28 / 04 / 2024

Vivo Y36 satışa çıktı: İşte fiyatı ve özellikleri!

Vivo Y36 satışa çıktı: İşte fiyatı ve özellikleri!

Vivo Y36 Satışta! Uygun fiyatı ve güçlü özellikleriyle dikkat çeken Vivo Y36, kullanıcıların beğenisine sunuldu. İşte Vivo Y36'nın fiyatı ve detayları!



Mobil telefon sektöründe adını gittikçe daha fazla duyuran Vivo, bütçe dostu akıllı telefonlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Son olarak Vivo Y36 modeli, ön sipariş kampanyasıyla kullanıcıların beğenisine sunulmuştu. Bugün itibarıyla Vivo Y36 resmen satışa çıktı. İşte Vivo Y36'nın fiyatı ve özellikleri...

Vivo Y36 satışa çıktı: İşte fiyatı ve özellikleri!

Vivo Y36, giriş-orta seviye telefonlar arasında yer alarak uygun fiyatıyla tüketicilere hitap ediyor. Cihazda güçlü bir performans sunan Qualcomm Snapdragon 680 işlemcisi bulunuyor. Ayrıca 8 GB RAM ve 128 GB ile 256 GB depolama seçenekleri sunan Vivo Y36, kullanıcılara geniş bir depolama alanı sağlıyor.

Vivo Y36'ın öne çıkan özelliklerinden biri 6,64 inç boyutunda büyük bir ekran. Full HD+ çözünürlük sunan bu LCD panel, kullanıcılara net ve canlı bir görüntü deneyimi sunuyor. Tasarım açısından da dikkat çeken cihaz, 2.5D kavisli cam ve yuvarlatılmış kenarlarla estetik bir görünüm sunuyor.


Geri Dön