05 / 05 / 2024

Volkan Mumcu

Volkan Mumcu

31 ilde 130 şubeye ulaşan Tavuk Dünyası, yeni şubelerle 2017 yılında rekor büyüme hedefliyor. Firma 144 restoran açmayı hedefliyor.

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sultangazi ilçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, 6756 ada, 12 parselin Sağlık Tesisine Alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli 19 Haziran 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Hüseyin Ferit Volkan kimdir? Hangi otellerde üst düzey yöneticilik yaptı?

Hüseyin Ferit Volkan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi otellerde çalıştı? Martı GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Hüseyin Ferit Volkan’ın biyografisi...

Sarper Volkan Özten kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu?

Sarper Volkan Özten hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda görev aldı? İş hayatına ne zaman başladı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İnfo Yatırım’daki görevi ne? İşte Sarper Volkan Özten ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Volkan İmer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan İmer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan İmer tarafından kuruldu.

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

Volkan Tuncagil Boss Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Tuncagil Boss Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Volkan Tuncagil tarafından kuruldu.

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultangazi ilçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, Kent Meydanı Revizyon Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ünlü ekonomi profesörü Volkan Öngel gram altın için yeni rekoru açıkladı! Gram altın için bu tarihe dikkat

Makro Ekonomi Uzmanı Prof. Dr. Volkan Öngel, gram altın fiyatıyla ilgili psikolojik sınırı açıklayıp, yeni rekorlar gelebilir dedi.

Volkan Demirel'e büyük şok! 6 milyon dolarlık villasına tedbir kararı

Uzun yıllar Fenerbahçe kalesini koruduktan sonra kariyerine Fatih Karagümrük’ün teknik direktörü olarak devam eden Volkan Demirel’in Acarkent’teki 6 milyon dolarlık villasına ihtiyati tedbir kararı konuldu.

Volkan Kırtok kimdir?

İnşaat sektörünün online pazaryeri Workindo’nun Genel Müdür Yardımcısı olan Volkan Kırtok kimdir? Volkan Kırtok hangi görevlerde bulundu?

Volkan Kırtok, Workindo Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Volkan Kırtok inşaat sektörünün online pazaryeri Workindo’nun Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Volkan Bozay: AB uyum politikalarını yakından takip ediyoruz!

7. İstanbul Karbon E-Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen “Karbon Yönetimi ve Endüstri” oturumunda önemli açıklamalar yapan TÜRKÇİMENTO CEO’su Volkan Bozay Türk çimento sektörünün uyum süreci çerçevesinde Avrupa Birliği iklim ve çevre politikalarını yakından izlediğini kaydetti.

Fe Volkan Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fe Volkan Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli  Faruk Esmer ve Yağmur Esmer tarafından kuruldu.

Volkan Mumcu Haberi

Volkan Mumcu

Tavuk Dünyası, 2012 yılında İstanbul’da faaliyete başladı ve bugün 31 ilde 130 şubeye ulaştı. 2017 yılında rekor büyüme hedefleyen firma, müşteri memnuniyetini yüzde 96’lara taşıdı.


Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, “Geride bıraktığımız 5 yıl içinde ciddi bir başarı öyküsüne imzasını atan şirketimiz, 2017 yılında da kesintisiz büyümesini sürdürüyor. 2017 yılı sonu için hedefimiz 144 restorana ve 300 milyon TL’yi aşan bir ciroya ulaşmak. Önümüzdeki 3 yıl içinde yapacağımız yatırımlarla da yurt içinde 200’den fazla restorana ve 600 milyon TL’nin üzerinde bir ciroya ulaşmayı hedefliyoruz” dedi. 


Volkan Mumcu, mönülerin özel tariflerle hazırlandığını ifade etti. Mumcu, “Markamız sahip olduğu konseptle yeme-içme sektörüne yepyeni bir soluk getirirken; kendine de sektörde yeni bir kulvar açtı. Gizli reçetelerle hazırlanmış çok özel lezzetlerimizle müşterilerimizi konforlu ve keyifli...