11 / 05 / 2024

Voestalpine çelik tesisi nerede

Voestalpine çelik tesisi nerede

Voestalpine, Türkiye'de çelik tesisi kuruyor. Avusturyalı çelik devi tarafından, Gebze'de 16 bin metrekarelik alana kurulan yeni tesis Alman Böhler Uddeholm firması ile birlikte faaliyete geçecek.

Arçelik, Pakistan'daki Dawlance’ı 258 milyon dolara satın aldı!

Arçelik, Pakistan’ın en büyük beyaz eşya ve ev aletleri üreticisi Dawlance’ı 258 milyon dolara satın aldı. Üç üretim tesisi de olan firmanın satın alınmasıyla Arçelik yedi ülkede 18 tesise ulaşacak

Alanya İçme Suyu ve Arıtma Tesisi'nde son durum!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdürü Yardımcısı Köksal Buğra Çelik ve Şube Müdürleri ile birlikte inşaat çalışmaları devam eden Alanya İçme Suyu ve Arıtma Tesisi'nde incelemelerde bulundu.

Demir çelik fiyatlarındaki düşüş inşaat sektörünü nasıl etkiliyor!

Hurda demir ithal ederek, elektrikli ark ocaklarında eriten 20 demir çelik tesisi güç durumda. Dünyada 680 dolarlarda dolanan sıcak demir çelik ürünü fiyatları 250 dolara geriledi.

Tomarza'ya atık su arıtma tesisi geliyor!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Tomarza ilçesine yapılan Atık Su Arıtma Tesisi çalışmaları devam ediyor. 1 Temmuz'da, Büyükşehir Belediye Başkam Mustafa Çelik'in katılımıyla temeli atılan tesisler, Kayseri'ye bağlı bütün ilçelere yapılacak.

Tomarza Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Tomarza Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Başkan Mustafa Çelik, Tomarza'ya toplam 17 milyon liralık yatırım yaptıklarını ifade etti.

Kırşehir SB Çelik Flotasyon Tesisi Kapasite Artışı halk toplantısı 28 Nisan'da!

Kırşehir Merkez ilçesinde SB Çelik Madencilik İnşaat Nakliye Paz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Feldispat-Nefelin Siyenit-Vollastonit Ocağı ve Kırma-Eleme Zenginleştirme (Flotasyon) Tesisi Kapasite Artışı halk toplantısı 28 Nisan'da yapılacak.

Çanakkale İçdaş Çelik Depolama Tesisi projesi halk toplantısı 16 Nisan'da!

Çanakkale İli Biga ilçesi sınırları içerisinde İçdaş Çelik Enerji Tersane Ve Ulaşım San. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Değirmencik 3 No.Lu 2. Sınıf Düzenli Depolama Tesisi projesi halkın katılım toplantısı 16 Nisan'da düzenlenecek.

Çanakkale'de Değirmencilik Depolama Tesisi toplantısı 16 Nisan'da!

İçdaş Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım San. A.Ş tarafından Çanakkale'de Değirmencilik 3 Nolu 2. Sınıf Düzenli Depolama Tesisi projesi için 16 Nisan 2015 günü saat 11:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Voestalpine Türkiye'de büyüme kararı aldı!

12 milyar euroluk ciroya sahip Avusturyalı çelik şirketi Voestalpine Grubu, Voestalpine Böhler Welding olarak Türkiye'de büyüme kararı aldı.Tanju Bilgen, Türkiye'de kaynak teli ve elektrodunda 2 binin üzerinde ürün yelpazesine sahip olduklarını söyledi.

Süleyman Çelik'ten yol müjdesi!

Yenişehir'de kanalizasyon ve arıtma tesisi inşaatı nedeniyle bozulan yolların onarım çalışmaları başlıyor. Belediye Başkanı Süleyman Çelik, "Bozulan zeminlere malzeme dökmemize rağmen yollar kısa bir süre içinde tekrar bozuluyor" dedi

Arçelik Tayland'a üretim tesisi kuruyor!

Arçelik Tayland'a üretim tesisi kuruyor. Beko Tayland Fabrikası, Arçelik A.Ş.’nin Romanya, Rusya, Çin ve Güney Afrika’dan sonra, yurt dışında 7., toplamdaki ise 15. üretim tesisi olacak.

Çelik Yapı'nın üç tesisi 2015 yılı içerisinde tamamlanacak!

Çelik Yapı beş tesis inşaatının ikisini 2014 yıl sonunda tamamladı. Bu tesislerden üçünün ise 2015 yılı içinde tamamlanacağını söyleyen İbrahim Korkut, bunların yanı sıra bir tesisin daha inşaatına başlayıp bitirmeyi planladıklarını kaydetti.

Kardemir Karabük demiryolu tekeri üretim tesisi yatırım teşvik belgesini yayınladı!

Kardemir Karabük Demir çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kardemir Karabük demiryolu tekeri üretim tesisi yatırım teşvik belgesini yayınladı.

Voestalpine çelik tesisi nerede Haberi

Voestalpine çelik tesisi nerede

Avrupa'nın en büyük ikinci çelik üreticisi Voestalpine, Türkiye'de dev bir tesis kuruyor.


Avusturyalı çelik devi tarafından, Gebze'de 16 bin metrekarelik alana kurulan yeni tesis Alman Böhler Uddeholm firmasıyla birlikte faaliyete geçecek.


Sabah'tan Kerim Ülker'in haberine göre resmi sitesinde açıklama yapan Voestalpine yöneticisi Franz Rotter, yeni merkezin özellikle takım çeliği segmentine odaklanacağını belirtti. 48 bin 100 çalışanı olan, 11.2 milyar euroluk ciro yapan Voestalpine Grubu özel çelik üretiminde de 12 bin 900 kişiye istihdam...