02 / 05 / 2024

WaterGarden İstanbul toplantısı

WaterGarden İstanbul toplantısı

Mehmet Ziylan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen basın lansmanının ardından bu kez de sektöre yönelik geniş katılımlı özel bir geceyle WaterGarden İstanbul projesi Esma Sultan Yalısı’nda tanıtıldı.

Torunlar GYO 2017 olağan genel kurul toplantısı tescil edildi!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2017 yılı olağan genel kurul toplantısında alınan kararlar İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edildi...

Yapı Kredi Koray GYO olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olağan genel kurul toplantısı, İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi.

Kanal İstanbul toplantısı bugün!

Kanal İstanbul'un Halkın Katılım Toplantısı bugün yapılıyor. Toplantıda, projeye ilişkin olarak halkın görüş ve önerileri alınacak..

Kanal İstanbul toplantısının yeri ve saati belli oldu!

ÇED süreci geçtiğimiz haftalarda başlayan Kanal İstanbul projesi için 27 Mart'ta yapılacak Halkın Katılım Toplantısı ile ilgili son detaylar belli oldu..

Türkiye-Malezya İş Geliştirme toplantısı yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın ev sahipliğinde 8-10 Mart'ta İstanbul'da gerçekleştirilen "Türkiye-Malezya İş Geliştirme Birinci İstişare Toplantısı"nda inşaat ve altyapı, ulaştırma, müşavirlik ve enerji alanlarında iş birlikleri konuşuldu. 

Martı GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Mart'ta!

Martı GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Mart 2018 Pazartesi günü saat Mercure İstanbul Taksim Hotel'de yapılacak. 

Yeşil GYO 2016 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Yeşil GYO'nun 2016 faaliyet yılı olağan genel kurul Toplantısı sonuçları, İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 7 Kasım 2017 tarihinde tescil edildi.

Tek-Art İnşaat'ın olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi!

Tek-Art İnşaat'ın 3 Kasım 2017 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısı İstanbul Ticaret Sicil Memurluğu tarafından tescillendi.

Sinpaş GYO'nun olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi!

Sinpaş GYO'nun 13 Kasım'da gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurul toplantısı, İstanbul Ticaret Sicil Memurluğu tarafından tescillendi.

Tek-Art İnşaat olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi!

Tek-Art İnşaat'ın 3 Kasım'da yaptığı olağanüstü genel kurul toplantısı İstanbul Ticaret Sicil Memurluğu tarafından tescil edildi.

Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da!

Singapur merkezli The Ascott Limited, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırımıyla dünyaca ünlü misafirperverliğine güç katıyor. Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da yapılacak. 

Greenox basın toplantısı 6 Temmuz'da!

İstanbul, dünyanın 2. ve Türkiye’nin ilk dikey orman projesine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Greenox basın toplantısı 6 Temmuz'da gerçekleşecek.

İhlas Holding'in 2016 genel kurul toplantısı tescillendi!

İhlas Holding'in 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 4 Temmuz 2017 tarihinde tescil edildi.

WaterGarden İstanbul toplantısı Haberi

WaterGarden İstanbul toplantısı

Ziylan Grup; 55 yıllık deneyimi, yenilikçi anlayışı ve sektördeki öncü kimliğiyle “Hayata Yepyeni Bir Tat” katmak amacıyla, Ziylan Gayrimenkul olarak gastronomi ve eğlence merkezi “WaterGarden İstanbul” projesini gerçekleştiriyor. Sadece İstanbul’da değil, dünyada da benzeri olmayan, sosyal yaşamın evrensel zevklerini bir arada sunacak, “Keyfi Başka, Ruhu Başka, Havası Başka, Yeri Başka, Tadı Başka” sloganlarıyla bir merkez oluşturmak üzere yola çıkan firma, hayalini “WaterGarden İstanbul” projesiyle Ataşehir’de gerçeğe dönüştürüyor.

Geçtiğimiz ay Ziylan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen basın lansmanının ardından bu kez de sektöre yönelik geniş katılımlı özel bir geceyle WaterGarden İstanbul projesi Esma Sultan Yalısı’nda tanıtıldı. Yaklaşık 650 kişinin katıldığı görkemli geceye; İstanbul Valisi Vasip Şahin’in yanı sıra iş ve cemiyet hayatından önemli isimler katıldı. Emre Ergani,...