilir ve ekonomik olma avantajlarıyla mimarlar tarafından özellikle büyük metrajlı kamusal projelerde tercih ediliyor...

Vitra porselen karoları Haberi

Vitra porselen karoları

VitrA, yeni porselen karolarını, dünyanın en büyük seramik ve banyo fuarı Cersai'de tanıttı. 22-26 Eylül 2014 tarihleri arasında, İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenen fuarda, seramik ve banyo sektöründe dünyanın önde gelen kuruluşları, en yeni ürünlerini sergiledi. 2003 yılından bu yana fuara katılan VitrA’nın, günün farklı dönemlerinden ve bu saatlerde yansıyan gün ışığının farklı renklerinden ilham alınarak tasarlanan porselen karo serileri büyük ilgi gördü.

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Karo Pazarlama Direktörü Orçin Egemen: “Cersaie’nin dünyanın en büyük seramik ve banyo fuarı olması, dünya standartlarındaki kalite ve inovasyonu yansıtan ürünlerimizin sektör profesyonelleriyle buluşması açısından önemli bir platform sunuyor. Cersaie’de sergilediğimiz tüm ürünleri; son dönemdeki trendleri ve farklı hedef kitlelerin beklentilerini analiz ederek tasarladık. Her zamanki gibi teknoloji ve tasarımla öne çıkan, mükemmele ulaştığımız...