03 / 05 / 2024

VitrAnın 3 Kadın 3 Çağ temalı 2013 karo koleksiyonu

VitrAnın 3 Kadın 3 Çağ temalı 2013 karo koleksiyonu

VitrA Güzellik Çağı karoları zamanın ötesinde bir asaleti; VitrA Gizem Çağı karoları farklılığıyla göz kamaştıran çarpıcı estetiği; VitrA Masumiyet Çağı karoları ise doğal dokulardan gelen saflığıyla huzur veren doğayı yansıtıyor...

SGK’dan büyük jest! 3 aylık sigortası olanlara 24 bin 910 TL yardım yapılacak! Hemen bakın!

Hükümet tarafından ihtiyaç sahibi insanlara sağlanan destek ödemelerine her geçen gün bir yenisi daha ilave edilirken, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından insanlara sağlanan destek ödemelerinden biri de çalışan anneler için oldu. 3 ay sigortası olan kadınların başvuruda bulunabildiği destek ile

Watsons'da Kadınlar Gününe özel yüzde 50'ye varan indirim fırsatı! 3 Mart 2023 fiyat listesi...

Watson'da kadınlar günü için indirim fırsatı başladı! Watsons'da hangi ürünler indirimde? Watsons'da indirimde olan ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL?

Kadın altın saat fiyatları ne kadar? Altın saat kaç lira? Elizi 3 Ocak 2023 fiyat listesi

Altın ile tasarlanan ve eşsiz detayları bünyesinde barındıran altın saatler en çok tercih edilen aksesuarlar arasında yer alıyor. Peki kadın altın saat fiyatları ne kadar? Altın saat kaç lira? Elizi 3 Ocak 2023 fiyat listesi.

Tarım ve Orman Bakanlığından çiftçilere destek açıklaması! Kılıçdaroğlu gündeme getirmişti

Tarım ve Orman Bakanlığı Twitter hesabından, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de çiftçilerle buluşmasında söz alan 3 kadın çiftçiye verilen destekler ve dile getirdikleri iddialara ilişkin açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, açıklamaya 'Hazırlığınızı yapın' diyerek cevapladı.

A101 3 Mart 2022 kataloğu! Kadınlar gününe özel dev fırsatlar!

Aldın Aldın kampanyası ile ön plana çıkan A101 kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? 3 Mart A101 aktüel ürünler kataloğunda bu hafta birçok fırsat ürünü satışa sunuluyor. İşte o indirimli ürünler...

Vurgundan kazandıkları parayı kriptoya çevirdiler!

İstanbul'da Çin'den gelen ve kripto para ile yasa bahis sitesi kurup vurgun yapan çeteye operasyon düzenlendi. Operasyonda 2'si Türk 3'ü kadın 24 kişi şüpheli gözaltına alındı. Dolandırıcıların kazandıkları paraları kripto paraya çevirerek soğuk cüzdanlara aktardıkları ortaya çıktı.

Küçükçekmece'de korku dolu anlar! 3'üncü katın balkonu çöktü!

Küçükçekmece'de 5 katlı binanın 3'üncü katındaki dairenin balkonu çöktü. Çökme anından 30 saniye önce kaldırımdan geçen kadın son anda kurtuldu.

Gayrimenkul sektörünün 3’te 1'i kadınlardan oluşuyor!

Gayrimenkul sektöründe Kadın Liderler Platformu’nun araştırması açıklandı. ‘Maskülen Sektör’ün üçte biri kadınlardan meydana geliyor...

Gayrimenkul sektörünün 3'te birini kadınlar oluşturuyor!

Maskülen Sektörde Kadın Olmak araştırmasına göre, 3'te biri kadın olan gayrimenkul sektöründe kadınların yüzde 36,7'si üst düzey yönetici olmak, yüzde 15,6'sı tepe yönetici, yani CEO ya da genel müdür olmak, yüzde 20,6'lık kesim de kendi işini kurmak istiyor...

Bakırköy Kadın Hastalıkları Hastanesi için yeni imar planı!

Bakırköy’deki eski Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi için 3'üncü kez yeni imar planı hazırlandı. Plan kapsamında “turizm” fonksiyonu iptal edilerek yerine “ofis” fonksiyonu getirildi.

Türkiye'nin 3'üncü büyük hastanesinin inşaatına kadın eli değdi!

Türkiye'nin 3'üncü büyük hastanesi olan İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü inşaatına kadın eli değdi. Projede mimar olarak görev yapan Seda Girişen Sömek, çalışma azmi ve disipliniyle herkesin dikkatini çekiyor.

Her kadın kendi mahallesinin emlakçısı olacak!

Türkiye’de her 10 kadından sadece 3 çalışma hayatında. Nüfusu bakımından yüzde 21.2’si; yani 16 milyonu aşkın kişinin yoksullukla mücadele ettiği Türkiye’de kadınların işgücüne katılma düzeyi, OECD ve AB’ye üye ülke ortalamalarının çok altında.

Her 10 konuttan 3’ü kadınlara satılıyor!

2016 sonu itibariyle Türkiye'de toplam konut satışı içinde kadın payının en fazla olduğu il Balıkesir olmuştur. Balıkesir’i sırasıyla, Çanakkale, Aydın ve İzmir izledi. Edirne ise listede 5. sırada.

VitrAnın 3 Kadın 3 Çağ temalı 2013 karo koleksiyonu Haberi

VitrAnın 3 Kadın 3 Çağ temalı 2013 karo koleksiyonu



VitrA’nın “3 Kadın 3 Çağ” temasıyla hazırladığı 2013 karo koleksiyonu, duvarlarda yeni bir çağ başlatıyor. VitrA Güzellik Çağı karoları zamanın ötesinde bir asaleti; VitrA Gizem Çağı karoları farklılığıyla göz kamaştıran çarpıcı estetiği; VitrA Masumiyet Çağı karoları ise doğal dokulardan gelen saflığıyla huzur veren doğayı yansıtıyor.


Avrupa Saraylarından Bugüne

VitrA Güzellik Çağı karolarından Opera, 17. ve 18. yüzyıl Avrupa saraylarının ve tarihi binaların duvar ve tavan süslemelerinden esinlenerek, klasiği modern bir yaklaşımla yeniden yorumluyor. En güzel örnekleri Versay Sarayı’nda bulunan ve “boiserie” olarak adlandırılan çerçeveli ahşap duvar panelleri, seramikle hayat buluyor. Opera, duvar süslemelerini çağrıştıran uçuk yeşil, gri veya bej renklerde fon üzerine işlenmiş, ince ve zarif üç boyutlu beyaz çiçekleriyle farklı mekanlar yaratıyor. 

Banyoda Toskana Esintisi

VitrA Masumiyet Çağı karolarından Attraction, İtalya’nın Toskana...