21 / 05 / 2024

Vizyon Plaza nerede

Vizyon Plaza nerede

Vizyon Plaza'da yer alan ofislerin metrekare birim fiyatı 2 bin 300 lira olarak belirlendi. Anahtar teslimleri hemen gerçekleşen Vizyon Plaza kapsamında 4 adet ofis, 1 adet dükkan bulunuyor...

İnegöl Vizyon nerede? İnegöl Vizyon fiyat listesi!

İnegöl Vizyon nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bursa'da hayata geçirilen İnegöl Vizyon nerede sorusunun yanıtı ve İnegöl Vizyon fiyat listesi...

Gümüş Plaza Optimus yaktığın kadar öde sistemiyle avantaj sağlıyor!

Gümüş İnşaat'ın, İzmir'in yeni merkezi Bayraklı'da inşa ettiği, Gümüş Plaza Optimus, "daima kazandıracak" bir yatırım olarak sunuluyor. Peki Gümüş Plaza Optimus nerede hayata geçiriliyor?

Real Merter Güngören Projesi nerede?

Real Merter Güngören Projesi nerede? Oliv Yapı-Vizyon Yapı projesi Real Merter Güngören'de yüzde 50 peşinat ödemesiyle firma bünyesinde 12 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor.

Basın Ekspres Plaza 34 nerede?

Toplam 17 bin metrekare kapalı alanı bulunan projede toplam 52 adet business ofis ve 11 adet mağaza - showroom bulunuyor. Peki Basın Ekspres Plaza 34 nerede?

Plaza 34 nerede?

Toplam 17 bin metrekarelik kapalı alanı bulunan Plaza 34'te detaylar henüz netleşmedi. Proje Eşbah Yapı ve Akyapı imzası taşıyor. Peki Plaza 34 nerede inşa edilecek?

Plaza 34 İkitelli nerede?

Zemin üstü 14 katlı olarak dizayn edilen Plaza 34 Akyapı ve Eşbah Yapı imzası ile hayata geçirilecek. Projede teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Peki Plaza 34 İkitelli nerede?

İkitelli Plaza 34 nerede?

Zemin üstü 14 kat olarak tasarlanan proje Eşbah Yapı Yatırım A.Ş. ve Akyapı imzasıyla yükseliyor. Projede 52 business ofis bulunuyor. Peki İkitelli Plaza 34 nerede?

Güngören Real Merter nerede?

Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzası ile hayata geçirilen Real Merter projesi 248 adet konut ve 148 adet dükkandan meydana geliyor. Peki Güngören Real Merter nerede?

Merter Real nerede?

Real Merter projesi Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Merter'de inşa ediliyor. Projede konut ve dükkanlar bulunuyor. Peki Merter Real nerede?

Real Merter Konutları nerede?

Real Merter'de 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edilen daire seçenekleri yer alıyor. Proje Oliv Yapı ve Vizyon Yapı ortaklığında hayata geçiriliyor. Peki Real Merter Konutları nerede?

Ümraniye Oryapark İstanbul nerede?

Ofis, rezidans, otel ve alışveriş alanlarından oluşan Oryapark İstanbul'un ofis alanı Crown Plaza için ayrıldı. Projenin Aralık 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki Ümraniye Oryapark İstanbul nerede?

Aktem Plaza Bağcılar nerede?

Toplamda 29 bin 175 metrekare inşaat alanından oluşan Bağcılar Aktem Plaza ofis projesi Akdemir Makina imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Aktem Plaza Bağcılar nerede?

Hol Park Evleri nerede?

Kent Vizyon ve CY Architecture ortaklığı ile inşa edilen Hol Park Evleri 199 adet konut ve 5 adet ticari birimden meydana geliyor. Peki satış süreci devam eden Hol Park Evleri nerede?

Vizyon Plaza nerede Haberi

Vizyon Plaza nerede


Vizyon Plaza Projesi Bursa 'da inşa ediliyor. Proje Se-Ka İnşaat imzası taşıyor. 


Anahtar teslimleri hemen gerçekleşen Vizyon Plaza kapsamında 4 adet ofis, 1 adet dükkan bulunuyor.


Vizyon Plaza 'da yer alan ofislerin metrekare birim fiyatı 2 bin 300 liradan, dükkanın metrekare birim fiyatı ise 5 bin lira olarak belirlendi.


Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen Vizyon Plaza Projesi konum olarak Beşevler girişinde yer alıyor.



Telefon: 0224 242 21 31 

Web adresi: http://balatvizyonevleri.com/

Ceren...