29 / 04 / 2024

Vodafone Arenanın içi nasıl olacak

Vodafone Arenanın içi nasıl olacak

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena projesini ünlü Mimar Bünyamin Derman'ın sahibi olduğu DBArchitecths tasarladı. DBArchitecths, Vodafone Arena'nın mimari proje künyesini ve tüm görsellerini ilk kez Emlakkulisi.com okurlarıyla paylaştı...

Bulgaristan Sofya Havalimanı'nın işletme ihalesi 19 Mayıs'ta!

Bulgaristan ulaştırma bakanlığı, Sofya havalimanının işletme ihalesinin son teklif tarihini tekrar erteledi. İhale 19 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Vodafone Arena'nın yeni kulüp binası açıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın içinde yapılan yeni kulüp binası açıldı. Açılış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Soma Konutları'nın içme suyu bağlantıları yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma’da şehit düşen 301 madencinin yakınları için yapılan TOKİ konutlarının içme suyu şebeke bağlantılarını yapıyor.

Vodafone Arena'nın 4 metrelik plan değişikliği kabul edildi!

Vodafone Arena'nın, 4 metrelik plan değişikliği teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde kabul edildi.

Vodafone Arena’nın yüksekliği 4 metre!

Beşiktaş’ın Stadı Vodafone Arena’nın avam projede onaylanan ölçülere uymadığı ve toplam ‘4 metre’ yükseltildiği belirlendi.

TAV, Küba Havana Havalimanı’nın işletmesi için son aşamada!

TAV CEO’su Sani Şener, yapımı devam eden 3. havalimanına rağmen Atatürk Havalimanı’na yatırım yapmaya devam ettiklerini belirterek, "Küba’da ise Havana Havalimanı’nın işletmesi için son noktaya geldik." dedi.

Diyarbakır Atatürk Stadı'nın yıkımı 20 gün içinde başlayacak!

Diyarbakırspor’un sayısız maça ev sahipliği yaptığı yarım asırlık stadında tahliye işlemleri başladı. 52 yıllık Atatürk Stadı’nın yıkım işlemlerine 20 gün içinde başlanacağı öğrenildi.

Aksaray Bağlıköy Arıtma Tesisi'nin temeli 15 gün içinde atılacak!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, çalışmanın başlayacağı Bağlıköy Su Arıtma Tesisine giderek incelemede bulundu. Başkan Yazgı proje için 15 gün içinde temel atma töreni düzenleneceğini belirtti.

Emre Aydın, iç mimar Eda Köksal'la yarın evleniyor!

Rock’çı Emre Aydın, iç mimar nişanlısı Eda Köksal’la pazar günü evleniyor. Ordu’da nikâh masasına oturacak çift, eylül ayında İstanbul’da da bir düğün yapacak.

14 maddede site yönetim planının içeriği!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " 14 maddede site yönetim planının içeriği " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

İztuzu Plajı'nın işletmesi için açılan davaya red kararı!

Muğla, İztuzu Plajı’nın işletmesiyle ilgili Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı arasında imzalanan protokolün iptali için DALÇEV'in açtığı davayı reddetti.

Yeni Havalimanı'nın iç mimarisinde yerli ürünler kullanılacak!

Yeni Havalimanı’nın iç mimarisinde yerli ürünler kullanılacak. İGA CEO’su Akçayoğlu, “Fiyat ve hız olarak daha avantajlı ülkeler vardı ama biz zoru seçtik Yerli sanayici kazanacak” dedi

Vodafone Arena'nın yapımı için çekilen kredi 9 yılda ödenecek!

Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer, maliyeti yaklaşık 100 milyon dolara ulaşan Vodafone Arena'nın finansmanını Türk futbol tarihindeki en uzun vadeli kredi ile Aktif Bank’ın verdiğini hatırlattı. Sümer kredinin 9 yılda ödeneceğini belirtti.

Vodafone Arenanın içi nasıl olacak Haberi

Vodafone Arenanın içi nasıl olacak




Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün (BJK) 12 Şubat 2014 akşamı Swissotel'de düzenlediği gala gecesinde tanıttığı Vodafone Arena projesi, ünlü Mimar Bünyamin Derman'ın kurucusu ve sahibi olduğu DBArchitects tarafından tasarlandı. 


Ve DBArchitects, Vodafone Arena projesinin mimari künyesi, proje detayları ve tüm görsellerini ilk kez Türkiye'nin bir numaralı emlak sitesi www.emlakkulisi.com okurları ile paylaştı.



İşte Vodafone Arena projesinin iç görselleriyle birlikte mimari künyesi ve detayları...





VODAFONE ARENA


İŞVEREN: BJK İnşaat A.Ş.


MİMARİ: DBArchitects


TASARIM:Bünyamin Derman


PROJE EKİBİ: Betül Karanfil, Erman Uçaroğlu, Esra Karagümüş, Fırat Doğan, Christian Pichlkastner, H. Can Özkan, Gülen Ekim, M. Özkan Aslan ve Mutlu Güngör.


STATİK: İz Mühendislik


MEKANİK: Çilingiroğlu Müh. ve Müş. Ltd. Şti.


ELEKTRİK: Enmar Müh. Ltd. Şti.






RAPOR


Vodafone Arena proje çalışmalarına BJK İnönü Stadyumu’nun taşıdığı ve ifade ettiği tüm değerleri ve önemi göz önünde bulundurularak, günün ve öngörebildiğimiz geleceğin tüm ihtiyaçlarına...