29 / 06 / 2024

Wayne Adams

Wayne Adams

Kanadalı Wayne Adams ve Catherine King şehir hayatından bunalınca çareyi kaçmakta bulmuş. Köye taşınmak yerine British Columbia’nın Tofino sahiline kendileri için ada kurmuş..

New York'taki evsizler için yeni önlemler alınacak!

New York Belediye Başkanı Eric Adams New York'taki evsizlerle ilgili yaptığı açıklamada, konu ile ilgili olarak yeni önlemler alınacağını belirtti.

New York Belediye Başkanı Eric Adams maaşını Bitcoin olarak istiyor!

ABD'nin New York kentinin yeni belediye başkanı Eric Adams, maaşının Bitcoin olarak ödenmesini talep ediyor. 

Sarah Hyland ve Well Adams Studio City'de ev aldı!

Her ikisi de dizi oyuncusu olan Sarah Hyland ile bir süre önce nişanladığı meslektaşı Well Adams, Studio City'de gösterişli bir ev satın aldı.

Line İnternational Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Line İnternational Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ferda Oğuz ve Jack Wayne Crosby ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Beyoğlu, Kılıç Ali Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

'Fikirtepe, İstanbul'un cazibe merkezi olacak!'

Baysaş İnşaat tarafından Fikirtepe'de hayata geçirilen İstanbul 216 projesi, Brooklyn Belediye Başkanı Eric Adams'ı ağırladı. Adams, Brooklyn ile Fikirtepe arasındaki benzerlikleri anlattı. İşte ziyaretin ayrıntıları...

Fikirtepe, Brooklyn’e rol model olacak!

Kentsel dönüşüm gurusu, Brooklyn Belediye Başkanı Eric Adams, Türkiye’deki dönüşümün kalesi Fikirtepe’yi ziyaret etti. Şemsettin Aydın’ın misafiri olan Eric Adams, Brooklyn ile Fikirtepe arasındaki benzerlikleri anlattı.

Eric Adams, İstanbul 216 projesini ziyarete geliyor!

Kentsel dönüşümün dünyadaki en büyük örneklerinden biri olan Brooklyn’in Belediye Başkanı Eric Adams, Baysaş İnşaat tarafından Fikirtepe’de inşaatı devam eden İstanbul 216 projesini ziyarete geliyor.

Üsküdar Belediyesi, Brooklyn Belediyesi ile kardeş şehir oldu!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN ve Brooklyn Belediye Başkanı Eric L. ADAMS tarafından imzalanan Kardeş Şehir Protokolü, iki şehrin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasında müşterek faydayı hedefliyor.

İşte 20 yılda inşa edilen yüzen ev!

Wayne Adams (66) ve Catherine King (59) ‘’Freedom Cove’’ adını verdikleri bu evi 1992 yılında yapmaya başlamışlar. Bu devasa yüzen ev sanat galerisi, stüdyo, dans alanı ve 5 adet sera barındırıyor.

Kanadalı bir çift kendilerine ada kurdu!

Kanadalı Wayne Adams ve Catherine King şehir hayatından bunalınca çareyi kaçmakta bulmuş. Köye taşınmak yerine British Columbia’nın Tofino sahiline kendileri için ada kurmuş..

Ünlü rapçi Lil Wayne villasını 18 milyon dolara satıyor!

ABD'li ünlü rapçi Lil Wayne, geçtiğimiz ay boşalttığı lüks villasını satacağını açıkladı. Wayne'in çatısında kayak alanı olan lüks yalısının satış fiyatı ise 18 milyon dolar..

Tesco Kipa'nın perakende de büyüme atağı!

İngiliz süpermarket zinciri Tesco'nun Türkiye'deki iştiraki Tesco Kipa'nın CEO'su Jeff Adams, Türkiye'de yüzde 1.8 olan pazar paylarını artırmak için organik ve inorganik büyümek istediklerini belirtti...

Batman filmindeki Wayne Malikanesi'nin değeri 32 milyon dolar!

Geçtiğimiz ay vizyona giren Batman filmindeki hayali Wayne Malikanesi'nin değeri 32 milyon dolar olarak hesaplandı

Wayne Adams Haberi

Wayne Adams

Kanadalı  Wayne Adams ve  Catherine King şehir hayatından bunalınca çareyi kaçmakta bulmuş. Köye taşınmak yerine British Columbia’nın Tofino sahiline kendileri için ada kurmuş. Eskiden bale sanatçısı olan çift, ‘Özgürlük Koyu’ adını verdikleri yüzen yeşil adada yaşamaktan memnun olduklarını dile getiriyor. Çiftin 2 de çocuğu var.


Yorucu şehir hayatı hepimizin yakındığı bir mesele. Her gün şikayet etsek de trafik, kirli hava ve kalabalıktan bir türlü uzaklaşmak istemeyiz. Şehir hayatını terk etmeyi planlayıp, bu hayalini gerçekleştiremeyenler de yok değil tabii. Kanadalı  Wayne Adams ve Catherine King çifti de onlardan biri. Şehir hayatından bunalan çift 1992’den bu yana British Columbia’nın Tofino sahilinde inşa ettikleri adada yaşıyor. Adadaki 12 platformu ahşap yapılar,  yeşil evler, bitkiler ve yaşam alanlarıyla kaplamış. Eskiden bale sanatçısı olan çift,...