05 / 05 / 2024

Vodafone Arenanın aydınlatmasını arçelik mi yapıyor

Vodafone Arenanın aydınlatmasını arçelik mi yapıyor

Beşiktaş JK'nın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın aydınlatma, iklimlendirme ve dijital görüntüleme alanındaki sistemlerini geliştiren Arçelik AŞ., tribün ve televizyon başındaki seyirciler için yepyeni bir futbol deneyimi sunacak.

Vodafone'dan iPhone 13'e indirim geldi! Stoklar tükenmeden hemen alın! İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vodafone, Apple'ın en yeni ve en beğenilen akıllı cep telefonlarından biri olan iPhone 13'e büyük bir indirim yaptı! Stoklar tükenmeden hemen siz de alın! Peki, Vodafone'da iPhone 13 fiyatları ne kadar? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vodafone'dan iPhone 12'ye inanılmaz indirim! Stoklar tükenmeden hemen alın! İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vodafone, Apple'ın en beğenilen cihazlarından biri olan iPhone 12'ye inanılmaz bir indirim uyguladı! Peki, Vodafone'da iPhone 12 fiyatları ne kadar? İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vodafone'dan iPhone 13 Pro'ya indirim geldi! Stoklar tükenmeden hemen alın! İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vodafone, Apple'ın en gözde akıllı cep telefonlarından biri olan iPhone 13 Pro'ya büyük bir indirim yaptı! Stoklar tükenmeden ! Peki, Vodafone'da iPhone 13 Pro fiyatları ne kadar? İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vodafone'dan iPhone 13 Pro'ya indirim geldi! Tükenmeden alın! İşte 22 Nisan 2022 fiyat listesi...

Vodafone, Apple'ın en yeni telefonlarından biri olan iPhone 13 Pro'ya büyük bir indirim yaptı! Yeni fiyatları pek çok kişiyi şaşırtacak! Peki, Vodafone'da iPhone 13 Pro fiyatları ne kadar? İşte 22 Nisan 2022 fiyat listesi...

Beşiktaş, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı!

2020-2021 yılında şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş Kulübü, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı.

Engin Aksoy: Vodafone Park'ın altyapı yatırımı 10 milyon doları geçti!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yaptığı açıklamada Vodafone Park'ın altyapı yatırımının 10 milyon doları geçtiğini dile getirdi.

İstanbul yeni havalimanının aydınlatması Günsan’a emanet!

Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul yeni havalimanının aydınlatma kontrolünü Günsan üstlendi. Günsan yeni havalimanında Eqona, Nemliyer ve modüler seri model anahtar ve priz ürünleriyle yer alacak.

11 maddede yatak odası aydınlatması nasıl olmalı?

Mimar Erdağ Demircan yatak odası aydınlatmaları ile ilgili bilgi verdi. İşte 11 maddede yatak odası aydınlatması...

3. havalimanında aydınlatma kontrolü Günsan'da!

Dünyanın buluşma noktası olmaya hazırlanan İstanbul Yeni Havalimanı’nın aydınlatması Günsan ürünleri ile kontrol edilecek. 

Kartal İstmarina'nın aydınlatması Günsan'dan!

Dap Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen İstmarina projesi aydınlatma için Günsan’ın Modüler Inox serisini seçti. Günsan, 1502 daire ve 258 ticari alanın anahtar, priz ürünlerini sağlayacak.

Vodafone Arena’nın ofislerini Zeynep Ilıcalı tasarladı!

Beşiktaş Kulübü’nün yönetim ofisleri, kısa süre önce Vodafone Arena’ya taşındı. Ofislerin dekorasyonuna ise Zeynep Ilıcalı’nın ortağı olduğu mimarlık şirketi Thanx Co. imza attı. Ilıcalı “Fikret Başkan bize güvendi, ortaya çıkan sonuçtan da memnun kaldı” dedi.

Vodafone Arena'nın yeni kulüp binası açıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın içinde yapılan yeni kulüp binası açıldı. Açılış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatısına onay!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Beşiktaş Vodafone Arena'nın deniz seviyesine göre yüksekliğini arttıran kararı onayladı.

Vodafone Arenanın aydınlatmasını arçelik mi yapıyor Haberi

Vodafone Arenanın aydınlatmasını arçelik mi yapıyor

Arçelik AŞ'den yapılan açıklamaya göre, saha aydınlatmasında kullanılan ve titreşim yaratmayan en gelişmiş plazma aydınlatma sistemi (PLS) ile Vodafone Arena, 3500 lux aydınlatma değeri ile Avrupa'nın en aydınlık stadyumu olma özelliğine kavuştu.


Futbolcuların gölgelerinin zemine düşmesini engelleyen sistem aynı zamanda 4K televizyon çekimleri için de en uygun ışığı sağlıyor. Yavaş çekimlerde (slow motion) gözlenen titreşim sorununu ortadan kaldıran PLS, televizyon başındaki seyirciler için maç izleme keyfini katlayacak.


 Moda, sanat, spor, şirket toplantıları gibi organizasyonlar için bir yaşam merkezine dönüşebilen Vodafone Arena'nın farklı alanlarında aynı anda ısıtma ve soğutma ihtiyaçlarını karşılayabilen esnek iklimlendirme sistemi VRS (değişken debili klima sistemi) ise alanında dünyanın en verimli sistemi olma özelliği taşıyor.


 Beşiktaş JK'nın sponsoru Beko'nun sağladığı, merkezi yayın ve dijital bilgilendirme uygulamalarına imkan sağlayan UltraHD (4K)...