19 / 05 / 2024

Vizyon Park Merkez Plaza değerlendirme

Vizyon Park Merkez Plaza değerlendirme

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Vizyon Park Merkez Plaza ofis ekspertiz raporları yayınlandı...

Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı. Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Dörtel Vizyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Dörtel Vizyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Dörtel Vizyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kartal’da yapıldı. 

Vizyon Park Ofis projesinde 8 bağımsız bölüm satışa sunuldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vizyon Park Ofis projesinde 8 bağımsız bölüm satışa sunuldu.

Mustafa Bozbey: Balat’a merkez park projesi uygulayacağız!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentin gelişen mahallesi Balat’ta yapılan çalışmalarla ilgili Balat Mahalle Komitesi Üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu. Bozbey, Balat’a yapacakları merkez park ile bölgenin sosyalleşeceğini belirtti.

Kuyaş Gayrimenkul’un iş yeri projeleri yüzde 0,70 faizle!

Kuyaş Gayrimenkul, Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ettiği İstanbul Vizyon Park Ofis Blokları, İstanbul Vizyon Park Merkez Plaza ve Wedding World AVM’deki sınırlı sayıda iş yerleri için kaçırılmayacak tarihi bir kampanya başlattı.

Handan Toprak: Avcılara Merkez Park inşa edeceğiz!

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, ''Avcılar'da Küçükçekmece Gölü'nün kenarındaki 1156 hektarlık alanı İstanbul Merkez Park yapmak istiyoruz. Bu bizim vizyon projemiz. İstanbul’da bunun gibi ikinci bir alan daha yok.''dedi.

Başakşehir Yeni Merkez ve Botanik Park projesinde son durum!

Başakşehir Yeni Merkez projesinde üst yapı planlama çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı ve proje aşamasına geçildi. 2017'de açılacak olan Botanik Şehir Parkı projesi ise henüz ihale aşamasında.

Vizyon Park Tuzla Residence yükseliyor!

Vizyon Park Tuzla Residence 11 dönüm arazi üzerinde yüksliyor. Proje 6 katlı 6 blokta 1 + 1, 2+1, 3+1, 4+1, 4+2'lerden oluşuyor.

Adana Merkez Park'ta çevreye verilen zarar şikayet edildi!

Adana'dan bir şikâyet aldım. Bu kez sağlıklı yaşam için yürüyen bir okurumuzdan. Okurumuz düzenli olarak Merkez Park'a gelerek her gün yürüdüğünü söylüyor.

Vizyon Park İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Park İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Erdem tarafından 150 bin TL sermaye ile 24 Aralık 'ta Eyüp, Çırçır Mahallesi, Güngören Caddesi 'nde kuruldu.

Vizyon Park Tuzla! İstanbul'da prestijli bir yaşam!

11 dönüm arazi üzerinde yükselen 6 katlı 6 blokta 1 + 1, 2+1, 3+1, 4+1, 4+2' lerden oluşan alternatifli daire seçenekleriyle modern yaşamdan vazgeçemeyen vizyon sahibi konuklara ev sahipliği yapıyor.

Başakşehir Park Mavera'nın 2. etabında rekor bekleniyor!

Makro-Akyapı Ortak Girişimi tarafından Emlak Konut Güvencesiyle Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı olan Başakşehir Yeni Merkez’de inşa edilen Park Mavera, birinci etabındaki satış başarısını ikinci etaba taşımaya hazırlanıyor.

Park Mavera 2. etap için ön talepler başladı!

MAKRO -AKYAPI ortak girişimi tarafından Başakşehir Yeni Merkez'de hayata geçirilen Park Mavera projesinde ikinci etap satışları için ön talep toplama süreci başladı.

Vizyon Park Merkez Plaza değerlendirme Haberi

Vizyon Park Merkez Plaza değerlendirme

Kuyumcukent Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


İstanbul Vizyon Park Ofis Bloklarında ve İstanbul Vizyon Park Merkez Plaza'da bulunan ofis ve atölyelere ilişkin ekspertiz raporu ektedir.


Dosya için