05 / 05 / 2024

Vizyon İnşaat ümraniye

Vizyon İnşaat ümraniye

Vizyon İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi, A. Haluk Güder tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Aralık'ta Ümraniye'de kuruldu

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşümde Ümraniye pik seviyede!

KİPTAŞ’ın eski Genel Müdürü, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye’de bulunan 56 bin binadan sadece 148’nin riskli olduğunu belirterek, kentsel dönüşümde Ümraniye'nin pik seviyede olduğunu açıkladı.

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Erdoğan tarafından kuruldu.

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Okay Göbeloğlu tarafından kuruldu.

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

May İnşaat Ümraniye projesi nerede? May İnşaat Ümraniye fiyat listesi!

May İnşaat Ümraniye projesi nerede sorusunun yanıtı ve May İnşaat Ümraniye fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte May İnşaat Ümraniye projesi ile ilgili detaylar...

May İnşaat'tan Ümraniye Hekimbaşı'na 591 konutluk yeni proje geliyor! 

May İnşaat Ümraniye projesi için düğmeye bastı. Ümraniye Hekimbaşı'nda kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek olan projede 591 konut ve 28 dükkan yer alacak.

Nexonya İnşaat Element Projesi’yle Ümraniye'ye 92 yeni konut geliyor!

Nexonya İnşaat tarafından Ümraniye Dudullu’da inşa edilen Element projesinde 2. etaba geçildi. Element 1, Element 2 ve Element 3 olarak üç etap halinde inşa edilecek olan konut projesinde ikinci etabın temelleri de atıldı.

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye'de Suzan Aşlak ve İhsan Taşçı ortaklığında kuruldu.

Ea Vizyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ea Vizyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Erdoğan Arslan tarafından kuruldu.

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Engin Özel tarafından kuruldu.

Yeni Vizyon Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Vizyon Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Barış Akpınar tarafından kuruldu.

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Fehmi Yel ve Resul Öztaş ortaklığında kuruldu.

Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı. Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Vizyon İnşaat ümraniye Haberi

Vizyon İnşaat ümraniye

Vizyon İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi, A. Haluk Güder tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Aralık'ta kuruldu. 


Vizyon İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi iş konusu; Her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetleri vermek proje ve uygulamalarını yapmak konusu ile ilgili şehir ve imar planları hazırlamak ve uygulamalarını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Vizyon İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi adres: Ümraniye, Madenler Mahallesi, İdealist Kent Caddesi No:4...