07 / 05 / 2024

volkan bozay kim

volkan bozay kim

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin (TÇMB) yeni CEO'su Volkan Bozay kimdir? Volkan Bozay, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Volkan Bozay'ın biyografisi...

Rusya - Ukrayna krizi Çimento sektörünü vurdu! Kriz kapıda!

Türkiye çimento sektörünün çatı örgütü TÜRKÇİMENTO CEO’su Volkan Bozay, “Rusya- Ukrayna krizinin çimento sektörünü nasıl etkilediğini açıkladı. İşte konu ile ilgili dikkat çeken detaylar...

Çimento sektörü iç piyasadaki maliyet artışını ihracatla dengeledi!

Çimento sektörünün çatı birliği olan TÜRKÇİMENTO’nun CEO’su Volkan Bozay, sektörle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Çimento sektörü ihracatta atağa geçti!

TÜRKÇİMENTO CEO'su Volkan Bozay, çimento sektörünün 115 milyon ton toplam üretim kapasitesine sahip olduğuna dikkat çekti. Bozay, sektördeki büyümenin de altını çizdi.

Volkan Bozay: AB uyum politikalarını yakından takip ediyoruz!

7. İstanbul Karbon E-Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen “Karbon Yönetimi ve Endüstri” oturumunda önemli açıklamalar yapan TÜRKÇİMENTO CEO’su Volkan Bozay Türk çimento sektörünün uyum süreci çerçevesinde Avrupa Birliği iklim ve çevre politikalarını yakından izlediğini kaydetti.

Volkan Bozay kimdir?

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin (TÇMB) yeni CEO'su Volkan Bozay kimdir? Volkan Bozay, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Volkan Bozay'ın biyografisi...

Volkan Bozay Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği'nin yeni CEO'su oldu! 

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) Üst Yöneticiliği (CEO) görevine Volkan Bozay getirildi. 

Apartman masraflarını kim öder?

Birden çok bağımsız bölümlerden oluşan yapılarda ödenmesi zorunlu olan ortak masraflar bulunuyor.Peki bu ortak masraflar nelerdir?Apartman masraflarını kim öder?işte apartman masraflarının ödenmesi..

Apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Ana gayrimenkulün bakımı, korunması,onarımı güvenliği,asansör bakımı gibi pek çok konuda görevli olan apartman görevlisinin kıdem tazminatı bulunuyor.Peki,apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Oturma ruhsatını kim verir?

Tüm inşaat çalışmaları bitirilen ve oturuma hazır hale getirilen taşınmaz malların yasal olarak inşaatının bittiğinin belirtilmesi ve içerisinde oturumun başlaması için oturma ruhsatının alınması gerekiyor. Peki, oturma ruhsatını kim verir?

Kira sözleşmelerinde damga vergisini kim öder?

Kira sözleşmeleri noterde yapılıyorsa damga vergisi ödeme zorunluluğu bulunuyor.Peki,kira sözleşmelerinde damga vergisini kim öder?Kira sözleşmesi damga vergisi nasıl ödenir?Kira sözleşmelerinde damga vergisi oranları nedir?

Kat mülkiyeti tapusunu kim alır?

Kat mülkiyeti kanununa göre inşaat çalışmaları tamamlanıp iskan izni alındığı zaman, bu bölüm "arsa" yerine "bina" olarak değiştirilerek kat mülkiyeti tapusu elde edilebiliyor.Peki, kat mülkiyeti tapusunu kim alır?

Tapu takas harcı cezasını kim öder?

Tapu takas harcı, Tapu Müdürlüklerinde gerçekleştirilen bir işlem olarak karşımıza çıkıyor. Peki, yanlış ya da eksik ödenen tapu takas harcı cezasını kim öder?

Yapı kullanma izin belgesini kim verir?

Yapı kullanım izni, binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten,ruhsat bilgilerini, tapu kaydını, numaralarını, metrekarelerini, mal sahiplerini gösteren düzenlenen bir belgedir.Peki,yapı kullanma izin belgesini kim verir?

volkan bozay kim Haberi

volkan bozay kim

Volkan Bozay kimdir? 

Orta Doğu Teknik niversitesi İşletme Bölümü'nde üniversite eğitimi alan Volkan Bozay yüksek lisans eğitimini de Clameront Graduate University’de Finans ve Strateji Bölümünde tamamladı.

Profesyonel iş hayatına 2011 yılında  başlayan Bozay, rkiye İhracatçılar Meclisi Üyesi, Ulusal Tütün Ürünleri İmalatçıları Derneği ile Ege İhracatçı Tütün ve Tütün Mamulleri Birlikleri İhracatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. 

2004-2006 yılları arasında Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Bozay, 2006'dan itibaren British American Tobacco şirketinde Kurumsal İlişkiler Müdürü olarak görev aldı. 

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nde CEO'luk görevini İsmail Bulut'tan devralan Bozay, kamuda ve özel sektördeki deneyimleri ve bilgileriyle Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği'ne katkıda...