14 / 05 / 2024

Vivo Y11S özellikleri

Vivo Y11S özellikleri

Vivo'nun uygun fiyatlı akıllı telefon modeli Y11S'e tam 681 lira indirim yapıldı! İndirimin ardından fiyatlar o kadar düştü ki görenler inanamadı. İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Vivo Y77t Tanıtıldı: Uygun fiyatı ve güçlü özellikleriyle dikkat çekiyor!

Çinli teknoloji devi Vivo, akıllı telefon dünyasına yeni bir soluk getiriyor. Vivo Y77t modeli, etkileyici özellikleri ve cüzi fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 

Vivo V29 Lite Türkiye'de ön satışa çıktı: İşte güncel fiyatı...

Vivo, V29 Lite 5G modeli Türkiye'de ön satışa çıktı. İşte Vivo V29 Lite ön satış fiyatı ve özellikleri...

Vivo Y36 satışa çıktı: İşte fiyatı ve özellikleri!

Vivo Y36 Satışta! Uygun fiyatı ve güçlü özellikleriyle dikkat çeken Vivo Y36, kullanıcıların beğenisine sunuldu. İşte Vivo Y36'nın fiyatı ve detayları!

Vivo X90s: Uygun fiyatlı amiral gemisi ile çıkış yapıyor!

Vivo X90s, Çin'de düzenlenen lansmanda resmi olarak duyurulan bir telefon olarak karşımıza çıktı. Telefonun özellikleri arasında üçlü kamera sistemi, Dimensity 9200+ işlemci ve daha birçok özellik yer alıyor. Ayrıca, fiyatı da açıklandı.

Vivo V29 Lite 5G: Uygun Fiyatlı Telefonun Özellikleri ve Fiyatı!

Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo, uygun fiyatlı bir seçenek olarak Vivo V29 Lite 5G modelini tanıttı. Bu telefon, kullanıcılara nasıl bir deneyim sunuyor? İşte Vivo V29 Lite 5G'nin özellikleri ve fiyatı...

Hepsi Burada'dan muhteşem kampanya! Vivo Y16 telefon fiyatı yere serildi

Hepsi Burada'nın Vivo Y16 telefonlarda yaptığı kampanya vatandaşın ilgisini çekti. uygun fiyatlı bir orta seviye telefon olarak piyasaya sürülen cihaz için özellikleri ve fiyatı merak ediliyor. İşte Vivo Y16 fiyat listesi

Vivo Y35+ 5G ve Y35m+ 5G bütçe dostu fiyatı ile sahneye çıktı! İşte o fiyat etiketi ve özellikler!

Vivo, bugün yeni modellerini tanıtarak kullanıcılara aynı özelliklere sahip iki seçenek sunuyor. İşte Vivo'nun Y35+ 5G ve Y35m+ 5G modellerinin özellikleri ve fiyatları!

Vivo Y35m+ fiyatını ve özellikleri şok etti! Bu fiyata herkes alır!

Vivo, akıllı telefon sektöründe adını duyurmuş güçlü bir marka olarak öne çıkıyor. Şimdi ise dikkat çekici bir yeni model olan Vivo Y35m+'ı tanıtmaya hazırlanıyor. İşte Vivo Y35m+'ın öne çıkan özellikleri ve beklenen fiyatı...

Vivo S17'nin teknik özellikleri açıklandı: Özellikle kamera performansı dikkat çekiyor!

Vivo'nun yeni modeli S17'nin teknik özellikleri gün yüzüne çıktı. Peki, kullanıcılara ne gibi özellikler sunacak?

Vivo Y78 5G: Şık tasarımı ve güçlü özellikleri ile dikkat çekiyor! Orta segmentte yepyeni bir oyuncu!

Vivo, orta seviyede yer alacak Y78 5G modelini piyasaya sürdü. Yeni telefon, özellikleriyle göz dolduruyor.

Vivo X90 ve X90 Pro sahneye çıktı!

Hindistan'da Vivo, X90 ve X90 Pro modellerini piyasaya sundu. Bu modeller, üstün donanım özellikleri ve şık tasarımlarıyla öne çıkıyor.

Vivo Y36’nın teknik özellikleri ortaya çıktı!

Bugün bir raporda belirtildiği üzere, Vivo Y36 4G modeli ile uygun fiyatlı telefonlar üretmeye devam ediyor. Cihazın teknik özellikleri de açıklandı.

Vivo V29 Lite modelinin 5G özellikleri ortaya çıktı!

Vivo'nun dikkat çeken özelliklere sahip olan ve yakında piyasaya sürülmesi beklenen V29 Lite modeli için 5G sertifikası ortaya çıktı.

Vivo Y11S özellikleri Haberi

Vivo Y11S özellikleri

Son dönemde artışa geçen dolar kuru ve yükselen enflasyon sebebi ile  akıllı cihazlarda fiyat artışları yaşanmaya başlandı. Fiyat artışları yüzünden pek çok insan yeni akıllı telefon satın almaktan vazgeçti. Bu da akıllı telefon pazarını kötü yönde etkiledi.

Satışları arttırmak için çoğu şirket indirim yapmayı seçti.  Bu indirimlerden birisi de Turkcell Pasaj'dan geldi. İndirimden yararlanmak için ekstra bir şey yapmanız gerekmiyor. Sadece telefonunuzun rengine karar verip Turkcell Pasaj'ın resmi internet sitesi üzerinden satın alma işlemini gerçekleştirmek.

Vivo Y11S, 3 GB belleğe sahip ve 32 GB depolama alanı bulunuyor. 6.51 inç IPS LCD ekrana sahip olan Vivo Y11S'nin ekran çözünürlüğü ise HD Plus. 5000 mAh pil kapasitesine sahip olan cihazın hızlı şarj özelliği bulunuyor. 10 Watt'a kadar hızlı şarj destekleyen cihazın...