17 / 05 / 2024

web tabanlı uygulama yazılımları ihalesi

web tabanlı uygulama yazılımları ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca web tabanlı uygulama yazılımları yenileme, bakım, destek ve güncelleme hizmeti alımı işi hizmet alımı ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleşecek.

Koronavirüs 'Web-Tapu'yu yaygınlaştırdı!

Web Tapu uygulaması uzun zamandır üzerinde tartışılan ve çalışılan bir konuydu. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle uygulama sürecine geçilmesi hızlandı ve uygulanmaya başlandı. 

'Web Tapu' koronavirüs tedbirleri kapsamında geliştirildi!

Web Tapu uygulaması yeni tip koronavirüs tehlikesi riskiyle geliştirildi. Bu kapsamda, uygulama vatandaşların kalabalık ortamlara girmesini önlemek için daha fonksiyonel hale getirildi.

Tapuda web emlakçı dönemi başlıyor!

Web-tapu sistemine emlakçılar da dahil oluyor. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü emlakçıları yeni sisteme ekledi. Uygulama ilk olarak Kocaeli'nde yapılmaya başlandı.

TOKİ web tabanlı uygulama yenileme hizmet alımı işi ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, web tabanlı uygulama yazılımlarının yenileme, güncelleme, iyileştirme ve bakım hizmeti alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de açık ihale usulü ile yapılacak.

İzmir'de hafriyat kamyonları GPS cihazıyla uydudan izlenecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin altyapı hazırlıklarını tamamladığı Uydu Takip Sistemi (GPS) destekli ve web tabanlı Hafriyat Yazılım Otomasyon Sistemi'nde sıra bilgilendirme toplantılarına geldi.

İzmir Büyükşehir'den hafriyatçılara 30 Mayıs uyarısı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, altyapı hazırlıklarını tamamladığı web tabanlı otomasyon sistemine kayıt olmayan hafriyat kamyonlarının 30 Mayıs 2016 tarihinden sonra moloz taşımasına izin vermeyecek.

TeamGram ile proje verimliliği maksimuma ulaşacak!

Yapı-inşaat sektörünün en kritik konularından biri olan iş takibini dijitale taşıyan mobil ve web tabanlı bir uygulama olan TeamGram ile proje verimliliği maksimuma ulaşacak.

Hüseyin Oflaz: 7.500 gayrimenkulü takip etmeyi hedefliyoruz!

İmpo İmar tarafından geliştirilen web tabanlı mülkiyet erişim sistemi İmpomes, kullanım kolaylıkları sayesinde şirketleri milyon dolarlık zararlardan koruyabildiği gibi, milyarlık yatırımlar için hızlı karar alma avantajı sunuyor.

Gayrimenkul satışında tapu takas nedir?

Web tabanlı olan Tapu Takas uygulaması sayesinde, satış sonrasında el değiştirecek tutarın Takasbank’ta bloke edilerek satış işlemi sonuna kadar güvence altına alınıyor. Peki, gayrimenkul satışında tapu takas nedir?

Gayrimenkul satışında tapu takas nasıl olur?

Web tabanlı 'TapuTakas'la, el değiştirecek tutar, Takasbank'ta bloke edilerek satış işlemi gerçekleşene kadar güvence altına alınıyor. Peki, gayrimenkul satışında tapu takas nasıl olur?

Tapu Takas'da işlem başına 70 TL alınacak!

Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi (TAKBlS) ile Takasbank arasında kurulan web tabanlı 'TapuTakas' uygulamasıyla, gayrimenkul alım satımı artık hem alıcı hem satıcı açısından risksiz ve güvenli bir yapıda gerçekleşecek.

TapuTakas ile gayrimenkuller güvenilir şekilde el değiştirecek!

TAKBİS ile Takasbank arasında kurulan web tabanlı yeni TapuTakas' uygulamasıyla, gayrimenkul alan ve satan tarafların varlıkları aynı anda, hızlı ve güvenilir bir şekilde el değiştirecek.

Güvenli tapu dönemi başladı!

Gayrimenkul alım-satımda sıkça karşılaşılan dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarını önleyecek yeni bir sistem devreye girdi. Web tabanlı uygulamada işlemler tamamlanana kadar alıcının parası güvence altına alınıyor.

web tabanlı uygulama yazılımları ihalesi Haberi

web tabanlı uygulama yazılımları ihalesi

TOKİ Web Tabanlı Uygulama Yazılımları Yenileme, Bakım, Destek ve Güncelleme Hizmeti Alımı İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır: 


İhale Kayıt Numarası:2014/163150

1-İdarenin

a) Adresi:T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Baskanlığı Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA

b) Telefon ve faks numarası:3122667680 - 3122660134

c) Elektronik Posta Adresi:[email protected]

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi:https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu hizmetin

a) Niteliği, türü ve miktarı:TOKİ Web Tabanlı Uygulama Yazılımları Yenileme, Bakım, Destek ve Güncelleme Hizmeti Alımı İşi

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

b) Yapılacağı yer:İstanbul ve Ankara İlleri

c) Süresi:İşe başlama tarihinden itibaren 12(On iki) aydır


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer:T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Halkalı Atakent Mahallesi 221....