28 / 04 / 2024

Wave Residence Fikirtepe'de E-7 Grup tarafından yükseliyor!

Wave Residence Fikirtepe'de E-7 Grup tarafından yükseliyor!

Firma: E7 GRUP

Proje: Wawe Residence

E-7 Grup İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de yeni bir proje inşa etmeye hazırlanıyor. Wave Residence Fikirtepe'de E-7 Grup tarafından yükseliyor...



Wave Residence Fikirtepe Projesi, E-7 Grup tarafından inşa ediliyor. Proje, Anadolu Yakası Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi olarak konumlandırılıyor. 11 bin metrekare arsa alanı üzerinde rezidans olarak inşa edilen Wave Residence Fikirtepe'de 2 blok bulunuyor. 


Fikirtepe'de rezidans arazisi üzerinde inşa edilmeye hazırlanan projede 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar bir çok daire seçeneği bulunuyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 70 metrekare ile 300 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Yaklaşık 650 konutun bulunacağı Wave Residence Fikirtepe projesinde 45 bin metrekare konut alanı, 10 bin metrekare de ticari alan bulunacak. Proje, karma bir proje olarak hayata geçiriliyor. 


E-5'in hemen yanında, Salı Pazarı'na çok yakın mesafede konumlandırılan Wave Residence Fikirtepe projesi ulaşım açısından çok büyük avantaj sağlıyor. 


İnşaatının önümüzdeki günlerde başlayacağı Wave Residence Fikirtepe teslimleri inşaat başladıktan 2 yıl sonra gerçekleştirilecek.


Wave Residence Fikirtepe fiyat!


E-7 Grup tarafından hayata geçirilecek olan projede konutların metrekare birim fiyatları 4 bin 500 TL olarak belirlendi. 


Çeşitli ödeme alternatiflerinin yer alacağı Wave Residence Fikirtepe projesinde; açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, bar, otopark, güvenlik, fitnes, duş, sauna, çocuk oyun alanları ve daha bir çok sosyal olanaklar bulunuyor.


Telefon: 0 212 579 70 79

Web: e7grup.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön