29 / 04 / 2024

Vodafone Arena inşa çalışmaları

Vodafone Arena inşa çalışmaları

BEŞİKTAŞ 'TA tüm camianın bitirilmesini büyük bir sabırsızlıkla beklediği Vodafone Arena 'daki yapım çalışmalarında büyük aşama kaydedildi.

Vodafone Arena'nın yeni kulüp binası açıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın içinde yapılan yeni kulüp binası açıldı. Açılış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Vodafone Türkiye'nin Vodafone Arena'daki mağazası açıldı!

Vodafone Türkiye'nin "en dijital mağaza" olarak tanımladığı, Vodafone Arena'daki yeni mağazasının açılışı yapıldı. Açılışa Beşiktaş'ın eski futbolcuları Metin, Ali ve Feyyaz katılım gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vodafone Arena'nın mimarisine dahlim oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş'ın stadı Vodafone Arena'nın inşaat süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “O statta, özellikle de mimarisinde biraz olsun benim de dahlim oldu” dedi.

Vodafone Arena, Katar'a örnek olacak!

Vodafone Arena'nın 50 bin ziyaretçinin aynı anda bağlantı ihtiyacını karşılayabilen akıllı stadyum altyapısı, 2022 Katar Dünya Kupası’nda kullanılacak 8 stadyumda kurulması planlanan akıllı stadyum altyapılarına model olacak.

Vodafone Arena PLS ile Avrupa'nın en aydınlık stadı olacak!

Beşiktaş JK'nın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın aydınlatma, iklimlendirme ve dijital görüntüleme alanındaki sistemlerini geliştiren Arçelik AŞ., tribün ve televizyon başındaki seyirciler için yepyeni bir futbol deneyimi sunacak.

Vodafone Arena'da Kartal Yuvası mağazası açıldı!

BEŞİKTAŞ Kulübü, Türkiye’nin en büyük Kartal Yuvası’nı Vodafone Arena’da açtı. 1200 metrekare alan üzerine yapılan ve iki katlı olan mağazada Beşiktaş lisanslı ürünleri satılıyor.

Arnavutluk Tiran'a Ulusal Arena Stadı inşa edilecek!

Arnavutluk'un başkenti Tiran'da "Ulusal Arena" adıyla bir stadyum inşa edilecek. Tiran'da bir otelde düzenlenen basın toplantısında, 50 milyon avroya mal edilmesi öngörülen Ulusal Arena'nın tanıtımı yapıldı.

Vodafone Arena’da ilk düdük çalındı!

10 Nisan'da protokol açılışı gerçekleştirilen Vodafone Arena’da ilk düdük çalındı. Beşiktaş Belediyesi, Vodafone Arena'ya geri dönen Beşiktaş taraftarları için Çarşı'dan başlayarak, Dolmabahçe boyunca stadyuma kadar uzanan yola kırmızı halı serdi.

Vodafone Arena açıldı!

İstanbul'da yapımı tamamlanan Vodafone Arena, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla açıldı.

Vodafone Arena bugün açılıyor!

350 milyon lira maliyetle yapılan Vodafone Arena bugün 17.00’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu tarafından açılacak. Yapımı 3 yılda tamamlanan stat konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da hizmet verecek.

Vodafone Arena'nın açılış programı belli oldu!

Beşiktaş Futbol Takımı'nın maçlarına ev sahipliği yapacak Vodafone Arena'nın yarınki protokol açılış programı belli oldu. İşte Vodafone Arena'nın açılış programı...

Vodafone Arena için 350 milyon liranın üzerinde harcama yapıldı!

Beşiktaş Kulübünün, BJK İnönü Stadı'nın yerine inşa ettiği ve 3 yıla yakın bir sürede tamamlanan Vodafone Arena'nın yarın protokol açılışı yapılacak. Vodafone Arena, Türkiye'nin ilk akıllı stadı özelliğini taşıyor.

Vodafone Arena’nın açılışına kimler katılacak?

Beşiktaş’ta Vodafone Arena’nın yarınki açılışı ve pazartesi günkü Bursaspor maçını kimlerin izleyeceğine ilişkin belirsizlikler devam ederken, Fikret Orman yönetimine yakın Ankara’daki bir derneğe 300 davetiye gittiği iddiası ortalığı karıştırdı.

Vodafone Arena inşa çalışmaları Haberi

Vodafone Arena inşa çalışmaları

41 bin 903 kişilik dev spor kompleksindeki tribünlerin üzerindeki beton kalıpların yüzde 85'nin takıldığı ve sadece yüzde 15'lik bölümünün de montajının tamamlanmasının ardından kaba inşaatın sona ereceği bildirildi. Stadın çatısının inşaatı da başlaması taraftarları...