03 / 05 / 2024

Vizyon Koleji nerede

Vizyon Koleji nerede

Vizyon Koleji teknoloji konseptli ilk kampüsünü Esenyurt’da açıyor. İstanbul’un batısında büyük ve modern projelerle hızlı gelişen ilçeler olan Beylikdüzü ve Esenyurt bölgesine büyük ve modern bir kolej kampüsü açılıyor.

İnegöl Vizyon nerede? İnegöl Vizyon fiyat listesi!

İnegöl Vizyon nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bursa'da hayata geçirilen İnegöl Vizyon nerede sorusunun yanıtı ve İnegöl Vizyon fiyat listesi...

Doğa Koleji velileri açıklama bekliyor! Nerede bu paralar?

Doğa Koleji tarafından yapılacak olan açıklama bugüne kaldı. Veliler bugüne kadar verdikleri eğitim, yemek vb. ücretlerinin nasıl kullanıldığına ilişkin kurumdan bir açıklama bekliyor.

Adıyaman Özel İkra Koleji açıldı!

Adıyaman’da 2016- 2017 Eğitim Öğretim Yılına yeni bir ‘Vizyon’ kazandıracak İKRA Koleji'nin açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştiren Aşiyankent İnşaat Gurubu, yapmış olduğu yatırımın haklı gururunu yaşıyor.

Real Merter Güngören Projesi nerede?

Real Merter Güngören Projesi nerede? Oliv Yapı-Vizyon Yapı projesi Real Merter Güngören'de yüzde 50 peşinat ödemesiyle firma bünyesinde 12 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor.

Güngören Real Merter nerede?

Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzası ile hayata geçirilen Real Merter projesi 248 adet konut ve 148 adet dükkandan meydana geliyor. Peki Güngören Real Merter nerede?

Merter Real nerede?

Real Merter projesi Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Merter'de inşa ediliyor. Projede konut ve dükkanlar bulunuyor. Peki Merter Real nerede?

Real Merter Konutları nerede?

Real Merter'de 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edilen daire seçenekleri yer alıyor. Proje Oliv Yapı ve Vizyon Yapı ortaklığında hayata geçiriliyor. Peki Real Merter Konutları nerede?

Hol Park Evleri nerede?

Kent Vizyon ve CY Architecture ortaklığı ile inşa edilen Hol Park Evleri 199 adet konut ve 5 adet ticari birimden meydana geliyor. Peki satış süreci devam eden Hol Park Evleri nerede?

Vizyon Koleji teknoloji konseptli ilk kampüsünü Esenyurt’da açıyor!

Vizyon Koleji teknoloji konseptli ilk kampüsünü Esenyurt’da açıyor. İstanbul’un batısında büyük ve modern projelerle hızlı gelişen ilçeler olan Beylikdüzü ve Esenyurt bölgesine büyük ve modern bir kolej kampüsü açılıyor.

Beytepe Restorium nerede?

Beytepe Restorium nerede sorusuna İncek TED Koleji 'ne yakın konumda yer alıyor yanıtını verebiliriz, Temmuz 2014 'te teslim edilecek olan Beytepe Restorium 'da daireler ve villalar bulunuyor...

Tim Towers nerede? Yeni proje!

Ankara Tim Towers Projesi 'nin Eylül ayı sonunda satışa çıkması planlanıyor, Tim Towers nerede sorusuna Ankara İncek Ted Koleji 'nin karşısında yer alıyor yanıtını verebiliriz,

Vera Vizyon nerede? Havadan görüntüleri!

25 katlı 3 blok halinde yükselen Vera Vizyon projesi 850 adet rezidans daire ve 100 adet mağazadan meydana geliyor. Vera Vizyon projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Erkanlı Şirketler Grubu İncek projesi nerede?

Erkanlı Şirketler Grubu İncek projesi nerede sorusuna Çankaya 'ya ve TED Koleji 'ne yakın konumda inşa ediliyor yanıtını verebiliriz, proje kapsamındaki konutların satışları önümüzdeki günlerde başlayacak...

Vizyon Koleji nerede Haberi

Vizyon Koleji nerede

İnnovia 3 ve Fi Tower sitelerinin hemen yanında 8000 m2 alan üzerine yapılan Vizyon Koleji Kampüsü 11.500 m2 kapalı alanı ile 1200 öğrenciye yüksek kalitede eğitim hizmeti verebilecek donanıma sahip.



Bu yatırımlar bölgenin okullaşma ihtiyacına büyük destek sağlıyor.


Vizyon Koleji  A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Cem Arıtuluk da bölgeye yapılan bu eğitim yatırımının önemini dile getirirken ‘’ Artan nüfus oranı bölgede yaşayan çok sayıda öğrencinin ya kalabalık dersliklerde eğitim almak zorunda bırakıyor, ya da iyi bir eğitim almak için uzaklara gitmesine neden oluyordu. Halihazırda resmi rakamlara göre Milli Eğitim Bakanlığına kayıtlı ilköğretim okullarında sınıf ortalamaları Beylikdüzü’nde 37, Avcılar’da 46 ve Esenyurt’da 54 kişidir. Bu oran Esenyurt bölgesinde 74 kişiye kadar çıkmaktadır. Bölgede yapılan ve yapılması planlanan çok sayıda yeni konut projesi düşünüldüğünde...