30 / 04 / 2024

Volkan Konak mağusa ev

Volkan Konak mağusa ev

Ünlü şarkıcı Volkan Konak, sık sık konser için gittiği KKTC'den ev aldığını açıkladı. Konak, "Bir ayağım hep Kıbrıs'ta. Artık konserler geldiğimde kendi evimde kalacağım. Mağusa'dan ev aldım" dedi.

Yapı kayıt mağdurlarından yeni düzenleme çağrısı: Yıkımlar durdurulsun, yeni yapı kayıt belgesi verilsin!

İmar Yasasına Takılanlar Derneği üyeleri dün Konak'ta bir araya geldi ve mağduriyetlerini açıklayarak çözüm taleplerini sıraladı. İşte o talepler...

İmar barışı mağdurları haklarını geri istiyor! Yeni düzenleme talebi!

İzmir Konak Meydanı'nda bir araya gelen imar barışı mağdurları, sorunlarını ve taleplerini bir bir açıkladı. Peki imar barışı mağdurları ne istiyor? İşte ayrıntılar... 

Lineadecor'dan ABD'ye üçüncü mağaza!

2017 yılında NewYork’ta Lineadecor USA LLC ismiyle şirket kurarak ABD pazarına adım atan Lineadecor, ABD'deki üçüncü mağazasını açtı.

Samsun'da bitmeyen inşaata mağaza açtılar!

Samsun'da eski Konak Sineması'nın yıkıldığı alanda inşaatı devam eden binada yapı kullanma izni ve işyeri ruhsatı olmadan açılan EVKUR mağazası, İlkadım Belediyesi tarafından mühürlendi...

Cemal Bulutoğluları’ndan Mağusa İskele Yeniboğaziçi imar planı açıklaması!

Lefkoşa Türk Belediyesi eski Başkanı Cemal Bulutoğluları, Mağusa İskele Yeniboğaziçi imar planıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Bulutoğluları;“Haziran ayında son yasal değişiklikler yapılıp, tekrardan Birleşik Kurul toplanmalı” dedi.

Kıbrıs'ın yeni imar planları için eylem hazırlığı!

KTİMB Başkanı Cafer Gürcafer, Mağusa – İskele – Yeniboğaziçi İmar Planı’nın yayınlanmamış olması nedeniyle eylem yapacaklarını duyurdu.

İzmir'deki Zorlu Konak yeniden değerlendirilecek!

CHP'li Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir'de yapılması planlanan Zorlu Konak için Komisyon kuruluyor. Abdül Batur, hukukçular ile birlikte gökdelenin yapımı için verilen iznin iptaline yönelik çalışma başlattı...

Mağusa-İskele-Yeni Boğaziçi İmar Planı'nda son tarih: 2037!

Kıbrıs'ta büyük tartışmalara neden olan Mağusa-İskele-Yeni Boğaziçi İmar Planı kapsamında süreç devam ederken, planın son yılı olarak görülen 2037 yılına kadarki süreç boyunca büyük nüfus artışı projeksiyonları dikkat çekiyor.

Volkan Yılmaz: Kentsel dönüşüm için uyumlu çalışma yapılmalı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İBB Meclisi Aralık 1.Oturumunda yaptığı konuşmada, Silivri'de kentsel dönüşüm için uyumlu çalışma yapılmasını gerektiğini söyledi.

CTP heyetinden Kıbrıs'ın imar planına destek!

CTP heyeti, Mağusa-İskele-Yeniboğaziçi İmar Planı çerçevesindeki öneri ve görüşlerini dinledi. Heyet, Kıbrıs'ın planlarına destek vereceklerini açıkladı.

Birson Mağaza Dekorasyon ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birson Mağaza Dekorasyon ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Volkan Birson ve Oğuz Albayrak tarafından kuruldu.

Volkan Konak Kıbrıs'tan rezidans daire aldı!

Kıbrıs’ta yapımı süren bir rezidanstan daire satın alan Volkan Konak, önceki gün inşaatı incelemeye gitti.

Volkan Konak Kıbrıs'tan daire aldı!

Şarkıcı Volkan Konak Kıbrıs'ta yapımı devam eden bir rezidanstan daire satın aldı. 

Volkan Konak mağusa ev Haberi

Volkan Konak mağusa ev

Şarkıları, şiirleri ve sahne performansıyla ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Volkan Konak önceki akşam Kıbrıs Savoy Ottoman Otel Casino’da sahne aldı. Kıbrıs’ta verdiği hemen her röportajda ‘Kıbrıs’tan bir ev almak istiyorum’ sözünü gerçeğe çevirdiğini açıkladı.


Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başarılı sanatçı Mağusa’da ev aldığını söyledi. Her fırsatta Kıbrıs insanının ne kadar medeni ve içten olduğunu dile getiren Konak, uzun zamandır aklında olan ev sahibi olmayı geçtiğimiz hafta hayata geçirdi. Bu şekilde Kıbrıslılar’a verdiği sözü de tutmuş olduğunu söyleyen Volkan Konak şöyle konuştu; “Biliyorsunuz, burada çok sık konser veriyoruz. Bir ayağımız hep burada. Artık konserlere geldiğimde kendi evimde kalacağım. İki konser arasında gel git yapmayıp Kıbrıs’ın tadını çıkaracağım”.


“CİMRİ ADAMLARA HEP ÜZÜLMÜŞÜMDÜR”

Basın mensuplarının “Maddiyatla alakalı konuları konuşmayı sevmediğinizi biliyoruz....