12 / 05 / 2024

Vural İnan

Vural İnan

Elmar Kurulum Montaj ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi, İsmail Hakkı Kalyon Yönetim Kurulu Başkan ve Vural İnan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 150 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Beşiktaş'ta kuruldu.

Panorama 1326 müzesi Yılmaz Vural’ın başını döndürdü!

Türk futbolunun tecrübeli teknik direktörleri arasında yer alan Yılmaz Vural, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde adeta büyülendi.

Metrekareye metrekare alınan bir sistem dönüşüm olmaz!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada metrekareye metrekare alınan bir sistemin kentsel dönüşüm olmayacağını söyledi.

Üçüncü havalimanı'nda gözaltına alınan 3 işçi açlık grevine başlıyor!

Üçüncü havalimanı inşaatı protestosunda gözaltına alınan ve 2’si İnşaat İş Sendikası yöneticisi 3 kişi bugün açlık grevine başlıyor...

Gözaltına alınan Yeni Havalimanı işçilerinden 160'ı serbest bırakıldı!

İstanbul Yeni Havalimanı'nda eylem yapan işçiler gözlatına alınmıştı. Gözaltına alınan yüzlerce işçiden 160'ının serbest bırakıldı...

İdealist GYO geri alınan şirket payları hakkında açıklama yaptı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan yazılı açıklamaya göre İdealist GYO  geri alınan şirket payları hakkında açıklama yaptı.

Vural Gurup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vural Gurup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Sakin tarafından kuruldu. 

Nan Kontrat İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Nan Kontrat İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Munzur Vadisi için alınan acele kamulaştırma kararı durduruldu!

Munzur Vadisi için alınan acele kamulaştırma kararı durduruldu. Tunceli Barosu, durdurma kararı ile ilgili basın toplantısı düzenleyerek kararı ve gerekçelerini kamuoyu ile paylaştı...

Kaçak kazılar ve alınan tedbirler meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, tarihi alanlardaki kaçak kazılara ve önlenmesi için alınan tedbirlere ilişkin 3 soru hazırladı. Gürer sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Volkan Vural Bulut tutuklandı!

Esenyurt'taki inşaat projesinden 40 kişiye toplam değeri 5 milyon TL'nin üzerinde daire satıp teslim etmediği gerekçesiyle ile haklarında 400 yıla kadar hapis istemi ile dava açılan Bulut İnşaat'ın sahibi Temel Bulut'tan sonra oğlu Volkan Vural Bulut da tutuklandı.

Tuz Gölü fay alanında depreme karşı alınan önlemler TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Tuz Gölü fay alanındaki olası bir depreme karşı alınan önlemleri Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sordu..

Enerji Kimlik Belgesi alınan binalara ilişkin 2 soru mecliste!

Enerji Kimlik Belgesi alınan binalar TBMM'de konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Konut kredisi ile alınan eve nasıl ortak tapu yapılabilir?

Konut kredisi ile ev almak ve bir de ortak tapu istiyorsunuz. Peki konut kredisi ile alınan eve ortak tapu yapılır mı?

Vural İnan Haberi

Vural İnan

Elmar Kurulum Montaj ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi, İsmail Hakkı Kalyon Yönetim Kurulu Başkan ve Vural İnan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 150 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Beşiktaş'ta kuruldu.


Elmar Kurulum Montaj ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; 1-Şirketin amaç ve konusu ,güneş enerjisi,rüzgar enerjisi ve her türlü enerji sistemleri ile ilgili olarak kurulum,montaj,servis,ithalat,ihracat,eğitim,danışmanlık ve bakım faaliyetlerinde bulunmaktır. Şirket amaç ve konuları ile ilgili olarak aşağıdaki işlemleri yapabilir: 1-Her türlü enerji sistemleri ile ilgili olarak kurulum,montaj,bakım,servis,inşaat,taahhüt,eğitim,danışmanlı k,temsilcilik faaliyetinde bulunmak. 2-Tüm,enerji sistemleri için gerekli kurulum,montaj,servis,bakım ve inşaat işlemlerini yapmak 3-Şirketin amaç ve konusunu gerçekleştirmek için her türlü taşınır, taşınmaz mal,her türlü ayni hak, motorlu araç, teçhizat, donanımı iktisap edebilir. Şirket buşekilde iktisap ettiği taşınır ve taşınmaz malları satar, kiralar,...