16 / 05 / 2024

vogue center ofis

vogue center ofis

Vogue Business Center Ataşehir'de ofislerin metrekaresi 6 bin 150 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Vogue Business CEnter projesi 11.kattan sonra deniz manzarasına hakim konumda yer alıyor...

Ankara Gamador Galya Center'da şirketlere özel 'KDV'si hemen, ödemesi vadeli' kampanyası başladı!

Ankara Gamador Galya Center'da şirketlere özel 'KDV'si hemen, ödemesi vadeli' kampanyası başladı. Ofis ve dükkanlarda yüzde 20 KDV avantajı ile sıfır faiz, 36 ay vadeli ödeme imkanı sunuluyor. 

D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı! 

Doğuş GYO, D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak gayrimenkullerinin 2022 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı. D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı. İşte ayrıntılar...

Besa İnşaat proje geliştirmek için Zorlu Center'den ofis tuttu!

Besa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Efe Bezci, İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Zorlu Center'de büyük bir ofis tuttu. Yakın zamanda işleri İstanbul'daki ofisinden yönetecek.

Ümraniye'deki Samanyolu Medya Center’ın binası ofis projesi oluyor!

FETÖ’cülerin Ümraniye Belediyesi’ne ait arazi üzerine kat karşılığı yaptırdığı Samanyolu Medya Center’ın yarım kalan binası el değiştirdi. Projeyi 73 milyon TL bedelle Yapı&Yapı tarafından alındı...

Doğuş GYO, Maslak Ofis Binası ve Doğuş Center Etiler'i satın aldı!

Doğuş GYO, İstanbul Maslak'ta bulunan D Ofis Maslak binasını KDV hariç 525 milyon 690 bin TL bedel ve Doğuş Center Etiler'i KDV hariç 62 milyon 900 bin TL bedel ile satın almaya karar verdi.

Vogue Trade Center ne zaman teslim?

Vogue Trade Center Ayse Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Vogue Trade Center ne zaman teslim?

Vogue Trade Center fiyat listesi!

Vogue Trade Center fiyat listesi daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Proje  İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti'de Ayse Yapı tarafından yükseliyor. 

Vogue Trade Center fiyat listesi!

İstanbul Ataşehir'de Ayse Yapı imzası ile hayata geçirilecek Vogue Trade Center projesinde 12 . kattan itibaren adalar ve deniz manzarası bulunuyor..

Vogue Trade Center'da satışlar başladı! Yeni proje!

Ayse Yapı imzasıyla İstanbul Ataşehir Finans Merkezi'nde hayata geçirilen Vogue Trade Center projesinde satışlar başladı. Vogue Trade Center'da fiyatlar 4 milyon 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

YDA Center'a Avrupa'dan "En İyi Ofis Mimarisi" ödülü!

YDA Group tarafından hayat geçirilen ve Yazgan Mimarlık tarafından tasarlanan YDA Center, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden biri olarak kabul edilen European Property Awards’da “En İyi Ofis Mimarisi” dalında ödül aldı.

YDA Center İş ve Yaşam Merkezi Projesi'ne ödül!

Londra'da düzenlenen European Property Awards'a ödüle layık görülen YDA Center İş ve Yaşam Merkezi Projesi "en iyi ofis mimarisi" dalında ödül kazandı.

Küçükçekmece Keleş Center Airport satılık daire!

Konut teslimlerin 36 ay sonra gerçekleşeceği Keleş Center Airport projesi 220 ofis, 498 rezidans ve 52 dükkandan meydana geliyor. Küçükçekmece Keleş Center Airport satılık daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor.

Keleş Center Airport'ta 395 bin TL'ye 1+1!

Keleş İnşaat tarafından hayata geçirilen Keleş Center Airport projesi 220 ofis, 498 rezidans ve 52 dükkandan meydana geliyor. Projede konut teslimlerin 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Keleş Center Airport'ta ön satışlar başladı.

vogue center ofis Haberi

vogue center ofis


İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir'de hayata geçirilen Vogue Business Center projesi 105 adet ofisten meydana geliyor. Vogue Business Center projesi Ayse Yapı imzasını taşıyor.


Vogue Business Center Ataşehir projesi 23 katlı tek blok olarak inşa ediliyor. Vogue Business Center Ataşehir'de metrekare birim fiyatı 6 bin 150 TL'den başlıyor.



Vogue Business Center Ataşehir teslim tarihi!


Vogue Business Center Ataşehir projesinde ofis teslimleri bu yıl sonu aralık ayında gerçekleştirilecek. Vogue Business Center Ataşehir projesinde lansman fiyatları 30 Nisan'a kadar devam ediyor.


Ataşehir Vogue Business Center projesinde 11. kat itibariyle deniz manzarası bulunuyor. Vogue Business Center'e ofis alanları 69 metrekare ile 386 metrekare arasında belirlendi.



Tel: (0216) 484 04 84

Web: http://voguebusinesscenter.com/

Gülcihan...