06 / 05 / 2024

vodafe arena açılışı ne zaman

vodafe arena açılışı ne zaman

Siyah beyazlı camia, açılışı için gün sayılan Vodafone Arena’da ilk kez buluşuyor. Yılın ilk divan kurulu toplantısı bugün yeni statta yapılacak. Böylece kurul üyeleri stadın son halini yerinde gezip göreme olanağı bulacak.

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

Beşiktaş'ın yeni müzesi yarın açılıyor!

Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da yer alan yeni müzesinin açılışı yarın saat 11:00'da gerçekleşecek. Açılışa Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın katılması bekleniyor.

Beşiktaş Müzesi cuma günü açılıyor!

Vodafone Arena'da yer alan Beşiktaş Müzesi'nin açılışı 10 Şubat Cuma günü yapılacak. Açılışa, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın da katılması bekleniyor.

Malatya Arena Stadı'nın açılışı uzayacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yol ve kavşak gibi çalışmalardan dolayı yeni stadın açılışının Nisan ya da Mayıs ayını bulabileceğini söyledi.

Gaziantep Arena'da açılış için hazırlıklar başladı!

Gaziantepspor'un gelecek sezon maçlarını oynayacağı Gaziantep Arena'nın açılışı için planlar yapılmaya başlandı. Kulübün stadyum açılış maçında Portekiz Ligi şampiyonu Benfica ile maç yapacağı ifade edildi.

Çorlu Trend Arena açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekirdağ’ın Trend Arena Alışveriş Merkezinin açılışına katıldı. Albayrak Trend Arena Alışveriş Merkezinin Çorlu ve Tekirdağ ekonomisine güç katacağını söyledi ve hayırlı olmasını diledi.

Çorlu Trend Arena AVM yarın açılıyor!

Danış Grup'un Çorlu'da hayata geçirdiği Trend Arena AVM yarın açılıyor. 6 bin 920 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Trend Arena AVM'de hangi mağazalar var? İşte Danış Trend Arena AVM mağazaları...

Decathlon Çorlu mağazası yarın açılıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. Decathlon’un Türkiye’deki 17’inci mağazası 30 Nisan’da Çorlu’da Trend Arena Alışveriş Merkezi’nde açılıyor!

Vodafone Arena'nın açılış programı belli oldu!

Beşiktaş Futbol Takımı'nın maçlarına ev sahipliği yapacak Vodafone Arena'nın yarınki protokol açılış programı belli oldu. İşte Vodafone Arena'nın açılış programı...

Vodafone Arena’nın açılışına kimler katılacak?

Beşiktaş’ta Vodafone Arena’nın yarınki açılışı ve pazartesi günkü Bursaspor maçını kimlerin izleyeceğine ilişkin belirsizlikler devam ederken, Fikret Orman yönetimine yakın Ankara’daki bir derneğe 300 davetiye gittiği iddiası ortalığı karıştırdı.

Vodafone Arena'nın açılışı "Çok Bekledik Be Abi!" sloganıyla duyuruluyor!

Beşiktaşlı taraftarların beklediği, Vodafone Arena’nın açılışını “Çok Bekledik Be Abi!” kampanyasıyla duyuruluyor. Tribal Worldwide İstanbul imzasını taşıyan kampanyanın filminde, stadın açılışına kadar geçen bekleme süreci anlatılıyor.

Vodafone Arena'nın açılış töreni saat Pazar günü yapılacak!

Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın 10 Nisan Pazar günü yapılacak olan açılış töreninin saati belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı açılış töreni saat 16.30’da gerçekleşecek.

Vodafone Arena'nın açılışı için Cumhurbaşkanlığı Sarayı harekete geçti!

Yapımı tamamlanan ve 10 Nisan pazar günü yapılacak törenle hizmete girecek olan eski adıyla İnönü, yeni adıyla Vodafone Arena Stadı’nın açılışı, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı harekete geçirdi.

vodafe arena açılışı ne zaman Haberi

vodafe arena açılışı ne zaman

BEŞİKTAŞ’ta yılın ilk pan kurulu bugün 10.30’da Vodafone Arena’da toplanıyor. Böylece kurul üyeleri yeni stadı gezme fırsatı bulacak. Kulüp denetim kurulunun pana sunacağı raporda borcun 1 milyar 214 milyon TL olduğu kaydediliyor. Son dönemlerdeki pan toplantılarında denetim kuruluraporuyla pan kurulunun hazırladığı raporlar örtüşmedi ve bu da tartışma yarattı. Divanın bugün ayrıca hazırladığı raporu açıklayıp açıklamayacağı ise, merak konusu.


ÇEBi, DEMiRDEN FARK ALMADI

Raporda kulüp 2. başkanı A. Nur Çebi’nin şirketi Kaptan Demir Çelik’ten 16 milyon 504 bin 350 kilo demirin 21 milyon liraya alındığı belirtilirken yapılan inceleme sonunda hesaplarda mutabık kalındığı vurgulandı. Çebi’nin vade ve kur farkı talep etmediğinin altı çizilen raporda ayrıca, statta Beşiktaş İnşaat AŞ’ye ait bir kantarın bulunmadığı ve gelen demirin tartımının hafriyatçıya ait kantarda gerçekleştirildiği belirtildi. Raporda,...