18 / 05 / 2024

Volkan Ceylan ater

Volkan Ceylan ater

İnşaat, enerji ve yapı malzemeleri alanlarında faaliyetlerini sürdüren Ater Grup Başkanı Volkan Ceylan, "İzmir'in yüzde 47'si kentsel dönüşüm kapsamında. Bu dönüşümde fark yaratan projelerle yer alacağız" diye konuştu.

Acarlar Proje Mühendislik Müşavirlik Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Acarlar Proje Mühendislik Müşavirlik Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ceylan ve Volkan Ceylan tarafından kuruldu.

Kayaç İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaç İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Ceylan tarafından kuruldu. 

Ceylan İnşaat Zer Kartal ödeme planı!

Ceylan İnşaat imzası taşıyan Zer Kartal'da daire fiyatları 360 bin TL'den başlıyor ve 870 bin TL'ye kadar çıkıyor. İşte Ceylan İnşaat Zer Kartal ödeme planı...

Mehmet Ceylan: Yeni Moskova'nın inşasına talibiz!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Ceylan: "Yaklaşık 150 milyon metrekare inşaat alanına ve 130 milyar dolarlık toplam yatırım tutarına sahip yeni Moskova'nın inşasında da aktif rol almak için iş birliği kapılarını zorlayacağız" dedi.

Ceylan Zer Kartal satılık daire!

Toplam 320 daireden meydana gelen Zer Kartal Evleri'nde banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabiliyor. Ceylan Zer Kartal satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Zer Kartal Ceylan fiyatları!

27 Eylül'de satışa çıkması planlanan Zer Kartal projesi 320 daireden meydana geliyor. Zer Kartal Ceylan fiyatları metrekare birim bazında 4 bin 600 TL'den başlıyor.

Ceylan İnşaat Zer Kartal fiyatları!

Zer Kartal Konutları 1+1'den 3+1'e kadar tasarlanıyor. Ceylan İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor...

Ceylan İnşaat’tan Kurban Bayramı’na özel yüzde 10 indirim!

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kadıköy Göztepe’de hayata geçirdiği Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları ile Ceylan İnşaat; Kurban Bayramı’nı özel bir kampanyayla kutluyor. Alıcılarına

Ceylan İnşaat Zer Kartal fiyat!

Ceylan İnşaat Zer Kartal'da metrekare birim fiyatı 4 bin 600 TL olarak belirlendi. Zer Kartal projesinde 90 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

TÜMSİAD üyeleri Ceylan İnşaat’ın yemeğinde bir araya geldi!

Ceylan İnşaat’ın bu yıl 5’incisini düzenlediği ‘Geleneksel Dostlar ile Yaz Sohbetleri’ yemeği, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) üyelerinin katılımıyla Çamlıca Nagehan Restaurant’ta gerçekleşti.

Muammer Ceylan'dan ev sahibi olmak isteyenlere uyarılar!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, konut sahibi olmak isteyenlere uyarılarda bulundu. Ceylan, vatandaşları, konut projesi henüz bitmediyse mutlaka ruhsatı sorgulaması gerektiği konusunda uyardı.

Ceylan İnşaat Zer Göztepe satılık daire!

Toplam 675 daireden oluşan Ceylan İnşaat Zer Göztepe projesi Ceylan İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Ceylan İnşaat Zer Göztepe satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Ceylan İnşaat'tın Zer Göztepe projesiyle Fikirtepe'ye 675 konut geliyor!

Ceylan İnşaat'tın Zer Göztepe projesiyle Fikirtepe'ye 675 konut geliyor. Proje 3 blok şeklinde yükselecek.

Volkan Ceylan ater Haberi

Volkan Ceylan ater

İnşaat, enerji ve yapı malzemeleri alanlarında hizmet veren Ater Grup, geleceğin sektörleri olarak gördüğü inşaat ve enerji alanlarındaki yatırımlarına hız kazandırdı. Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Ceylan, bünyelerindeki Atersan, Aterstore, Aterinşaat, Aterenerji şirketleri ve Atersolar, Aterbond, Atersan Akademi markaları ile inşaat, yapı malzemeleri ve enerji alanlarında ülkemizin önde gelen kuruluşları arasında olduklarını, bu yıl hayata geçirecekleri yeni yatırımlarla büyüme hedeflerinin daha da yükseldiğini ifade etti. 


Endüstriyel yapılar, alışveriş merkezleri, konut projeleri, otel-residance projeleri ve eğitim yapıları alanlarında 3000'e yakın endüstriyel-ticari proje ve 7 milyon metrekare referans uygulaması ile Türkiye yapı sektöründe atergrup öncü konumda olan kuruluş, önümüzdeki süreçte özellikle kentsel dönüşüm projeleriyle de adından söz ettirecek. 


BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ 


Ater Grup Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Ceylan, "Global vizyonumuz içerisinde kentsel dönüşüme büyük önem...