25 / 07 / 2024

Water Gardenda neler var

Water Gardenda neler var

Gayrimenkul alanında faaliyet göstermeye başlayan Ziylan Grup, Ataşehir'de 750 milyon TL'lik yatırımla gastronomi, eğlence ve kültür merkezini hayata geçirecek. Water Garden ismi verilen proje, 2016'nın ikinci çeyreğinde açılacak.

TOKİ dar gelirli başvuru şartları neler?

81 proje için başvuruları alan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, en ucuzu 83 bin TL 'den vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ dar gelirli başvuru şartları neler?

Kentsel Dönüşüm Eylem Planı neler getiriyor?

Kentsel dönüşüm projelerine ve çalışmalarına yeni düzenlemeler getirildi. Peki hükümetin geçtiğimiz günlerde açıkladığı yeni sistem neler getiriyor?

0.79 konut kredisi şartları neler? 

Ziraat Bankası yüzde 0.79 faiz oranlı konut kredisi şartları neler? Banka yüzde 0.79 faizli konut kredisini hangi durumlarda kullandırıyor? 

Ziraat Bankası kredi kampanyaları neler?

Ziraat Bankası tüketici ürün paketi kapsamında ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi için müşterilerine özel fırsatlar ve düşük faiz oranları sunuyor. Ziraat Bankası’nın güncel kredi kampanyaları neler?

TOKİ alt gelir grubu başvuru şartları neler? 

TOKİ dar gelirli vatandaşların ev sahibi olma hayalini gerçekleştirmeye devam ediyor. TOKİ dar gelirliler için ucuz konut ilanlarını yayımladı. Peki TOKİ alt gelir grubu başvuru şartları neler?  

Ziraat Bankası konut kredisi şartları neler?

Ziraat Bankası konut kredisi kullandırım şartları neler? Ziraat Bankası hangi koşullarda konut kredisi kullandırıyor?

Kentsel Dönüşüm Eylem Planı neler getiriyor?

Kentsel dönüşüme yeni düzenlemeler getiriliyor. Hükümetin hazırlıklarını devam ettirdiği Kentsel Dönüşüm Eylem Planı'nı Eylül'de açıklanacak. Peki yeni sistem, neler getiriyor?

Kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli şartlar neler?

Kentsel dönüşüm yasası kapsamında, riskli yapılarda oturanlara 18 ay kira yardımı veriliyor. En düşük kira yardımı 715 TL iken en yüksek kira yardımı tutarı bin 150 TL. Peki kira yardımı alabilmek için gerekli şartlar neler? 

Kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli belgeler neler?

Kentsel dönüşüm yasası kapsamında, riskli yapılarda oturanlara 18 ay kira en düşük 715 TL olmak üzere kira yardımı veriliyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli belgeler neler?

Water Gate Corporation Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Water Gate Corporation Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Jahid, Jaseel K.Kanarth Abdulla ve Mehmet Ak ortaklığıyla kuruldu...

Water Gate Corporation Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Water Gate Corporation Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Jahid İshan, Emrah Kalabanklı, Jaseel K. Kanarth Abdulla ve Mehmet Ak ortaklığında kuruldu.

2019 kira yardımı şartları neler?

Devlet tarafından sağlanan kira yardımından yararlanmak için gerekli olan şartların ve istenilen belgelerin yerine getirilmesi gerekir. Peki, 2019 kira yardımı şartları neler? İşte tüm merak edilenler...

White Water Lily Estate Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Water Lily Estate Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Yusuf Sulu tarafından kuruldu. 

Water Gardenda neler var Haberi

Water Gardenda neler var

Gayrimenkul alanında faaliyet göstermeye başlayan Ziylan Grup, Ataşehir'de 750 milyon TL'lik yatırımla gastronomi, eğlence ve kültür merkezini hayata geçirecek. Water Garden ismi verilen proje, 2016'nın ikinci çeyreğinde açılacak. Ziylan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan, Water Garden'ın bir yaşam alanı olarak projelendirildiğini söyledi. Ziylan, "Dünyada bir ilk olarak hayata geçirilecek olan bu projede konfeksiyon ürünleri satan mağazalar olmayacak. Sadece yeme içme mekânları, herkesin eğlenebileceği temalı alanlar yer alacak" dedi. Avrupa'nın en kapsamlı show havuzunun 10 milyon euroluk yatırımla projede olacağını aktaran Ziylan, ayrıca halka açık ve ücretsiz bir park kurulacağını ifade etti. "Projenin inşaatında bin kişi çalışacak. Tamamlandıktan sonra da 2 bin kişi istihdam edilecek" diyen Ziylan, Water Garden'ı günde 40-50 bin kişinin ziyaret edeceğini öngördüklerini kaydetti. 


TURİSTİ ÇEKECEK 

Water Garden'ın...