12 / 05 / 2024

Weber EP bond nedir

Weber EP bond nedir

Dünyada 48 ülkede 200’e yakın üretim tesisi ile faaliyet gösteren Saint-Gobain Weber, su yalıtımında weber EP bond ile en karmaşık yalıtım problemlerine kaliteli ve hızlı çözümler sunuyor.

Ep Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ep Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Öksüz tarafından kuruldu.

TOKİ Mersin 2023 projesi Haziran 2023 müjdesi peş peşe geldi! Mezitli'deki 484 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Mersin 2023 projesi Haziran 2023 müjdesi peş peşep geldi... Mezitli'deki 484 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Mersin projesi ile ilgili son dakika detayları...

Epıc Group Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Epıc Group Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hazam Mansour Ademhızam ve Mustafa Mohamed ortaklığında kuruldu.

Ep Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ep Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Josef Peterseıl ve Yusuf Erol ortaklığında kuruldu.

Royal Star Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Royal Star Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Hajer Marzouguı Ep Jelassı ve Hassene Chaabane ortaklığında kuruldu.

Mesafe Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesafe Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Egemen Karakurt ve Mehmet Epözdemir ortaklığında kuruldu.

Casa Nostra Turizm Otelcilik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casa Nostra Turizm Otelcilik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Rıhab Chalbı Ep Bouallaguı ve Achraf Bouallaguı ortaklığında kuruldu.

Tahliyesine karar verilen Galatasaray Adası için yapılan başvuru reddedildi!

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, Galatasaray Adası'nı tahliyesine yönelik açılan istinaf mahkemesine yapılan başvuru için ret kararı alındığını açıkladı. 

Çma İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çma İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çep tarafından kuruldu.

Eymen Erd Yapı İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eymen Erd Yapı İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Ep tarafından kuruldu.

Yusuf Group Temizlik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Group Temizlik Danışmanlık Limited Şirketi  Fatih’te  200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Djebbı Ep Chebbı, Khaled Najem tarafından kuruldu.

Pierce Brosnan lüks evini satmaktan vazgeçti!

007 James Bond filmi ile üne kavuşan Pierce Brosnan 100 milyon dolara satışa çıkardığını evine alıcı bulamadı. Brosnan evi satma kararından vazgeçti. 

Mukesh Ambani, James Bond filmlerindeki evi 79 milyon dolara satın aldı!

Dünya çapında ün yapan James Bond’un iki filminde yer alan ve 79 milyon dolar bedelle yakın bir zaman önce Hintli milyarder Mukesh Ambani tarafından alınan konut, özellikleriyle göz kamaştırıyor. 

Weber EP bond nedir Haberi

Weber EP bond nedir

İki bileşenli, solventsiz epoksi reçine esaslı, tamir, ankraj ve montaj harcı weber EP bond, tüm yapıların iç ve dış cephelerinde; weber su yalıtım bantlarının yüzeye sabitlenmesinde, güçlendirmelerde veya betonlara filiz ekiminde, çeşitli yüzeylerde köşe-kenar tamirlerinde, delik ve boşluk doldurmalarında ve ağır ve orta yüke maruz kalacak montaj işlemleri için önerilmektedir.


Yüksek mekanik mukavemeti sayesinde metal, çelik ve betona mükemmel aderans sağlayan weber EP bond donatıların korozyona karşı mükemmel korunmasını sağlayarak yapının taşıyıcı sisteminde bulunan demirlerin paslanmasını engeller. Tiksotropik yapısı ile sarkmadan dikeyde uygulanabilen ürün, kolay karışımı ile rahat uygulama...