04 / 05 / 2024

Vitra yeni porselen karoları

Vitra yeni porselen karoları

22 - 26 Eylül 2014 tarihleri arasında, İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenen Cersai Fuarı'nda, seramik ve banyo sektöründe dünyanın önde gelen kuruluşları, en yeni ürünlerini sergiledi.

BİM’de Kumtel ayaklı vantilatör 399 TL’ye, porselen kahve fincan seti 379 TL’ye, derin tencere 199 TL’ye düştü!

BİM’de yeni haftanın indirimli ürünleri açıklandı. BİM’de 30 Haziran’dan itibaren Kumtel ayaklı vantilatör 399 TL’ye, porselen kahve fincan seti 379 TL’ye, derin tencere 199 TL’ye düşecek. İşte 30 Haziran 2023 BİM fiyat listesi...

BİM'de Kütahya porselen yemek takımı 1.899 TL'ye, Hisar 30 parça çatal, kaşık, bıçak takımı 829 TL'ye düştü!

BİM 2 Haziran 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda Kütahya porselen yemek takımı 1.899 TL'ye, Hisar 30 parça çatal, kaşık, bıçak takımı 829 TL'ye satılacağı belirtildi. İşte yeni ay kataloğu fiyat listesi...

A101'de porselen havan 100 TL’ye, kâse 80 TL’ye, 6’lı çay bardağı 30 TL’ye düştü!

A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi müşterilerin beğenisine sunulurken, porselen havan 100 TL’ye, kâse 80 TL’ye, 6’lı çay bardağı 30 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 27 Nisan 2023...

Kütahya Porselen’de büyük sonbahar indirimi başladı! İşte 9 Eyll 2022 fiyat listesi

En yeni trendleri, ödüllü tasarımlarla sevdiklerinin sofralarına ve evlerine taşımak isteyenler için Kütahya Porselen’de sonbahar indirimi başladı. İşte cazip tekliflerle 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Porland, Antares ve Armada AVM’de 2 yeni mağaza açtı!

Üretici ve perakendeci kimliği ile dünyanın sayılı porselen markalarından biri olan Porland, Antares ve Armada AVM’de iki yeni mağaza açtı.

VitrA karolarına 2 yeni ödül

VitrA'nın karoları, mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Design Award 2017 tarafından 2 ödüle layık görüldü.

VitrA, Sento serisi ile banyolara İskandinav tarzını taşıyor!

VitrA’nın banyolara ahşabın sıcaklığını getiren yeni Sento serisi, ailedeki herkese uygun çözümler sunuyor.

VitrA karolar renkleriyle, duvar ve zeminleri zenginleştiriyor!

VitrA, hayal ettiği mekanı tasarlamak isteyenlere, dayanıklı oldukları kadar renk ve dokularıyla da öne çıkan porselen karoları öneriyor.

VitrA yeni nesil klozeti V-care ile hayatı kolaylaştırıyor!

VitrA’nın, çağın en ileri kişisel temizlik sistemini sunan akıllı klozeti V-care, banyo ürünlerinde inovasyon ve tasarımın ulaştığı son noktayı tanımlıyor.

VitrA üretim kapasitesini yüzde 20 artıracak!

Türkiye’nin toplam seramik sağlık gereçleri ihracatının % 50’sinden fazlasını gerçekleştiren VitrA, üretim kapasitesini % 20 artıracak. Yeni yatırımla, yıllık seramik sağlık gereçleri üretim kapasitesi altı milyon adede çıkarken, 500 kişiye daha istihdam sağlanacak.

VitrA 2017 karolarını Cersaie’de tanıtacak!

VitrA, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, 2017 için hazırladığı yeni karolarını tanıtacak. 26-30 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, dünya seramik sektörünün en yeni ve iddialı ürünleri sergilenecek.

Villeroy&Boch’un Metallic Illusion serisi ferah alanlar için ideal!

Paslı görünüm, modern iç mimaride ve heykellerde sıkça kullanılıyor. Bu malzeme, tipik rengi ve yapısıyla eşsiz bir cazibeye sahip. Villeroy&Boch’un yeni porselen karo serisi Metallic Illusion, bu tasarım fikrinden ilham alınarak tasarlandı.

VitrA’nın ürünleri iF Tasarım Ödülü 2015'i aldı!

VitrA’nın porselen karo serileri Terra Nova ve Fango Mix, dünya çapında ürün ve tasarım kalitesi açısından mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Tasarım Ödülü 2015’e layık görüldü.

Vitra yeni porselen karoları Haberi

Vitra yeni porselen karoları

VitrA, yeni porselen karolarını, dünyanın en büyük seramik ve banyo fuarı Cersai'de tanıttı. 22-26 Eylül 2014 tarihleri arasında, İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenen fuarda, seramik ve banyo sektöründe dünyanın önde gelen kuruluşları, en yeni ürünlerini sergiledi. 2003 yılından bu yana fuara katılan VitrA’nın, günün farklı dönemlerinden ve bu saatlerde yansıyan gün ışığının farklı renklerinden ilham alınarak tasarlanan porselen karo serileri büyük ilgi gördü.

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Karo Pazarlama Direktörü Orçin Egemen: “Cersaie’nin dünyanın en büyük seramik ve banyo fuarı olması, dünya standartlarındaki kalite ve inovasyonu yansıtan ürünlerimizin sektör profesyonelleriyle buluşması açısından önemli bir platform sunuyor. Cersaie’de sergilediğimiz tüm ürünleri; son dönemdeki trendleri ve farklı hedef kitlelerin beklentilerini analiz ederek tasarladık. Her zamanki gibi teknoloji ve tasarımla öne çıkan, mükemmele ulaştığımız...