05 / 05 / 2024

Vodafone Arenanın temeli atıldı mı

Vodafone Arenanın temeli atıldı mı

Fransızlar, Vodafone Arena için şu ifadeleri kullandı: “Beşiktaş, 40 bin kişilik ultra modern bir stat inşa ediyor. Vodafone tarafından finanse edilen stat, aynı zamanda müzik ve moda gibi farklı konseptlere de adanmış bir tapınak olacak" dedi

Bolu 500 Evler Cami ve Dev parkın temeli atıldı!

Çıkınlar Mahallesi 500 Evler Cami ve hemen yanında bulunan dev parkın temeli, kalabalık bir katılımla atıldı. Temel atma, Bolu’da faaliyet gösteren 4 beton firması tarafından gerçekleştirildi.

Bursa Deliçay Köprüsü'nün temeli atıldı!

Bursa Değirmenönü ile Karapınar mahallelerinin birbirine bağlanması için Deliçay üzerine yapılan köprünün temeli İçişleri eski Bakanı Efkan Ala’nın da katıldığı törenle atıldı.

Değirmenönü-Karapınar Köprüsü’nün temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Değirmenönü ile Karapınar Mahallelerinin birbirine bağlanması için Deliçay üzerine yapılan köprünün temeli İçişleri eski Bakanı Efkan Ala’nın da katıldığı törenle atıldı.

Vodafone Arena'nın çatı iskeleti için çalışmalar başladı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı.

Bursa Değirmenönü-Karapınar Köprüsü’nün temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Değirmenönü ile Karapınar mahallelerinin birbirine bağlanması için Deliçay üzerine yapılan köprünün temeli Efkan Ala’nın katıldığı törenle atıldı. İşte ayrıntılar...

Şanlıurfa Selahaddin-i Eyyübi Parkı’nın temeli atıldı!

Şanlıurfa Ahmet Yesevi Mahallesine yaptırılan 80 Bin metrekarelik Selahaddin-i Eyyübi Parkı’nın temeli, gerçekleştirilen törenle atıldı. Vatandaşlar, kendileriyle sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi’ye bölgede yapılan dev park için teşekkür etti.

Muttalip'e yapılacak büyük alt yapı yatırımının temeli atıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve ESKİ ortaklığında Muttalip’te yapımına başlanacak olan büyük alt yapı yatırımının temeli dün Muttalip Meydanı’nda düzenlenen törenle atıldı.

Gölkay Park 2.Etap’ın temeli atılıyor!

İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan ve dünyanın en modern kablolu su kayak merkezinin bulunduğu Gölkay Park’ta 2. etabının temeli atılıyor. Etabın yaklaşık maliyeti 937 bin lira

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatı inşaatı ne zaman bitecek?

BEŞİKTAŞ'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın çatı inşaatı iskeletinin tamamen kapatıldığı ve monte edildiği bildirildi. Selçuk İz, Vodafone Arena'daki çalışmaların Kurban Bayramı'nda da sürdüğünü kaydetti.

Vodafone Arena'nın çatısı bir dünya rekoru!

Vodafone Arena'nın çatı inşaatı iskeletinin tamamen kapatıldığı ve monte edildiği bildirildi. Çatı inşaatını yapan firmanın Genel Müdürü Selçuk İz "Yapmakta olduğumuz çatı dünyanın en zor çatılarından bir tanesi, bir dünya rekoru" dedi.

Vodafone Arena'nın çatı inşaatı iskeleti tamamen kapatıldı!

Vodafone Arena'nın çatı inşaatı iskeletinin tamamen kapatıldığı ve monte edildiği bildirildi. Selçuk İz, çatının tamamlanmasının ardından iskeleleri kaldıracaklarını ve koltuk montajları ile saha çalışmalarına başlanacağını belirtti.

Vodafone Arena'nın çatı inşaatında son durum!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın çatı inşaatı iskeletinin tamamen kapatıldığı ve monte edildiği bildirildi. Çatı inşaatını yapan firmanın genel müdürü Selçuk İz, Vodafone Arena'daki çalışmaların Kurban Bayramı'nda da sürdüğünü kaydetti.

Vodafone Arena'nın çatı iskeleti tamamlandı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın çatı çelik iskeleti tamamlandı. Bağlantı yerlerinin de tamamlanmasının ardından çatının 5 ya da 6 Ekim tarihlerinde yerine kaldırılması planlanıyor.

Vodafone Arenanın temeli atıldı mı Haberi

Vodafone Arenanın temeli atıldı mı


Takım ligde şampiyonluk yarışının uzağında kalıyor, Manuel Fernandes gibi bir yıldız ‘istenmeyen adam’ haline geliyor, TFF ile kulüp arasındaki gerilim her geçen gün artıyor.


Tüm bu ‘simsiyah’ tablonun yanında Beşiktaş’ın ‘bembeyaz’ yüzü ise Vodafone Arena...Beşiktaş’ın yeni yuvası, daha temeli bile atılmadan Avrupa’nın ilgisini çekmeyi başardı.


Fransız spor sitesi Sportune.fr; Siyah-Beyazlı takımın yeni yuvasını “Önümüzdeki sezon tamamlanacak en etkileyici 10 stat” arasında gösterdi. Fransızlar, Vodafone Arena için şu ifadeleri kullandı:


“Beşiktaş, İstanbul’un en değerli yerlerinden birinde 40 bin kişilik ultra modern bir stat inşa ediyor. Vodafone tarafından finanse edilen stat, aynı zamanda müzik ve moda gibi farklı konseptlere de adanmış bir tapınak...