28 / 04 / 2024

Pierce Brosnan lüks evini satmaktan vazgeçti!

Pierce Brosnan lüks evini satmaktan vazgeçti!

007 James Bond filmi ile üne kavuşan Pierce Brosnan 100 milyon dolara satışa çıkardığını evine alıcı bulamadı. Brosnan evi satma kararından vazgeçti. 



68 yaşındaki Pierce  Brosnan, inşası 10 yılda biten muhteşem mülkünü bir sene önce 100 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Hürriyet'te yer alan habere göre bu sürede hiçbir alıcı çıkmayınca bu kararından vazgeçti.

İki binalık kompleks

Brosnan'ın, Los Angeles bölgesinin en pahalı sekizinci evi olan mülkü, aktörün rol aldığı Tomorrow Never Dies (Yarın Asla Ölmez) adlı James Bond filminden ilham alınarak yapıldı. Pierce Brosnan ve eşi Keely Shaye Smith'in göz kamaştıran mülkü iki binadan meydana gelen bir kompleks olarak inşa edildi.

Önce arsa satın alındı 

Pierce Brosnan, 2000 senesinde aslında iki farklı yapıdan meydana gelen bu kompleksin arsalarından birini 5.1 milyon dolara, diğerini de 2.25 milyon dolara almıştı. 

Çevre dostu malikane 

Mülkün arazisinde bazıları açık havada olmak üzere yedi tane şömine yer alıyor. Brosnan ile eşinin satışa çıkardığı bu mülkler ayrıca çevre dostu.

Yüzme havuzunda tuzlu su 

Brosnan'ın sattığı mülkün yüzme havuzunda ise tuzlu su mevcut. Havuzun çevresinde 20 kişilik bir oturma alanı ve bir de bar yer alıyor. 

Pierce Brosnan lüks evini satmaktan vazgeçti!

Her türlü konfor mevcut 

Brosnan'ın, kasasına büyük miktarda para sokabilecek olan ama elden çıkaramadığı mülkün kendine özel sinema salonu, müzik odası, spor salonu ve spa'sı da yer alıyor. Mülkün hem bahçesinde hem de teraslarında çok sayıda oturma alanı da var. 

Filmden esinlendi 

Güneydoğu Asya mimarisinden ilham alınan ve tasarımı da ona göre yapılan bu kompleksin esin kaynağı 1997 tarihli James Bond filmi Tomorrow Never Dies. Brosnan'ın bu göz kamaştırıcı kompleksi 10 yılda yapıldı. 

68 yaşındaki Pierce Brosnan ile 57 yaşındaki Keely Shaye Smith, bir dönem Hawai'de yaşadılar. Satışa çıkardıkları ama taliplisi olmayan mülkün inşası ise onlar için çok büyük hayali. 

Scottie Pippen, Highland Park'taki lüks evini satıyor!


Geri Dön