15 / 05 / 2024

Vizyon Turizm Grup tek çatı

Vizyon Turizm Grup tek çatı

Delüks / lüks Hac - Umre turları düzenleyen Vizyon Turizm, bünyesinde bulunan grup şirketlerini Vizyon Grup çatısı altında bir araya getirdi.

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Okay Göbeloğlu tarafından kuruldu.

First Vizyon Turizm Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

First Vizyon Turizm Seyahat Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Bengü ve Murat Öztürk ortaklığında kuruldu.

Bucak Grup Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bucak Grup Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Salih Çal tarafından kuruldu.

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Punhana Aliyeva tarafından kuruldu.

Aytaçlar Grup İnşaat Dekorasyon Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Aytaçlar Grup İnşaat Dekorasyon Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ferit Babir tarafından kuruldu.

Toco Grup Emlak İnşaat Gıda Tarım Turizm Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Toco Grup Emlak İnşaat Gıda Tarım Turizm Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Öter tarafından kuruldu.

Dayı Grup Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Dayı Grup Turizm Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cem Ceylan tarafından kuruldu. 

Yubay Grup İnşaat Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Yubay Grup İnşaat Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çolakoğlu ve Tamer Akbayır ortaklığında kuruldu.

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!  

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

CYM Grup Tekstil Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

CYM Grup Tekstil Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Avcılar'da 1 milyon Tl sermaye bedeli ile Sadettin Çiçek tarafından açıldı. 

MTK Grup Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

MTK Grup Turizm Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Murat Balkuv ve Mengü Saran tarafından kuruldu.

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yaşar tarafından kuruldu. 

Captain Grup Araç Kiralama Emlak ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Captain Grup Araç Kiralama Emlak ve Turizm Limited Şirketi Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile M.A. Abdelrahman tarafından kuruldu.

Vizyon Turizm Grup tek çatı Haberi

Vizyon Turizm Grup tek çatı

1990 yılında kurulan Vizyon Turizm; bünyesinde bulunan grup şirketleriyle birlikte  delüks / lüks Hac –Umre turları, iç ve dış hatlarda bilet ve vize işlemleri, yurt içi ve yurt dışı kültür turları, iş adamları ve kurumlara yönelik yurt dışı seyahat hizmetleri ve fuar organizasyonları alanlarında hizmet veriyor. Sektörde 20 yıllık tecrübeye sahip olan Vizyon Turizm, turizm sektöründe farklı hizmetler veren grup şirketleri ve deneyimli kadrosuyla Vizyon Grup adı altında birleşti. 


Turizm sektörünün önde gelen saygın kurumları arasında yer alan Vizyon Grup; delüks hac ve umre turizminde Vizyon Turizm, lüks hac ve umre seyahatinde Şiar Tur, kurumsal grup organizasyonlarında Gezmice, online otel rezervasyonlarında www.gezonline.com, muhafazakar otel seçenekleri ve konaklama imkanlarında www.muhafazakarotelim.com markalarıyla hizmet...