29 / 04 / 2024

vizesiz seyahat başladı mı

vizesiz seyahat başladı mı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "3-3,5 yıllık sürecin sonunda vizesiz Avrupa seyahati başlamış olacak. Bu yeni sürecin Türkiye ve AB için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Otobüs biletleri yüzde 202 zamlandı, taksit dönemi başladı! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 24 Haziran 2022 fiyat listesi!

Akaryakıta ardı arkası kesilemeden gelen zam, şehirler arası otobüs seyahat hizmeti sunan firmaları derinden etkiledi! Otobüs firmaları yolcu biletlerini taksitle satmaya başladı! Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

Otobüs bileti fiyatlarında taksit dönemi başladı! Pamukkale, Metro, Kamil Koç 16 Haziran 2022 fiyat listesi!

Akaryakıta gelen peş peşe zam, şehirler arası otobüs seyahat hizmeti sunan firmaları derinden etkiledi! Geçtiğimiz yıldan bu yana yüzde toplamda yüzde 189 zamlanan otobüs bileti fiyatları için firmalardan değişik bir çözüm geldi! Otobüs biletlerinde taksit dönemi resmen başladı! Peki, şehirler arası

Ersoy Center'in inşaatı başladı!

Türkiye'nin en büyük turizm seyahat acentelerinden biri olan Etstur , Feneryolu'nda hayata geçireceği Ersoy Center'ın inşaatına başladı.

TURSAB Şanlıurfa'da otel yapımına başladı!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Şanlıurfa Göbeklitepe’de yeni bir otel yapımına başladıklarını açıkladı. Bağlıkaya, "2019'da 1 milyona yakın turist bekliyoruz'' diye konuştu.

3. havalimanında ticari alan yarışı başladı!

İstanbul 3. havalimanının perakende mağazalarının kiralama süreci başladı. Araç kiralama, eczane, kuaför, hediyelik eşya, kuyumcu, bijuteri, tekstil ürünleri, oyuncak, lostra, seyahat ürünleri satış alanları yoğun ilgi gördü.

Muğla'da sıcak asfalt çalışmaları başladı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve modern yollarda seyahat edebilmeleri için il genelinde asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Antalya Hızlı Tren Hattı'nın yer belirlemeleri başladı!

Antalya Hızlı Tren Hattı ile, Antalya-İzmir ve Antalya-Kayseri arasındaki seyahat süresi de 3,5 saat oluyor. Antalya Hızlı Tren Hattı'nın Gar ve İstasyon yerlerinin belirlenmesi çalışmaları başladı.

Seyahat acenteleri yurt dışı turlarında indirimlerini duyurmaya başladı!

Tatil severler özellikle yurt dışı turları için kış aylarını beklerken seyahat acenteleri de 2015 yılı İçin erken rezervasyon indirimlerini duyurmaya başladı. Şiar Turizm, indirimlerin önümüzdeki aylarda turizm sektörünü canlandıracağını belirtiyor.

Ankara'dan Alanya'ya direkt uçuş seferleri başladı!

Ankara'dan, Alanya'ya direkt uçuş seferlerinin başlaması, hem Başkentli tatilcilerin, hem de turizmcilerin yüzünü güldürdü. Quando Seyahat Acentesi Genel Müdürü Hüseyin Cihanoğlu, "Ankara'dan bölgeye daha fazla turist gelmeye başladı" dedi.

Koru Mütüel Sigorta online hizmet vermeye başladı!

TÜRKİYE'NİN tek kooperatif sigorta şirketi olan Koru Mütüel Sigorta, ortaklarına Seyahat Ferdi Kaza, DASK, Konut Sigortası poliçelerinde online hizmet vermeye başladı. Trafik ve diğer branşlarda da mevcut ortaklarına online hizmet verilmesi planlanıyor...

Nijerya'ya vizesiz seyahat başladı!

Türkiye ile bazı ülkeler arasında imzalanan ve Bakanlar Kurulu tarafından onaylanan anlaşmalar Resmi Gazete'nin dünkü sayısında yayımlandı

Bodrum'da büyük site inşaatları başladı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum'da çok büyük site inşaatları başladığına dikkati çekti

Firdevs Konakları'nda 165 bin TL'ye! Yaşam başladı!

Beta Yapı’nın Kurtköy’de inşa ettiği Firdevs Konakları’nda yaşam başladı

vizesiz seyahat başladı mı Haberi

vizesiz seyahat başladı mı


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "AB ile vizeler kalktığında da hiç kimsenin endişesi olmasın ne Türkiye ne AB üyesi ülkeler bundan en küçük sorun yaşamayacaklardır. Tam tersine vizeler kalktığında iş adamlarımız, sanatçılarımız, sporcularımız, sivil toplum örgütü mensuplarımız daha rahat seyahat edecek ve bu da AB'ye çok önemli katkılar sağlayacaktır. Benim her zaman bir ifadem var, yük olmaya değil, yük almaya geliyoruz" dedi. 


Ankara Palas'ta düzenlenen, Türkiye ile Avrupa Birliği (AB) arasında Vize Serbestisi Diyaloğu ve Geri Kabul Anlaşması'nın imza töreninde konuşan Erdoğan, bugünün, Türkiye ile AB ilişkilerinde gerçek anlamda bir milat oluşturduğunu söyledi.


Türkiye'nin AB ile ilişkilerinde 3 Kasım 2002 tarihinin bir ilk olduğunu, AK Parti hükümetinin işbaşına gelmesiyle yeni bir süreç başladığını belirten Erdoğan, 17 Aralık 2004 ve 3 Ekim 2005...