04 / 05 / 2024

vodafone arenanın son hali nasıl

vodafone arenanın son hali nasıl

Beşiktaş, Vodafone Arena Stadı'nın son halini gösteren fotoğrafları kulübün resmi internet sitesi www.bjk.com.tr'de yayımladı. İşte 19 karede Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu inşaatından son durum fotoğrafları...

Vodafone Arena inşaatının son aşamaları #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor!

Beşiktaş JK ile Vodafone Türkiye, Vodafone Arena inşaatının son aşamalarını #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor. "Anılar Sahada" projesi, Vodafone Arena’nın geri sayım coşkusunu paylaşma amacıyla hayata geçirilen ikinci dijital proje.

Necmettin Apaydın Vodafone Arena'nın inşaatını inceledi!

Alperen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Apaydın, Spor Toto Süper Lig'in güçlü temsilcilerinden Beşiktaş'ın yeni stadını gezdi. Apaydın, Vodafone Arena'nın son durumu hakkında bilgiler de aldı.

Vodafone Arena’nın açılış süresi mi uzadı?

Yapımına başlandığı günden bu yana türlü aksilikler yaşanması ve inşaatın son aşamaya gelinmesine rağmen Beşiktaş’ın yeni mabedi Vodafone Arena’da 40 santim yükseklik yüzünden, inşaat süresinin uzayacağı konuşuluyor.

Vodafone Arena'nın maliyeti 300 milyon TL!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, takımın son durumu ve Vodafone Arena ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Orman, stadın maliyetinin 300 milyon TL'yi bulduğunu açıkladı.

Vodafone Arena'nın çatı iskeleti kaldırılıyor!

Başiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeleti kaldırılması başlıyor. Şu anda 80 santimetre yüksekte bekletilen çatı iskeletletinde son kontroller tamamlandı.

Vodafone Arena'nın çatı inşaatında son durum!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın çatı inşaatı iskeletinin tamamen kapatıldığı ve monte edildiği bildirildi. Çatı inşaatını yapan firmanın genel müdürü Selçuk İz, Vodafone Arena'daki çalışmaların Kurban Bayramı'nda da sürdüğünü kaydetti.

Vodafone Arena'nın çatısı ne zaman kaldırılacak?

Vodafone Arena'nın son durumuyla ilgili de bilgi veren Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Talihsiz bir kaza yaşadık. O kazanın yaralarını sardık. Çatıyı herhalde 4-5 Ekim gibi çatıyı kaldıracağız" dedi.

Vodafone Arena'dan son kareler!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena için şimdiye kadar 242 milyon TL harcandı. İnşaatı son sürat devam eden Beşiktaş Vodafone Arena'nın Eylül ayı içerisinde hizmete açılması planlanıyor...

Ankara TİMAKADEMİ2023 çalışmalarının son durağı oldu!

'TİMAKADEMİ2023'ün son durağı Ankara'da, başkentin teknoloji altyapısı ve nitelikli insan kaynağı ile bir ihracat ve teknoloji merkezi olabileceğine dikkat çekildi.

Başakşehir Emlak Çadırı başvuruları için bugün son gün!

Başakşehir Emlak Çadırı başvuruları için bugün son gün. Toplam 240 adet bağımsız bölümün satışa sunulacağı Emlak Çadırı müzayedesi 31 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek.

Emlak Çadırı başvuruları yarın son!

Dükkan, ofis ve konutların açık artırma ile satışa sunulacağı Emlak Çadırı başvuruları yarın son. Tek fiyat uygulaması yapılan projede toplam 240 adet bağımsız bölüm bulunuyor.

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı başvuruları bugün son!

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı başvuruları bugün son. Aylık 483,49 TL taksitlerle konut sahibi olunabilen TOKİ Edirne Fırınlarsırtı'nda yer alan 2 oda 1 salon daireler satışa sunuluyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları için bugün son gün. Başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödenen projede 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen daireler kura yöntemiyle satılıyor.

vodafone arenanın son hali nasıl Haberi

vodafone arenanın son hali nasıl

Beşiktaş Vodafone Arena inşaatından son fotoğraflar 3 Eylül 2014 itibariyle şöyle;