12 / 05 / 2024

Wave e7

Wave e7

E-7 Grup İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de yeni bir proje inşa etmeye hazırlanıyor. Wave Residence Fikirtepe'de E-7 Grup tarafından yükseliyor...

İnşaat sektöründe dev binanın yapımı 140 saat sürdü!

Avrupa'nın en büyük 3D baskı inşaat tekniği ile yapılmış olan tek binası The Wave House Veri Merkezi, sadece 140 saatte tamamlandığı kaydedildi. 

Teknosa'dan Samsung Galaxy S20FE alana JBL Wave 100TWS kulaklık hediye! İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan Samsung Galaxy S20FE alana JBL Wave 100TWS kablosuz kulak içi kulaklık hediye! Peki, Teknosa'da Samsung Galaxy S20FE fiyatları ne kadar? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Aldora Mobilya Wave Koltuk Takımı ile modern dokunuş!

Modern çizgisiyle dikkatleri üzerine çeken Aldora Mobilya, özgün tasarımlarıyla mekanlarda farkındalık yaratıyor…

Hilti 5 yeni ürününü tanıttı!

Global inşaat endüstrisine ileri teknoloji çözümler sağlayan Hilti, 5 yeni ürününü gerçekleştirdiği “Marketing Wave” etkinliğiyle tanıttı.

E7 İstanbul Enerji Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E7 İstanbul Enerji Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Erdinç Selvi tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Bahçelievler, Yenibosna Merkez Mahallesi 'nde kuruldu.

Sky Tower Hotel Akçakoca nerede?

Sky Tower Hotel'de yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 24 ay vade imkanı sunuluyor. E7 Grup imzası ile yükselen proje 2 yıldır faaliyet gösteriyor. Peki Sky Tower Hotel Akçakoca nerede?

Sky Tower Hotel Akçakoca satış ofisi!

Sky Tower Hotel Akçakoca satış ofisi telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. E7 Grup imzası ile hayata geçirilen projede 6 yıl boyunca 1 haftalık her şey dahil tatil imkanları sunuluyor.

Düzce Sky Tower Hotel güncel fiyatlar!

E7 Grup imzası ile hayata geçirilen Sky Tower Hotel'de devri tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca, 1 hafta için her şey dahil tatil imkanı sunuluyor. İşte Düzce Sky Tower Hotel güncel fiyatlar...

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım!

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım bilgilerine göre tesis, Yalı Mahallesi, İnönü Caddesi üzerinde yer alıyor. E7 Grup imzası taşıyan proje 6 yıl boyunca her şey dahil tatil imkanı sunuyor.

Sky Tower Hotel fiyatları ne kadar?

E7 Grup imzası ile hayata geçirilen Sky Tower Hotel'de 24 ay taksit imkanı ile tatil fırsatları sunuluyor. Proje Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükseliyor. Peki Sky Tower Hotel fiyatları ne kadar?

Akçakoca Sky Tower Hotel telefon numarası!

Akçakoca Sky Tower Hotel telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. E7 Grup imzası ile hayata geçirilen projede 8 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla devri tatil fırsatı sağlanıyor.

Düzce Sky Tower Hotel Devri Tatil fırsatı!

Düzce Sky Tower Hotel Devri Tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca her yıl 1 hafta olmak üzere her şey dahil tatil yapılabiliyor. E7 Grup imzası taşıyan projede fiyatlar dönemlere göre farklılık gösteriyor.

SKY Tower Hotel'de Ramazana özel ödeme koşulları!

Akçakoca kıyısında yer alan ve toplam 184 adet odadan meydana gelen SKY Tower Hotel E7 GRUP imzasıyla yükseliyor.İşte SKY Tower Hotel'de Ramazana özel ödeme koşulları...

Wave e7 Haberi

Wave e7

Wave Residence Fikirtepe Projesi, E-7 Grup tarafından inşa ediliyor. Proje, Anadolu Yakası Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi olarak konumlandırılıyor. 11 bin metrekare arsa alanı üzerinde rezidans olarak inşa edilen Wave Residence Fikirtepe'de 2 blok bulunuyor. 


Fikirtepe'de rezidans arazisi üzerinde inşa edilmeye hazırlanan projede 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar bir çok daire seçeneği bulunuyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 70 metrekare ile 300 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Yaklaşık 650 konutun bulunacağı Wave Residence Fikirtepe projesinde 45 bin metrekare konut alanı, 10 bin metrekare de ticari alan bulunacak. Proje, karma bir proje olarak hayata geçiriliyor. 


E-5'in hemen yanında, Salı Pazarı'na çok yakın mesafede konumlandırılan Wave Residence Fikirtepe projesi ulaşım açısından çok büyük avantaj sağlıyor. 


İnşaatının önümüzdeki günlerde başlayacağı Wave Residence Fikirtepe teslimleri...