28 / 04 / 2024

Vizyon projeler

Vizyon projeler

İMDER Başkanı Halil Tamer Öztoygar, sektörün Türkiye'nin vizyon projeleri olan üçüncü havalimanı, üçüncü köprü, üç katlı tüp geçit projesi, otoyolları, Kanal istanbul projesi ve kentsel dönüşümle hareketleneceğini söyledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda devir teslim!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, görevi Cahit Turhan'dan devraldı. Karaismailoğlu, düzenlenen devir teslim töreninde, "Önümüzde çok önemli, bütün dünyada ses getirecek, ülkemizin gelişmesine ve geleceğine katkı sağlayacak vizyon projeler var" dedi...

Bursa Osmangazi'ye yeni dönemde dev projeler inşa edilecek!

Bursa Osmangazi ilçesi son 10 yılda birbirinden farklı projelerle büyük bir gelişim gösterdi. 10 yılda 936 projeyi hayata geçiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni projeler ile Osmangazi'ye yeni bir vizyon kazandırmaya hazırlanıyor.

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa için yeni projeler!

Hayata geçirdiği vizyon projelerle Bursa’ya değer katan Osmangazi Belediyesi, yeni projeler için düğmeye bastı.

Osmangazi'nin projeleri Bursa'ya vizyon kazandırıyor!

Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeler Bursa'ya büyük bir vizyon kazandırıyor. Türkiye'de birçok yerel yönetime örnek olan projeler şehrin çehresini değiştiriyor. 

Bursa Yıldırım'da vizyon projeler yükseliyor!

Bursa Yıldırım'da 2017 yılında yapılan projeler dönüşümün öncüsü oldu. Bölgede 2018 yılı içinde uzlaşma sağlanan hak sahipleri için yapılacak 850 konut ve ticaret alanlarının teslimatında geri sayıma geçildi. 

Kocaeli Körfez'de vizyon projeler hızla yükseliyor!

Körfez’in vizyon projelerinden olan Sarnıç Han ve üniversite kampüsünde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Şanlıurfa Hilvan semt pazarına kavuşuyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde vizyon projeler başlatarak Şanlıurfalıların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde 100 bin metrekarelik mesire alanının yapımına başladı.

Çorum'un vizyon projelerinde son durum!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün birinci ve ikinci döneminde vaat ettiği 500 milyon lira yatırım bedeline sahip yatırım projeler büyük ölçüde tamamlandı. İşte Çorum'un vizyon projeleri...

Antalya vizyon projelerle cazibe merkezi olacak!

Art arda hayata geçirdiği projelerle dünya süper ligine çıkan Antalya değerine değer katıyor. Konyaaltı Sahil Projesi, Boğaçayı, Yat Limanı ve Tünektepe Projesi gibi vizyon projeler ile kentin geleceği inşa ediliyor.

Abdulkadir Şahiner'den Sungurlu'ya vizyon kazandıracak projeler!

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner kısa vadede Sungurlu’ya yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. Şahiner, Bizim Sevdamız Sungurlu’dur. Vizyon kazandıracak projelerimiz sayesinde Sungurlumuz gelişiyor, güzelleşiyor" dedi.

Nihat Zeybekci: Seçim sonrası vizyon projeler hız kazanacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Seçim sonrası Kanal İstanbul, 3. havalimanı, 3. köprü gibi vizyon projeler hız kazanacak."

Vizyon projeleri Antalya'nın değerine değer katacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri Antalya'nın değerine değer katacak. Büyükşehir Belediyesi, Boğaçayı Projesi, Konyaaltı Sahil Projesi, Film Platosu ve Tünektepe Projesi gibi vizyon projeler ile Antalya'ya çağ atlatacak

Nihat Zeybekci: Mega projeler hız kazanacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci: "Yeni dönemde ekonomi yönetiminin listesinin ilk sırasında yoksulluğun ortadan kaldırılması var. Ayrıca Kanal İstanbul, 3'üncü Havalimanı, 3'üncü Köprü gibi vizyon projeler hız kazanacak. " dedi.

Vizyon projeler Haberi

Vizyon projeler

2014 yılı ticaret hacminin 6.2 milyar dolar olduğunu belirten Öztoygar, "Bu projeler gerçekleştiğinde 2023'te iş makinaları sektörünün ticaret hacminin 30 milyar dolara ulaşmasını bekliyoruz. 

2023'te 10 milyar dolar ihracat, 20 bin adet iş ve inşaat makinası yıllık satış adedinin hedefliyoruz" dedi. 



Öztoygar "Şimdiden 3. havalimanı için kamyonlar haricinde 300 ağır iş makinası geldi, çalışıyor. Bu da yaklaşık 100-120 milyon dolarlık bir makina parkuru demek"...