26 / 07 / 2024

vizyon yapı kentsel dönüşüm projeleri

vizyon yapı kentsel dönüşüm projeleri

Bereket İnşaat ve Kurt İnşaat olarak 1989 yılından beri edindiği tecrübeleri birleştirerek kentsel dönüşüm projelerine start veren Hamza Aygün. "Hak sahiplerine depreme dayanıklı modern daireler teslim etmeyi hedefliyoruz." dedi

Ekşioğlu Vizyon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Vizyon Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Ea Vizyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ea Vizyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Erdoğan Arslan tarafından kuruldu.

Tek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Güven tarafından kuruldu.

Tek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Güven tarafından kuruldu.

Tellioğlu Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Üsküdar’da  250  bin TL sermaye bedeli ile  İsmail    Öztel tarafından kuruldu.

Dörtel Vizyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Dörtel Vizyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Dörtel Vizyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kartal’da yapıldı. 

Yıltaş Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıltaş Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te  1 milyon TL  sermaye Engin    Yıldız, Furkan Yıldız, Hüseyin Fatih Güzeloğlu tarafından kuruldu.

İstanbul'da riskli yapılar adresleniyor!

İstanbul'da olası bir depremde hasar görecek binlerce yapı kentsel dönüşüm için bekliyor. İBB bu yıl 39 ilçedeki tüm binalarda tespit çalışmalarını tamamlamayı planlarken, dönüşümü engelleyen sorunlar için de harekete geçti.

Myo Vizyon Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myo Vizyon Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kurşat Harman tarafından kuruldu.

Rize’de riskli yapılarda kentsel dönüşüm başlıyor!

Rize şehir merkezinde bulunan riskli yapılarda kentsel dönüşüm başlıyor. Bölgedeki 4 bin 174 bağımsız yapı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılacak.

Vizyon Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Vizyon Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Ekşioğlu tarafından kuruldu. 

Samsun'da yatay şehirleşme hedefi!

Şehir planları, ulaşım, alt yapı, kentsel dönüşümle ilgili konuların önemini anlatan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, ''Ortaya koyacağımız projelerle fark yaratacağız'' diye konuştu.

vizyon yapı kentsel dönüşüm projeleri Haberi

vizyon yapı kentsel dönüşüm projeleri


Gemlik İlçesi 'nde, Ferhat Kurt, Hamza Aygün ve Ömer Tuncal Kınık ortaklığıyla kurulan Vizyon Yapı fay hattı üzerinde bulunan Gemlik'in depreme karşı dayanıklı konutlara sahip olmasını hedefliyor. 1999 öncesi yapılan binaların kesinlikle dönüşüme uğraması gerektiğine inanan Vizyon Yapı. yeni projelerini haya ta geçiriyor. Bereket İnşaat ve Kurt İnşaat olarak 1989 yılından beri edindiği tecrübeleri birleştirerek kentsel dönüşüm projelerine start veren Vizyon Yapı temsilcisi Hamza Aygün. "Hak sahiplerine depreme dayanıklı modern daireler teslim etmeyi hedefliyoruz. Temennimiz Gemlik'te in sanlara hak ettikleri depreme dayanıklı ve modern binalar yapmak"...