03 / 05 / 2024

Vodafone Arenaya yatırım teşviği

Vodafone Arenaya yatırım teşviği

Vodafone Arena'da yapım çalışmaları sürüyor. Çatı inşaatında büyük mesafe kat edildiği, yakın zaman içinde de zeminin düzenlenmesine başlanacağı öğrenildi. 41 bin 903 kişilik dev statta çalışmaların; Eylül ayının sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Vodafone Arena yatırım teşvikinden faydalanacak!

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ, Vodafone Arena'nın işletme sürecinde kullanılacak makina, teçhizat ve ekipmanlar için yatırım teşvikinden faydalanacak.

Engin Aksoy: Vodafone Park'ın altyapı yatırımı 10 milyon doları geçti!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yaptığı açıklamada Vodafone Park'ın altyapı yatırımının 10 milyon doları geçtiğini dile getirdi.

Vodafone, Gaziantep'e son 5 yılda 36 milyon liralık yatırım yaptı!

Vodafone, "Dijital Dönüşüm Hareketi" kapsamında son 5 yılda Gaziantep'te 36 milyon liralık yatırım gerçekleştirdi. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy Gaziantep'teki yatırımları anlattı.

BJK Vodafone Arena'ya yatırım teşviki!

Beşiktaş, Vodafone Arena'nın işletmesi için yatırım teşvikine başvurdu. Söz konusu projenin hayata geçirilebilmesi için 154 milyon 280 bin liralık yatırım öngörülüyor.

Vodafone Arena yatırım teşvikinden faydalanacak!

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ, Vodafone Arena'nın işletme sürecinde kullanılacak makina, teçhizat ve ekipmanlar için yatırım teşvikinden faydalanacak.

Beşiktaş Vodafone Arena için yatırım teşvikinden faydalanacak!

Beşiktaş, yeni stadı Vodafone Arena'nın işletme sürecinde kullanılacak makina, teçhizat ve ekimanlar için yatırım teşvikinden faydalanacak. Statta kullanılacak koltuk, ısıtma, aydınlatma gibi hizmetin kesintisiz sunulmasına yönelik yatırımlar için KDV ist

Vodafone Türkiye'den 200 milyon TL'nin üzerinde mağaza yatırımı!

Dijital Dönüşüm Hareketi programı kapsamında “Mükemmel Müşteri Deneyimi için Hizmet” alanına kesintisiz yatırım yapan Vodafone, Türkiye’nin 81 ilinde perakende yüzünü yeniliyor. Şirket 2 yılda 200 milyon TL’nin üzerinde yatırım yapacak.

Vodafone iki yılda 2 milyar lira yatırım yapacak!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, ‘’Vodofone olarak 2 yılda 2 milyar TL’lik yatırım planımız var. 2006’dan beri 12 milyar TL’lik yatırım yaptık’’ dedi

Vodafone'dan 2 milyar liralık yatırım!

Toplam gelirleri 6.4 milyar TL'ye ulaşan Vodafone, 2 yıl içinde Türkiye'ye 2 milyarın üzerinde yatırım yapmaya hazırlanıyor. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, gelecek dönemde fiber yatırımlara büyük önem vereceklerini söyledi...

Vodafone, 2 yılda 2 milyar TL’yi aşan yatırım yapacak!

Vodafone, önümüzdeki 2 yıl, Vodafone Grubu ’nun Spring (Kaynak) Projesi için Türkiye ’ye ayırdığı yatırım miktarının da eklenmesiyle, toplamda 2 milyar TL’nin üzerinde yatırım yapacak

Chery'den Sakarya-Karasu'daki bataklık araziye yatırım!

Ford'un ardından Çinli Chery de 500 milyon dolarlık yatırım planını `bataklık arazi'ye göre yaptı

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

Vodafone Arenaya yatırım teşviği Haberi

Vodafone Arenaya yatırım teşviği

Kartal'ın yeni yuvasında yapım çalışmaları tam gaz sürüyor. Çatı inşaatında büyük mesafe kat edildiği, yakın zaman içinde de zeminin düzenlenmesine başlanacağı öğrenildi. 41 bin 903 kişilik dev statta çalışmaların; Eylül ayının sonunda tamamlanması hedefleniyor.


Siyah-Beyazlı camianın bitirilmesini merakla beklediği Vodafone Arena'da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kaba inşaatı tamamlanan 41 bin 903 kişilik dev spor kompleksinde çatı inşaatının kolonlarının monte edilme süreci de sürüyor. Yapımına 7 gün ve 24 saat boyunca günde 3 vardiyayla devam edilen çatı çalışmalarının gelecek ay içinde tamamlanması planlanıyor. Ağustos ayında ise stadın zemininin yapımına başlanacağı, Eylül ayının sonunda da ince işçiliğin bitirileceği tahmin ediliyor. 


İlk akıllı stat olacak Bitirildiğinde kendi enerjisini kendisi üretecek olan Arena, Türkiye'nin ilk akıllı stadı olacak. Dev spor kompleksi, futbol maçlarının yanı...