04 / 05 / 2024

vitra ürünleri 2015

vitra ürünleri 2015

VitrA iki yıkanma deneyiminin en konforlu yönlerini birleştirerek arındırıcı ve canlandırıcı bir duş ile küvette uzun ve rahatlatıcı banyo keyfini bir arada sunuyor.

VitrA ürünlerini BATH TIME GOOD TIME'da görücüye çıkardı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu markası VitrA, banyolar için tasarladığı gelecek senaryolarını, 12-17 Nisan 2016 tarihleri arasında tasarımın başkenti Milano’da gerçekleştireceği BATH TIME GOOD TIME adlı sergide izleyiciyle buluşturdu.

VitrA ürünleri Good Design 2015 ödülünü aldı!

Yenilikçi trendleri ve özgün çizgileri seramiklere yansıtan VitrA’nın tasarımdaki yetkinliği, dünyanın saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan “Good Design” tarafından bir kez daha onaylandı.

Arkhe Metal İnşaat Kimya Taşımacılık Orman Ürünleri Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Arkhe Metal İnşaat Kimya Taşımacılık Orman Ürünleri Ticaret Ve Limited Şirketi Necdet karagül tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Sancaktepe'de kuruldu.

Kuzey İnşaatçılık Ve Tarım Ürünleri Üretim Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey İnşaatçılık Ve Tarım Ürünleri Üretim Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Enver Karaaslan tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Avcılar Su Ürünleri İnşaat Taahhüt Hafriyat Turizm Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Avcılar Su Ürünleri İnşaat Taahhüt Hafriyat Turizm Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Ferhat Avcı ve Selma Avcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Sky Alüminyum Paslanmaz Metal İnşaat Dekorasyon Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Alüminyum Paslanmaz Metal İnşaat Dekorasyon Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Soner Doğan tarafından 25 bin sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Süstem İnşaat Metal Nakliye Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süstem İnşaat Metal Nakliye Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kemal Ulaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Hira Seramik Toprak Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hira Seramik Toprak Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mümin Kapçak tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Kps Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kps Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Burhan Emre tarafından 200 bin TL sermaye ile 19 haziran 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de kuruldu.

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı başladı!

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı, 28-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Pyramids Grup'un uluslararası fuar organizasyonu tecrübesiyle Antalya Expo Center'da herkese kapısını açıyor.

2015 Taş El Yapı İnşaat Metal Nakliye Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2015 Taş El Yapı İnşaat Metal Nakliye Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Serkan Ercan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta Pendik'te kuruldu.

Sevinçler Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevinçler Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Barış Sevinçler tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan 2015 tarihinde kuruldu.

Fayans İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Reklam Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fayans İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Reklam Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Arslan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan 2015 tarihinde kuruldu.

vitra ürünleri 2015 Haberi

vitra ürünleri 2015

Günün karmaşasından uzaklaşıp arınmak ve yenilenmek isteyenlere hitap eden VitrA Combo, banyoları tam bir hijyen ve zindelik mekânına dönüştürürken, duş teknesi ve küvet olarak kullanılabilme özelliği sayesinde iki yıkanma deneyimiyle işlevsel bir kullanım alanı yaratıyor.


Ergonomik kullanımı sayesinde her yaştan kullanıcıya kolaylık sağlayan Combo küvet, 170x75 cm ölçülerinde, 41,5 cm yüksekliğinde. Combo'nun sızdırmaz cam kapısı açıldığında, ayağı çok yükseğe kaldırmaya gerek kalmadan küvete rahatça ve güvenle girilebilirken, küvette istenilen yere konumlanabilen çok amaçlı oturma birimi sayesinde banyo keyifli hale geliyor. Combo küvetin, 6 mm genişliğinde camdan üretilen duş kabini, hızlı yıkanmayı tercih edenlere konfor sağlayarak, banyonun ıslanmasını önlüyor.


Ürün Özellikleri:

Universal tasarım çizgisi,

Ergonomik tasarım,

Ölçü: 170x75 cm,

Döküm akrilik plakadan üretilmiş gövde ve paneller (4 mm akrilik kalınlığı),

41,5 cm'lik küvet yüksekliği,

Hem duş teknesi hem...