05 / 05 / 2024

we bulvar çarşı

we bulvar çarşı

Ilgın İnşaat'ın Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliği ile hayata geçirdiği We Haliç projesinin çarşı bölümü olarak planlanan We Bulvar Çarşı projesine yüzde 30 ön talep geldi...

We Bulvar Çarşı'da yüzde 30 ön talep toplandı!

Ilgın İnşaat'ın Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliği ile hayata geçirdiği We Haliç projesinin çarşı bölümü olarak planlanan We Bulvar Çarşı projesine yüzde 30 ön talep geldi...

Ankara Anadolu Bulvarı'na ikinci U dönüş köprüsü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yapılan “U” dönüş köprüsündeki çalışmalar tamamlandı.

Ankara İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni köprü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni bir “U” dönüş köprüsü inşa ediyor.

ASKİ Anadolu Bulvarı'ndaki ana isale hattı arızasını giderdi!

ASKİ, Anadolu Bulvarı'ndaki ana iletim hattında meydana gelen arızanın sabah erken saatlerde giderilerek hatta su verilmeye başlandığını bildirdi.

Manisa Çarşısı’nın tarihi dokusu canlanacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülecek ve 1. Anafartalar Mahallesi ile Çarşı Bulvarı arasında kalan alanda yapılacak 2. Etap Sokak Sağlıklaştırma Projesi ile ilgili bir toplantı gerçekleştirildi.

Bulvar İstanbul 2014'te satış rekortmeni oldu!

Başakşehir'de inşa edilen Bulvar İstanbul, satış başarısı ile 2014'e damgasını vurdu. Proje, konut satışının yüzde 90'ını 1 yıl gibi bir sürede tamamlayarak, satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Bulvar İstanbul Rezidans satış son durum!

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından İstanbul'un hızla gelişen Başakşehir'in ilk rezidans projesi Bulvar İstanbul satış başarısı ile 2014'e damgasını vurdu..

Bulvar İstanbul basın toplantısı 16 Mart'ta!

Bulvar İstanbul İş Ortaklığı; Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans projelerinin satışta yakaladığı başarıyı, 2014 yılı gayrimenkul sektörü değerlendirmesini, 2015 yılı hedeflerini ve yeni kampanyasını basın mensupları ile paylaşıyor.

Başkent Bulvarı'nda peyzaj çalışmaları yapıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını gerçekleştirdiği dev rekreasyon alanları ve parklar ile yemyeşil bir güzelliğe ulaşan Başkent; yeni açılan bulvar ve caddelerde başarılı peyzaj çalışmalarıyla da ayrı bir güzellik kazanıyor.

Bulvar İstanbul resimleri!

Bulvar İstanbul resimleri haberimizin içinde yer alıyor. Bulvar İstanbul 'da kültür merkezi, çocuk oyun kulübü, kitap okuma odası, lounge alanı, butik çarşı, kütüphane, yürüyüş ve koşu alanları bulunuyor...

Vadistanbul’un Bulvar etabı satışa sunuldu!

Vadistanbul’un “Bulvar” etabı lanse edildi. 19 Şubat Çarşamba akşamı Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanda görücüye çıkan Vadistanbul Bulvar, yerli ve yabancı yatırımcıların yakın ilgisiyle satışa sunuldu...

Bilal Aydoğan: Bulvar İstanbul'dan yabancılar 10'ar, 15'er daire alıyor!

Aydoğan Bulvar İstanbul projesine yabancı ilgisinin de yüksek olduğuna işaret ederek, "Yabancıya satış oranımız yüzde 7-8 oranında. Yabancılar 10'ar, 15'er daire alıyor." şeklinde açıklamada bulundu.

Başarır İnşaat Helenium Garden adres!

Başarır İnşaat Helenium Garden adres ve telefon numarası şöyle: Yenişehir Mahallesi Eşref Bitlis Bulvarı No:3 Kurtköy / Pendik / İstanbul - 0216 702 10 00

we bulvar çarşı Haberi

we bulvar çarşı

WE Haliç’in 29 adet ticari alandan oluşan We Bulvar Çarşı bölümünde ön talepler toplanıyor. Geçtiğimiz Ekim ayında yapılan lansman sonrası satış grafiğiyle dikkat çeken We Haliç, ticari üniteleriyle yine yoğun talep göreceğinin sinyallerini veriyor.

Büyükükleri 50 ile 500 metrekare arasında değişen dükkanlara yer verilen We Bulvar Çarşı için şimdiden yüzde 30’luk bir talep topladıklarını belirten Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Bucak, çok yakında satışa sunulacak olan bu bölümle birlikte projenin tamamlandığında yüzde 70 pirim yapması beklediklerini belirtti.


Türkiye’nin master planlı ilk dönüşüm projesi olarak sektörde örnekle gösterilen proje, E-5 ve TEM karayolunun orta noktasında, Boğaz köprülerine, havalimanlarına yakın, ulaşım aksının tam ortasında, şehrin kalbindeki konumuyla dikkatleri üzerine çekiyor.
 

TOKİ’ ve Emlak Konut’un en büyük müteahhit firmalarından biri olarak sektörde elde...