18 / 05 / 2024

WASTEnet projesi desteği

WASTEnet projesi desteği

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, Karadeniz havzasında bulunan ülkeler ile birlikte Entegre Doğal Atık Su Arıtma Sistemlerinin Teşvik Edilmesi İçin Karadeniz Bölgesi Ağı (WASTEnet ) projesini yürütüyor

Depremden etkilenen KOBİ'lere Avrupa Birliği'nden DAHIL projesiyle 375 bin Euro hibe desteği!

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen yürütücülüğünü uluslararası sivil toplum kuruluşu SPARK’ın üstlendiği DAHIL projesi kapsamında KOBİ’lere çeşitli eğitimler verilerek, 375 bin Euro hibe desteği sağlandı.

Son dakika: Hatay'da Toplu Düğün Projesi başladı! Evlenecek çiftlere çeyiz desteği verilecek!

Hatay'da, Toplu Düğün Projesi kapsamında 100 depremzede nişanlı çifte, toplu düğün yapılıp çeyiz desteği sağlanacak. İşte detaylar...

Bakanlıktan 3500 TL'lik kira desteği! 2023 kentsel dönüşüm il il kira destek ödemeleri peş peşe açıklandı!

Devlet kentsel dönüşüm projesi kapsamında kira desteğinde bulunuyor. Bakanlıktan 3500 TL'lik kira desteği! 2023 kentsel dönüşüm il il kira destek ödemeleri peş peşe açıklandı. İşte detaylar...

Genç çiftçilere müjde! 250 bin TL hibe desteği verilecek! Elinizi çabuk tutun!

Tarımsal faaliyetlerin eğitimli, genç ve uzman kişiler tarafından yapılmasını teşvik etmek için başlatılan ‘Uzman Eller Projesi’ etkisini hızla artırıyor. Genç çiftçilere müjde! 250 bin TL hibe desteği verilecek! Elinizi çabuk tutun!

Çiftçiler bu haberi kaçırmayın! 100 bin koyun desteği verilecek

Şırnak'ta, "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var" projesi kapsamında hayvan yetiştiricilerine 100 bin hayvan desteği verilecek. Projenin diğer illerde olup olmayacağı net değil.

Çiftçilere tonlarca tohum desteği! İçinde Ayçiçek yağı tohumu da var, almak isteyenler dikkat

Yozgat'ta "Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi" kapsamında 1050 çiftçiye 60 14,5 ton yağlık ayçiçeği tohumu desteği yapıldı. Desteği almak isteyenlerin İl Tarım ve Orman Müdürlüklerine başvuru yapması gerekiyor.

Üniversiteli çiftçilere 100 bin TL hibe desteği! Başvuru süresi uzatıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi için başvuru tarihi uzatıldı. Proje kapsamında; üniversitelerin tarım, hayvancılık, ormancılık ve su ürünleri bölümlerinden mezun olan öğrencilerin uygulayacağı projelere 100 bin TL hibe desteği verilecek.

Yöresel mimariye uygun konut inşa edene ücretsiz proje desteği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 59 şehirde tamamladığı Yöresel Mimariye Uygun Konut Projesi kapsamında konut inşa etmek isteyenlere ücretsiz proje desteği verecek.

Beko'dan bayi olmak isteyenlere kira desteği! 

Yeni 100 Kadın Bayi projesi kapsamında Beko, bayi olmak isteyenlere kira desteği verecek. Ayrıca girişimcilere, kontrat ve sözleşme sonrası açılış etkinlikleri ve reklam olanaklarının sağlanması gibi fırsatlar sunulacak. 

Nuvo Dragos'tan yatırımcıya 100 ay 0 faiz desteği!

100 ay 0 faiz desteği ve yüksek kira getirisi ile Anadolu Yakası’nın en karlı projesi Nuvo Dragos'ta yüzde 1’lik KDV avantajı sunuluyor..

Sakarya Yaşlı Destek Merkezi’ne hibe desteği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği ‘Yaşlı Destek ve Koordinasyon Merkezi’ projesi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan hibe desteği almaya hak kazandı.

TANAP'a Avrupa Komisyonu'ndan 3,5 milyon Avro hibe desteği!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'ne, Avrupa Komisyonu, ticari işletim ve tesislerin bütünlüğü yönetim sistemleri aktivitesi için 3,5 milyon avroya kadar hibe desteği sağlayacağı açıkladı. .

Samsun'da ahır ve ağıl yapımına yüzde 50 hibe desteği!

Samsun’da, Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) projesi kapsamında büyükbaş ve küçükbaş hayvancılıkta ahır ve ağıl yapımına yüzde 50 hibe desteği müracaatları başladı.

WASTEnet projesi desteği Haberi

WASTEnet projesi desteği


Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, Karadeniz havzasında bulunan ülkeler (Türkiye, Romanya, Gürcistan, Moldova, Ermenistan, Ukrayna ve Yunanistan) ile birlikte Entegre Doğal Atık Su Arıtma Sistemlerinin Teşvik Edilmesi İçin Karadeniz Bölgesi Ağı (WASTEnet ) projesini yürütüyor. Proje kırsal bölgelerde çevreci, düşük maliyetli ve az enerji kullanımı ve verimli teknoloji ile yapay sulak alanlarda Doğal Arıtma Sisteminin geliştirilmesi ve uygulanmasının teşvik edilmesini amaçlıyor.


PROJENİN BÜTÇESİNİ AB FONLARI KARŞILIYOR


Sivil Toplum Kuruluşları, Devlet Kuruluşları, Üniversiteler, Araştırma Enstitüleri, Özel Sektör ve birey paydaşlarla var olan bilgi becerinin geliştirilmesini, uluslararası uzmanlık değişiminin de amaçlandığı WASTEnet projesi, geçtiğimiz yılın Temmuz ayında başladı ve önümüzdeki yılın Haziran sonunda bitmesi planlanıyor. AB fonları tarafından desteklenen projenin bütçesi olan 633,3 bin euro’nun % 90’i Karadeniz Havzası Programı...