02 / 05 / 2024

Ater, İzmir'deki dönüşümde fark yaratacak projeler peşinde!

Ater, İzmir'deki dönüşümde fark yaratacak projeler peşinde!

İnşaat, enerji ve yapı malzemeleri alanlarında faaliyetlerini sürdüren Ater Grup Başkanı Volkan Ceylan, "İzmir'in yüzde 47'si kentsel dönüşüm kapsamında. Bu dönüşümde fark yaratan projelerle yer alacağız" diye konuştu.



İnşaat, enerji ve yapı malzemeleri alanlarında hizmet veren Ater Grup, geleceğin sektörleri olarak gördüğü inşaat ve enerji alanlarındaki yatırımlarına hız kazandırdı. Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Ceylan, bünyelerindeki Atersan, Aterstore, Aterinşaat, Aterenerji şirketleri ve Atersolar, Aterbond, Atersan Akademi markaları ile inşaat, yapı malzemeleri ve enerji alanlarında ülkemizin önde gelen kuruluşları arasında olduklarını, bu yıl hayata geçirecekleri yeni yatırımlarla büyüme hedeflerinin daha da yükseldiğini ifade etti. 


Endüstriyel yapılar, alışveriş merkezleri, konut projeleri, otel-residance projeleri ve eğitim yapıları alanlarında 3000'e yakın endüstriyel-ticari proje ve 7 milyon metrekare referans uygulaması ile Türkiye yapı sektöründe atergrup öncü konumda olan kuruluş, önümüzdeki süreçte özellikle kentsel dönüşüm projeleriyle de adından söz ettirecek. 


BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ 


Ater Grup Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Ceylan, "Global vizyonumuz içerisinde kentsel dönüşüme büyük önem veriyoruz.  İzmir  merkez ilçelerinin yüzde 47'si kentsel dönüşüm kapsamında olmasına rağmen henüz inşaat yapımı minumum düzeyde. Önümüzdeki yıllarda hızlanacağını öngördüğümüz kentsel dönüşümde biz de fark yaratan projelerle yer alacağız. 

Ayrıca Aterenerji şirketimizle kendi enerjisini üretip kullanır hale getiren ve güneşten elektrik üretilmesini sağlayan fotovoltaik çözümleri de sunmaya hazırız" şeklinde konuştu. 

 

DEV FİRMALARLA ÖRNEK İŞBİRLİĞİ 


Distribütör ve bayiliğini üstlendikleri firmalarda aradıkları en önemli kriterin ürün ve hizmet kalitesinin yanı sıra müşterilerine sunduğu yenilikler olduğunu belirten Ceylan, "Üretimden sevkiyata, uygulamadan kullanıma kadar hep doğrudan yanayız. Bu yaklaşımdaki üretici firmalarla uzun süreli birliktelikler oluşturuyoruz. Bunun en güzel örneği de Pekintaş firması ile 20 yıla uzanan birlikteliğimiz. Profesyonel kadromuz, sorumluluk ve hizmet anlayışımızla üretici ve yatırımcılarla inşaat ve enerji sektöründeki işbirliklerimizi geliştirmek amacındayız" dedi. 


Habertürk Egeli


Geri Dön