04 / 05 / 2024

Volgograd terminal

Volgograd terminal

2018’in ilk aylarında devreye girecek Volgograd terminal binası 10 bin metrekarelik bir alanda hizmet verecek. Proje yaklaşık 140 milyon liraya mal olacak.

Erkilet Havalimanı terminal binaları ihalesi 10 Eylül'de!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, iç ve dış hatlar yeni terminal binalarının ihale tarihinin belirlendiğini açıkladı.

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası değerleme raporu!

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası  yılsonu değerleme raporu revizesini yayınladı.

Martel Marmara Terminal İşletmeciliği Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Martel Marmara Terminal İşletmeciliği Turizm Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ileMustafa Hasan Eltez, Cem Türk ve Mehmet Metin Avcıoğlu ortaklığında kuruldu. 

Erkilet Havaalanı’na yeni terminal binası müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Erkilet Havaalanı’na yeni terminal binası inşa edilmesi de masaya yatırıldı.

Antalya Havalimanı'na 450 milyon avroluk terminal yatırımı!

Fraport AG Üst Yöneticisi (CEO) Stefan Schulte, ''Antalya Havalimanı'na bugüne kadar 450 milyon avronun üzerinde terminal yatırımı yapıldı'' dedi.

Bursa Terminal Cami açıldı!

BURULAŞ Şehirlerarası Otobüs Terminali esnafının desteğiyle Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen Terminal Camii, Başkan Alinur Aktaş tarafından ibadete açıldı.

Frankfurt Havalimanı'na yeni terminal

Almanya Frankfurt'u genişletme planları kapsamında üçüncü terminalin temeli protesto gösterileri eşliğinde atıldı. Terminal kapasitesi 2023'te 21 milyon yolcuya ulaşacak...

Kayseri'ye 6 yeni mini terminal inşa edildi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin model alınacak projeleri arasında yer alan mini terminal projeleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve sektörün temsilcilerinin katılımıyla tanıtıldı. 

Isparta Şehirlerarası Terminal'in kaba inşaatı bitti!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 200 dönüm alan üzerinde inşaat çalışmaları süren Isparta Şehirlerarası Terminal, AVM, Kırsal Terminali yerinde inceledi.

İzmit Terminal Müfreze Binası'nın inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Terminal Müfreze Binası'nın inşaatını tamamlıyor.

İzmir Üçkuyular'a terminal ve otopark inşa edilecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu ulaşımda önemli bir aktarma noktası haline gelen Üçkuyular'a Terminal ve Otopark inşa edecek.

Altnordu Terminal Binası tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altnordu Terminal Binası'nın inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli İtfaiye Terminal Müfreze Binası'nın kaba inşaatı bitti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede oluşabilecek olaylara daha hızlı müdahale edilebilmesi için itfaiye personellerine inşa edilen Kocaeli İtfaiye Terminal Müfreze Binası'nda sona yaklaşılıyor. 

Volgograd terminal Haberi

Volgograd terminal


2018 yılında düzenlenecek FIFA Dünya Kupası’nın ev sahipliğini Rusya üstleniyor. 11 şehirde düzenlenecek karşılaşmalar 12 stadyumda oynanacak. Bu şehirler arasında Moskova, St. Petersburg ve Yekaterinburg dışındakiler biraz daha güneyde ve birbirlerine daha yakın bir bölgede yer alıyor. Her ne kadar bu mesafe haritada yakın gibi görünse de Rusya’nın geniş coğrafyasını düşününce bu kentler arasındaki uzaklık aslında saat farklarına bile sahip. İşte bu nedenle 2018’de düzenlenecek turnuva için en önemli bağlantı, havayolu taşımacılığıyla gerçekleşecek...


ROSTOV’U DA ALDI


2018 için havaalanlarını yenileme çalışmasını hızla sürdüren Rusya, en önemli çalışmalarını da Türk şirketlere emanet ediyor. Son iki yılda keskinleşen, son haftalarda ise yumuşamaya bırakan iki ülke arasındaki siyasi havaya rağmen… Bilindiği gibi Rusya’nın güney batısında yer alan ve turnuva maçlarına ev sahipliği yapacak Rostov’un...