29 / 04 / 2024

vodafone arena stadının çatısı neden çöktü

vodafone arena stadının çatısı neden çöktü

Vodafone Arena’da yapılan çalışmalar sırasında yaşanan kaza ile ilgili stadın mimarı Bünyamin Derman açıklamalarda bulundu. Derman, kazanın vinçten kaynaklandığını belirtti.

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın yüzde 35 'i tamamlandı!

Giresun Çotanak Arena Stadı yükselmeye devam ediyor. Stadyumun yaklaşık yüzde 35’lik kısmı tamamlanmış durumda...

Vodafone Arena dünyanın en iyi 2. futbol stadyumu seçildi!

StadiumDB.com tarafından düzenlenen yarışmada jüri tarafından Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu, Dünyanın en güzel 2. stadı seçildi.

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın yüzde 15'i bitti!

Giresun Valisi Hasan Karahan, bölgede inşaatı süren Giresun Çotanak Arena Stadı ve bin kişilik Olimpik Yüzme Havuzu'nu inceledi. Stadın inşaatının yüzde 15'inin tamamlandığı belirtildi.

Vodafone Arena'nın yeni kulüp binası açıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın içinde yapılan yeni kulüp binası açıldı. Açılış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Hatay Arena Stadı Eylül 2018’de açılacak!

Hatay’da TOKİ tarafından yapımı devam eden Hatay Arena Stadı’nın Eylül 2018’de hizmete açılacağı bildirildi.

Malatya Arena Stadı'nın açılışı uzayacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yol ve kavşak gibi çalışmalardan dolayı yeni stadın açılışının Nisan ya da Mayıs ayını bulabileceğini söyledi.

Malatya Arena Stadı’nda sona doğru!

Sosyal ve sportif tesislerin değişim dönüşümü kapsamında 2012 yılında yapımına başlanan Malatya Arena Stadı’nın çimleri serilmeye başlandı.

Malatya Arena Stadı'nda koltuk montajı yapılıyor!

Malatya Arena Stadının tribünlerine koltuk monte edilmesine başladı. Rengi gri, sarı ve kırmızı olarak belirlendikten sonra siparişi verilen ve dün Malatya’ya ulaşan koltukların Arena Stadının tribünlerine monte edilmesi işlemi başladı.

Malatya Arena Stadı'nda son hazırlıklar yapılıyor!

Yapımı devam eden Malatya Arena Stadının tribünlerine monte edilecek koltukların renkleri belli oldu.

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın temeli yarın atılacak!

Giresun Çotanak Arena Stadı'na ilk harcı, projenin mimarı Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli dökecek. Saat 14.00'de Aksu mevkiinde gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm Giresunluların davetli olduğu belirtildi.

Malatya Arena Stadı'nın yüzde 80'i tamamlandı!

Malatya'nın en büyük sportif yatımı olma özelliğine sahip olan 25 bin seyirci kapasiteli Malatya Arena Stadı kayısı rengini almaya başladığı bildirildi.

Vodafone Arena’nın yüksekliği 4 metre!

Beşiktaş’ın Stadı Vodafone Arena’nın avam projede onaylanan ölçülere uymadığı ve toplam ‘4 metre’ yükseltildiği belirlendi.

Malatya Arena Stadı'nın inşaatı ne durumda?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Malatya Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu. Turan, stat inşaatını devralan firmanın çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

vodafone arena stadının çatısı neden çöktü Haberi

vodafone arena stadının çatısı neden çöktü

Vodafone Arena’da yapılan çalışmalar sırasında yaşanan kaza ile ilgili stadın mimarı Bünyamin Derman açıklamalarda bulundu.


Vodafone Arena'da dün akşam yapılan çalışmalar sırasında talihsiz bir kaza yaşanmış ve çatı iskelesinin bir bölümünün çökmesi nedeniyle 2 kişi de yaralanmıştı. Konu ile ilgili Vodafone Arena Stadı'nın Mimarı Bünyamin Derman, yaşanan olay hakkında açıklamalarda bulundu. Derman, Haber1903'e yaptığı açıklamada;


'Birkaç gün aksar ama sorun değil'


Vinçten kaynaklanan bir kaza olduğunu belirten Bünyamin Derman; “Çalışmalar devam ediyor. Birkaç gün aksar ama sorun değil. Ölümlü bir kaza olmasın da çok bir şey yok. Gece çalışılıyor, hızlı da çalışılıyor ve yerde hareket oluyor. Vinçten kaynaklı bir operatör hatası. Başkanın da dediği gibi mümkün olan en kısa zamanda stat bitecek. Çünkü artık zaman da kalmadı. Orada herkes deli gibi çalışıyor....