03 / 05 / 2024

Voyaj Club Turizm adres

Voyaj Club Turizm adres

Voyaj Club Turizm Gıda Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şaban Durali, Andrei Meteli tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Bakırköy'de kuruldu.

Rich Club İnvestment İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rich Club İnvestment İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Olena Marhashvılı-kaya tarafından kuruldu.

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro'ya Aydın Ünlüer Turizm Gıda Tic. Ve San. A.Ş.'ye satıyor. 

Swıtch Club Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Swıtch Club Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa’da  200 bin TL sermaye bedeli ile Alper Yüksel tarafından kuruldu.

Club Jolly Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Emaar Şubesi kuruldu!    

Club Jolly Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Emaar Şubesi Üsküdar'da 5 milyon 341 bin 734 TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Tek-Art İnşaat, Antalya Club Zigana'nın tahsis süresini 49 yıla uzattı!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Antalya Club Zigana süre uzatımının tamamlanması hakkında açıklama yaptı. 

Antalya Club Zigana'nın tahsis süresi 49 yıla uzatıldı!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş.'nin portföyünde yer alan Antalya Club Zigana'nın tashsis süresi 49 yıla uzatıldı...

Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresi 49 yıla uzatılacak!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş.'nin  Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı yazılı açıklamada Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresinin uzatılacağı bildirildi. 

Oğlakçı Turizm'den Fethiye'ye 5 yıldızlı otel!

Oğlakçı Turizm, 9 milyon TL yatırım bedeli ile 5 yıldızlı Lykia Botanika Beach & Fun Club Oteli Muğla Fethiye'de hayata geçiriyor..

Voyaj Club Turizm Gıda Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Voyaj Club Turizm Gıda Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şaban Durali, Andrei Meteli tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Bakırköy'de kuruldu.

Patara Turizm, Antalya’da 30 villayı satışa çıkardı!

Patara Turizm, ara verdiği Club Patara Evleri’ndeki devremülk satışına yeniden başladı. Kalkan’da bulunan Patara Evleri’ndeki 30 devremülk ve 4 villa yurtiçi ve yurtdışında satışa sunuldu.

Club Jolly Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Esentepe Şubesi açıldı!

Club Jolly Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Esentepe Şubesi, Ahmet Mete Vardar Şube Müdürlüğü'nde 5 milyon TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da Şişli, Esentepe'te kuruldu.

Patara Plajı'nda büfe izni verilen yere beach club yapıldı!

Büfe izniyle beach club Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Munise Ozan, özel çevre koruma bölgesindeki Patara Plajı'na büfe ruhsatı verildiği ve bu ruhsatla bir tesis kurulduğunu iddia etti.

Voyaj Club Turizm adres Haberi

Voyaj Club Turizm adres

Voyaj Club Turizm Gıda Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şaban Durali, Andrei Meteli tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta kuruldu. 


Voyaj Club Turizm Gıda Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-TURİZM 1- İç ve dış amaçlı her türlü turistik faaliyetler, seyahat organizasyonu, yerli ve yabancı hava, deniz ve kara nakliyat şirketlerinin temsilciliğini yapmak, yerli ve yabancı şirketlere temsilcilikler vermek, her türlü bileti almak, satmak, kara, hava ve deniz işletmelerine ait biletleri almak, satmak, her türlü kargo hizmetlerinin verilmesi ve bilet satışı ile ilgili her türlü anlaşmaları yapmak, her türlü seyahat faaliyetinde bulunmak üzere yurt içi ve yurt dışında seyahat acenteleri açmak, işletmek veya kurulmuş turizm acenteleri ile geçici veya devamlı ortaklıklar kurmak, devralmak ve işletmek....