17 / 05 / 2024

Vizyon Park teslimleri

Vizyon Park teslimleri

İSTANBUL 'un yeni Maslak 'ı olarak anılan Basın Ekspres Yolu 'nda Kuyaş Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Vizyon Park projesi, cadde dükkânların için bir kampanya hazırladı.

Kartal Deluxia Park teslimleri!

İstanbul Kartal'da yükselecek olan Deluxia Park projesi Teknik Yapı tarafından hayata geçirildi. Projede yüzde 5 lansman indiriminin yanı sıra 24 aya kadar sıfır faizle ödeme imkanı da sunuluyor...

Vizyon Park Ofis projesinde 8 bağımsız bölüm satışa sunuldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vizyon Park Ofis projesinde 8 bağımsız bölüm satışa sunuldu.

Kuyaş Gayrimenkul’un iş yeri projeleri yüzde 0,70 faizle!

Kuyaş Gayrimenkul, Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ettiği İstanbul Vizyon Park Ofis Blokları, İstanbul Vizyon Park Merkez Plaza ve Wedding World AVM’deki sınırlı sayıda iş yerleri için kaçırılmayacak tarihi bir kampanya başlattı.

Beyaz Park Beyaz İnşaat daire teslimleri!

Beyaz Park Beyaz İnşaat daire teslimleri 2017 yılının sonunda yapılıyor. Topkapı'da yer alan Beyaz Park projesinde ev fiyatları 468 bin liradan başlayarak değişiyor...

Vizyon Park Tuzla Residence yükseliyor!

Vizyon Park Tuzla Residence 11 dönüm arazi üzerinde yüksliyor. Proje 6 katlı 6 blokta 1 + 1, 2+1, 3+1, 4+1, 4+2'lerden oluşuyor.

Vizyon Park İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Park İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Erdem tarafından 150 bin TL sermaye ile 24 Aralık 'ta Eyüp, Çırçır Mahallesi, Güngören Caddesi 'nde kuruldu.

Vizyon Park Tuzla! İstanbul'da prestijli bir yaşam!

11 dönüm arazi üzerinde yükselen 6 katlı 6 blokta 1 + 1, 2+1, 3+1, 4+1, 4+2' lerden oluşan alternatifli daire seçenekleriyle modern yaşamdan vazgeçemeyen vizyon sahibi konuklara ev sahipliği yapıyor.

Güneşli Nurol Park Rezidans teslimleri ne zaman?

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan projede 50 aya varan vade sağlanıyor. Peki Güneşli Nurol Park Rezidans teslimleri ne zaman?

Nurol Park teslimleri ne zaman?

Nurol Park projesinde 0 peşinat, 0 KDV ve 0 faiz ile 50 ay taksit imkanı sağlanıyor. Peki, Nurol Park teslimleri ne zaman?

Topkapı Beyaz Park teslimleri ne zaman?

Toplam 370 dairenin yer aldığı proje toplam 100 milyon TL 'lik yatırımla inşa ediliyor. Proje 5 bloktan oluşuyor. Peki Topkapı Beyaz Park teslimleri ne zaman?

Zeytinburnu Beyaz Park teslimleri ne zaman?

5 blok halinde inşa edilen proje toplam 100 milyon TL' lik yatırımla yükseliyor. Projede 370 daire yer alıyor. Peki Zeytinburnu Beyaz Park teslimleri ne zaman?

Vadistanbul Park teslimleri ne zaman?

Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükselen projede 1.400 konut ve ticari birimleri bulunuyor. Proje toplam toplam 120 bin metrekare ofis alanı bulunuyor. Peki Vadistanbul Park teslimleri ne zaman?

Beyaz Park Topkapı teslimleri ne zaman?

Toplam 370 daireden meydana gelen Beyaz Park Topkapı projesi 5 blok olarak yükseliyor. Peki, Beyaz Park Topkapı teslimleri ne zaman?

Vizyon Park teslimleri Haberi

Vizyon Park teslimleri

Ofis Plazaları giriş kat mağazalarında kalan son dükkânlar ve AVM birimleri için peşinde yüzde 20 indirim ve 60 ay vade kampanyası başlatıldı. Proje Atatürk Havalimanı, organize sanayi bölgesi, fuar ve kongre merkezlerine yakınlığıyla, E-5 ve Tem güzergâhındaki konumuyla büyük ügi görüyor. Ofis plazalannda yer alan mağazalar brüt 382, net 263 metrekareden başlayıp fiyat aralığı 1 milyon 442 bin dolardan başlıyor. En büyük mağaza ise brüt bin 395 metrekare, net 962 metrekareden oluşuyor. En büyük mağazanın satış fiyatı ise 5 müyon 263 bin dolar. Cadde dükkanları ve AVM birimlerinde peşin alımlarda yatırımcıya 36 ay kira garantisi...