28 / 04 / 2024

vivo y22s

vivo y22s

VİVO’nun Türkiye’de üretimi gerçekleştirilen Y22s modeli, myvivoshop.com’da ön satışa sunuldu. Y22s; şık tasarımı, gelişmiş kamera, görüntüleme özellikleri, uzun pil ömrü ile kullanıcılarını bekliyor.

Sonunda geliyor! Vivo Y22s Türkiye'de satışa sunuluyor

Akıllı telefon sektörünün önde gelen markalarından biri olan Vivo, 50MP ana kamerası, 5000mAh uzun ömürlü pili ve aynı zamanda 18W hızlı şarjı ile yeni Y22S modelini ekim ayında Türkiye’de de satışa çıkaracak. İşte detaylar…

Öğrencilerin ÖTV ve KDV’siz alabileceği 51 adet telefon ve fiyat listesi: Samsung, Casper, Vivo, Omix, Redmi...

Milyonlarca kişinin heyecanla beklediği bir kereye mahsus vergisiz telefon ve bilgisayar kampanyasında detaylar ortaya çıkmaya başladı. İşte öğrencilerin ÖTV ve KDV’siz alabileceği 51 adet telefon ve fiyat listesi...

BİM'de Vivo cep telefonu 3 bin 499 TL'ye, set üstü bulaşık makinesi 5 bin 99 TL'ye satılacak!

BİM'in 15 Eylül kataloğu yayımlandı. Katalogda Vivo cep telefonu 3 bin 499 TL'ye, set üstü bulaşık makinesi 5 bin 99 TL'ye satılacağı açıklandı. İşte aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

Hem ucuz hem güçlü: Vivo Y78m satışa çıktı

Vivo yeni uygun fiyatlı modeli Vivo Y78m'i satışa çıktı. İşte Dimensity 7020 işlemcili Vivo Y78m akıllı telefonun tüm detayları...

Renk değiştiren Vivo V29e 5G’nin fiyatı sızdırıldı

Vivo V29e 5G modelinin fiyatı lansmandan önce sızdırıldı. Peki akıllı telefonun fiyatı ne kadar olacak? İşte detaylar...

Vivo'dan vergisiz telefon müjdesi!

Türkiye'de vergisiz telefon alma hakkının yerli üretim ve montajı teşvik etmek amacıyla verilmesi planı kapsamında vivo, Y Serisi modelleriyle gençlere uygun fiyatlı seçenekler sunmaya hazırlanıyor.

Vivo X100 serisi: Yüksek çözünürlüklü kameralar ve güçlü işlemcilerle geliyor!

Vivo, mobil teknoloji arenasında büyük bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Yeni X100 Serisi, yüksek çözünürlüklü kameraları ve güçlü işlemcileriyle dikkat çekiyor. Seri içerisinde X100, X100 Pro ve X100 Pro Plus modelleri bulunacak.

Vivo Y77t Tanıtıldı: Uygun fiyatı ve güçlü özellikleriyle dikkat çekiyor!

Çinli teknoloji devi Vivo, akıllı telefon dünyasına yeni bir soluk getiriyor. Vivo Y77t modeli, etkileyici özellikleri ve cüzi fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 

Vivo'nun yeni atılımı: Vivo V29e 5G, güçlü performansı ve estetik tasarımıyla geliyor!

Vivo, pazardaki etkileyici ürün yelpazesine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Vivo V29e 5G modeli, 120Hz ekran tazelemesi, güçlü Snapdragon işlemcisi ve göz alıcı tasarımıyla akıllı telefon kullanıcılarına iddialı bir deneyim sunmayı hedefliyor. 

Vivo V29 Lite Türkiye'de ön satışa çıktı: İşte güncel fiyatı...

Vivo, V29 Lite 5G modeli Türkiye'de ön satışa çıktı. İşte Vivo V29 Lite ön satış fiyatı ve özellikleri...

Vivo Y36 satışa çıktı: İşte fiyatı ve özellikleri!

Vivo Y36 Satışta! Uygun fiyatı ve güçlü özellikleriyle dikkat çeken Vivo Y36, kullanıcıların beğenisine sunuldu. İşte Vivo Y36'nın fiyatı ve detayları!

Vivo, giriş segmenti telefonu Vivo Y27 5G'yi sessiz sedasız sahneye çıkardı!

Son yıllarda akıllı telefon pazarında yükseliş trendine giren Vivo, giriş-orta segment kataloğuna yeni bir model ekledi. Şirket, hiçbir tanıtım yapmadan Y27 5G modelini piyasaya sürdü. Vivo Y27 5G, sunduğu özelliklerle dikkat çekiyor.

Vivo X90s: Uygun fiyatlı amiral gemisi ile çıkış yapıyor!

Vivo X90s, Çin'de düzenlenen lansmanda resmi olarak duyurulan bir telefon olarak karşımıza çıktı. Telefonun özellikleri arasında üçlü kamera sistemi, Dimensity 9200+ işlemci ve daha birçok özellik yer alıyor. Ayrıca, fiyatı da açıklandı.

Android 14 güncellemesi heyecanla bekleniyor: Samsung, Xiaomi, OPPO, OnePlus ve Vivo... Hangi telefonlar alacak?

Heyecanla beklenen Android 14 güncellemesi için telefon kullanıcıları arasında merak büyük! İşte güncelleme listesi...

vivo y22s Haberi

vivo y22s

VİVO Y serisinin yeni üyesi Y22s modelini resmi alışveriş platformu olan myvivoshop’ta ön satışa çıkardı. Yüksek teknolojisi ile birlikte şık ve minimalist tasarımı bir araya getiren Y22s, Qualcomm'un büyük uygulamaları kolay ve aynı şekilde sorunsuz şekilde yönetip telefonun akıcı bir biçimde çalışmasını sağlayan en yeni sekiz çekirdekli işlemcisi Snapdragon 680 olan ve Android 12 tabanlı Funtouch 12 işletim sistemi ile birlikte geliyor. 5000 mAh güçlü kapasiteli pili ve aynı zamanda AI güç tasarrufu teknolojisi ile beraber tam şarj edildiği zaman telefon iki güne kadar bekleme, 21,5 saat çevrimiçi HD film akışı ya da 9,4 saat yoğun grafikli oyun oynama imkanı sunuyor. Y22s 18W Hızlı Şarj desteği aynı zamanda ters şarj özelliğine de sahip bir cihaz.

 ÖN SİPARİŞ VEREN İLK 100 KİŞİYE HEDİYE         

myvivoshop aracılığı...